203

лош комедиант

преди 1 година

"Русия да бъде принудена" - вицове ли разказва? Русия може да бъде помолена или убедена не и принудена!

202

айдее

преди 1 година

Пак русофили и русофоби!Аман бе,cгaн продажна!!!

201

джо

преди 1 година

Анонимника пак каканиже глупотевини те преговорите ще се водят когато кажат американците. Зеления никой не го брои за слива.

200

Докато мърда

преди 1 година

На Зелената жаба американците и казаха,че помощта ще намалее или секне. Жабокът сега се снишава да оживее през зимата щото като гледам блатото Украйна ще замръзне до дъното. Преговори със спиране на бойните действия НЕ. Хохолът е сато живак и върбов клин - няма обещание и ангажимент от който да не се изсули. Бой по канчето докато мърда.

199

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото унижение за Русия е това, че ще и се наложи да преговаря с "терористи" и "наркомани", ако иска да запази и последните си остатъци от жалката си мародерска армия. Двоен кеф!

198

Анонимен

преди 1 година

Един клоун, както го наричат, разиграва Русия както си иска вече осем месеца. И Русия се мисли за велика сила. Русия е въздух под налягане. А Зеленски ще продължава бавно и методично да изтребва армията на агресора. Всичко върви по плана, казва Путин няколко пъти. Да бе, няма що!

197

Никога !

преди 1 година

Русия не преговаря с тарористи наркомани !

196

Анонимен

преди 1 година

Да кара все така зеления. Дано да накриви на капата на Путин и Русия.

195

Анонимен

преди 1 година

Деменцията е заплашил Зелята, че ще му спре бялото - и сега Зелята е готов да преговаря и с Линко Циганнина от Шекер маала, ако трябва !

194

Анонимен

преди 1 година

Никога в най-новата история руският имперски шовинизъм не е получавал такъв звучен шамар като този в Украйна. Никакви преговори! С агресор не се преговаря, с него се воюва. Русия капитулира безусловно. Нищо друго не важи, няма други приоритети. Украйна ще бъде свободна и независима държава без значения какво им се иска на руските пропагандни кьорфишеци.

193

МУЖИК КЪРКАНДЕ

преди 1 година

Заменям калашник за каса водка....

192

ПУТИНСКО ПИЯНДЕ

преди 1 година

За зимата по две бутилки водка на фронте....иначе дезертитаме

191

Анонимен

преди 1 година

На русофобите им е отредено щастливо бъдеще. Разпадането на Русия ще освободи огромни ненаселени територии в Сибир. Няма нужда да ходят нито в Канада, нито в Аляска. Достатъчно е да се засилят в Сибир. А руснаците там могат да се простят с жалкия си животец за щастие на цялото останало човечество.

190

ШОЙГУ

преди 1 година

Путин не се коси....и да загубим, пак ша са напием.....

189

УКРАЙНА С ТЕБ СМЕ

преди 1 година

Няма прошка за путиновите пълчища....

188

Анонимен

преди 1 година

Тоя наистина му трябва психиатър. От месец насам Русия казва че е готова да преговаря, а тоя дори закон прекара забраняващ преговори. Сега Русия да бъдела принудена на преговори. Това като газта, мрънка мрънка европа да спре да купува накрая като спря обвини русия в газов терор щото не доставяла газ.....дрогата не прощава!

187

ПУТИН ШОКИРАН

преди 1 година

Един месец напъни срещу БАХМУТ.....и нищо...само нови руски трупове подхранват украинската земя....

186

Анонимен

преди 1 година

момко, русия прекрачи границата. на путин глупостите няма нужда да ги рецитираш

185

БАХМУТ КАРЪЦИ

преди 1 година

Путин, колко още по 70 000 трябва да загинат за да разбереш че губиш....

184

Анонимен

преди 1 година

Украйна претърпя поражение през 2014 година като позволи частична окупация на Донецк и Луганск и осемгодишен геноцид, извършван систематично от руския имперски агресор. Но Украйна се учи от грешките си и ще освободи всички свои територии с или без мирни преговори. А Русия ще плаща репарации за зверствата и геноцида, извършен от нейната армия.