303

Поздравления

преди 1 година

Яко надрусан!

302

БЛЯ,БЛЯ, И НИЩО

преди 1 година

УКРАИНЦИТЕ ,НЕ ВЯРВАХ ,НО СЕ ОКАЗАХА *** НЕРЕШИТЕЛЕН НАРОД.ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ЕЛИМИНИРАТ ТОЯ С ГЪБЯСАЛИЯ НАДРУСАН МОЗЪК !!!ИМАШЕ ТАКИВА НЯКОЛКО ВЪЗМОЖНОСТИ ,НО ЖАЛКО ..ОЩЕ КОЛКО ЩЕ СЪСЪПВА НАРОДА СИ ,НЕ Е ЯСНО.ТЪРПЕНИЕТО ИМ,ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ УЖАСНО СКЪПО

301

Гогоооол

преди 1 година

Не може само в един БГ сайт 4 от 10 новини да са за Ус-райна. То бива под-логи, то бива да не бива, ама чак толкова да не бива..

300

Анонимен

преди 1 година

То къде виждаш ***. Само сорросоидите сте се събрали на голо хоро.

299

Анонимен

преди 1 година

Украинскят народ славен. СамоДжендериранурод на украински било уродерас или още по ясно Грюненшаъзе демек Лезбенски

298

муспи

преди 1 година

Вече работите в Украйна вървят зле. Зеленски е в преговори с българското Правителство (няма? - все нещо има), да премести Миинистерския Съвет с всичките му офиси в Слънчефф Бряг. Много оборудване, но с български камиони. Настоява и Министерската Синагога да се премести, - той и цялото Политбюро са азербайджано-армено-тюрки, и гордо не го крият.

297

Анонимен

преди 1 година

Генералитет, наблегни малко на правописа бе! Преводач ли да ти търся?

296

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори със синеоките неандерталци. Позор за Русия!!!

295

Генралитетът Не Спи

преди 1 година

IzwerътЗеленЩекатило профука едн цяла държава коятоимаше Мински мирендоговор. От 2014-2022 Порошенко и зелениятЩекатило използвайки укравияцията, далекобойнитеоръдия и залповитеракетниустановки в едно сдеверсионните им нападения на Донец и Луганск убиха>12 000украинскиграждани от рускияетнос.От24 Фев2022,Зелениятглист спомогна дабъде ликвидирана цялатаукрпромишленост, въглищнмини,елцентрали,замърси с фосфор Целината-няйголямото укрбогатсво и замърси великата река Днепът изхвърляйки в нея трупове

294

Анонимен

преди 1 година

Да, ядрените оръжия, наследени от СССР в Украйна бяха собственост на СССР. Но такава държава вече нямаше. А с какво право Русия забра тези оръжия от Украйна - те също не са и нейни, нали са били на СССР. Да не говорим, че конструкторските бюра в Украйна имат сериозен дял в създаването на тези оръжия. Въпросът за легитимацията на Русия като наследник на СССР в ООН също стои на дневен ред.

293

До 354

преди 1 година

Тези оръжия не бяха собственост на Украйна, а на СССР разположени в Украйна! Ти нямаха избор освен да ги върнат! Все едно да кажеш, че атомни оръжия разположени от Нато в България са български!

292

До 353

преди 1 година

Незабравяй ловене на шарани за изборите ( Сенат)! Дано американците прозрат заблуждаващият манйовър и гласуват Републиканци!

291

Анонимен

преди 1 година

Защо трябвало да въоръжаваме Украйна? А защо трябваше да разоръжават Украйна. Непосредствено след разпадането на СССР Украйна стана автоматично третата ядрена сила от наследените ядрени оръжия. Украйна предаде тези оръжия на Русия срещу гаранции за нейната сигурност. А никакви гаранции на практика няма. Затова сега ще въоръжават Украйна. С европейските глезотии също приключваме.

290

Анонимен

преди 1 година

Верни че е от класа 163.

289

Анонимен

преди 1 година

Вече гласувахте ли бе американски трольчета. Или нямате граждански права що така демокрация

288

Анонимен

преди 1 година

Преговорите между Русия и САЩ вече са започнали. Зеленски затова врещи толкова щото е в ролята на подизпълнител. Трябвало Русия да бъде принудена... Тоест САЩ да я принудят...

287

Анонимен

преди 1 година

Те застреляха този Денис без съд и присъда просто така украинска работа.

286

Анонимен

преди 1 година

Това че си гост не ти дава право да си измисляш. Лъжата е грях.

285

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори няма да има ...Зеленски е политик от класа .Ще има само як бой по руски фашисти .

284

Гост

преди 1 година

От "До Киев за 3 дни" до "Да изкопаеме окопи около Белгород и да пробваме сирените в Петербург". Падението на един народ с ненормален диктатор.