145

IQ 3.14

преди 1 година

всички касапи карат с8 и амг-та, болниците са на ръба. чисто сл0чаено

144

БОГ САВАОТ ПРЕДЛАГА

преди 1 година

Голям срам. Окупирали власта в София благодарение на предатели окупирали СССР въведоха медицин ската мафия на власт. Колкото повече и по хронично болни толков а повече милиарди живи кървави лева годишно ограбват мед мафиотите и техните съучастници вкл лични лекари.. Да ПРОКЪЛНЕМ ПРестъпниците на София предлага МИРОЛЮБИВО БОГ САВАОТ убит от МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ ВЪВ ВАРНА КРай черно море след ненужни операции.ИНформация за БОГ САВАОТ ОТ БИБЛИЯТА ...!!!

143

Лудата Мара

преди 1 година

До Лудото Ленче - "Не е измислена по-добра система за обществото от социализЪма". Затова, Лудо Ленче, социализЪма загина след 3 (три!!!) фалита. И никога няма да се върне! Ходи на училище, образовай се, вземи си професия, за да можеш да си плащаш сметките. В противен случай ще чакаш на социалните помощи и ще вегетираш. В болниците работят образовани хора, които имат семейства да издържат и сметки да плащат...

142

Украинец

преди 1 година

ВАЖНОТО Е да има пари за хотелиерите да се грижат за укро бежаците в лукс хотели, спа и басейни.

141

IQ 3.14

преди 1 година

докторете за тва карат s8 и амг та, що държавата им пречи да работят и са на ръба. направо спирайте изплащането на пенсии и финансирайте хотелиерите и касапите, че иначе ше изгинеме

140

R2D2

преди 1 година

Най-големия грях на българската държава е че с всички сили пречи на хората да работят т.е. безмислена бюрокрация раждаща корупция.

139

Иван

преди 1 година

Българинът си казва: то и в държавната болница ще гушна букета но там поне ще е "безплатно". Държавно = мизерия.

138

Българин

преди 1 година

*** и Пульо станаха доктори с 3 на приемни изпити. Добрите доктори или измряха, или са в чужбина. Джипитата са регистратори и диспечери. През 3 месеца му ходиш на преглед, а той и едно кръвно не ти мери. Пълен провал на здравната система. Никъде в света не мряха от Ковид, както в България. Защо ли........!!!!!????

137

Възмутен

преди 1 година

Има ли смисъл да се осигуряваш като за всичко си плащаш. Повечето добри доктори работят само на свободен прием. Преглед максимум 10 минути срещу 60 лв. Без касова бележка, без амбулаторен лист. Печалбари. Бях 7-ми при уролог и имаше още двама. 180 лв. На ден в болничното заведение....!!!! Мъни, мъни, кой ти гледа лечение?

136

Анонимен

преди 1 година

Що така? Нали липсата на ваксинация щеше да ви спаси? Или се оказа обратното!

135

Мара

преди 1 година

30 години имитация на демокрация /по руски модел/ и 2 милиона българи емигрирали на запад /а не на изток/.

134

Бонго

преди 1 година

Последното нещо за което се мисли в болниците са пациентите. Основно се мисли как да източим Здравната каса и държавния бюджет. Пази Боже да ти се наложи да влезеш в БГ болница. В Бангладеш е по-добре.

133

Гост

преди 1 година

33 години демокрация

132

Кути

преди 1 година

Малко ни е, тегли още!

131

ЧАПАЕВ

преди 1 година

БОЙКО И ГЕРБ НАПЪЛНИХА БОЛНИЦИТЕ С АПАРАТУРА - СКЕНЕРИ, ЕХОГРАФИ,ЯДРЕНО МАГНИТНИ РЕЗОНАНСИ АМА НАРОДА СИ МРЕ. Е МАЛКО ПО-РАНО ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ НО И ТАМ НИКОЙ НЕ Е ОСТАНАЛ.

130

Анонимен

преди 1 година

ИЗВОДЪТ Е -ГЕРБЕРАСТИЯТА Е ОПАСНА

129

Анонимен

преди 1 година

До ПЕШЕВ, абсолютно! За това е време тази система да се разкара! Писна ми да плащам, а да се отнасят с мен както към индивид на минималка. Искам нива на обслужване. Златна и платинена карта според внесената сума. Стига сме плащали за хора на социални помощи и минимални заплати! Още повече се дразня когато плащам за онези, които са перманентно безработни. Търтеи без образование и бъдеще! Срам!

128

!!! СКАНДАЛ!!!!!!!

преди 1 година

С 4 милиона може да се купи страшно много медицинско оборудване и да се спасят много животи, но Боко взе парите и ги сложи в шкафа си.

127

Анонимен

преди 1 година

НЕКА ВСИЧКИ БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА НА ВОЖДА И ГЕРБ

126

Анонимен

преди 1 година

Всичко по план върви....