23

Анонимен

преди 1 година

Русия е мобилизирала 318 хиляди, от които 18 хиляди доброволци. На мобилизация подлежат около 40 милиона руснаци. Тоест само 1% .

22

Кьорчо Кьоравия

преди 1 година

Гадното наркоманче губи човешки облик и вид ...Усеща , че ще намаже въжето и хапе и плюе , призовава и вечно иска ... Иска , бесилка иска ...

21

Анонимен

преди 1 година

Зеления се опитва да командва целия свят т.н. лидери. Така арогантно се държат и външния министър и посланничка който от своя страна се опитва да командва беге депутатите и не може да се отрече че успя. Също така се държат и македонците и командорят яко и те добре че бг депутатите ги прехвърлиха на урсулката.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе 22 а защо я нападнаха? А няма ли предистория това събитие? Или за вас еднорози те света се върти от 24 ? От Козяк всички сте с болни мозъци, оперирани, и оставени само с гръбначен, да може да покаже прави, да не се напикавате.

19

Баба Радка

преди 1 година

Готов е . Още малко и ще го сготвят.

18

Жебок

преди 1 година

Едва ли.... Обикновено е принуден онзи, който загуби и то ако въобще съществува след съответната военна акция )))

17

Анонимен

преди 1 година

Малко нещата са като мутренските години.ЕС плаща на зеления за да е я пази от лошите, като всеки месец таксата е 4 милиарда евро. Още преди 3 месеца говореха, че руснаците свършили ракетите, свършили с танковете, нямали вече и самолети и дронове и нищо. Е как ще застрашат тогава ЕС

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя няма да му се налага да седи в ъгъла на стаята тая зима защото там е 90 градуса, ама на прocтия му народ ще му се налага да мръзне наркоманско същество.

15

Анонимен

преди 1 година

Наркотиците не прощават,Украйна е на колене и пред разпад а шутът поставя условия,нямам думи какво още го чака бедните укри с такъв вожд начело!

14

Анонимен

преди 1 година

Путин им спря климата в Украйна и тоя се загрижи. А добро утро сега се сетиха или по-скоро усетиха че може да е по-зле и още може. Като застудее още повече ще започнат да сънуват снежинки.

13

Анонимен

преди 1 година

Голям неблагодарник. Още март месец Украйна беше пред фалит с унищожена инфраструктура.От тогава съществува само и единствено, защото десетки страни им пращат оръжия помощи и пари да плащат пенсии и заплати.Вчера Урсула каза , че са дали 22 милиарда ЕС, щатите и повече.За 6 месеца Украйна е получила повече , отколкото отделя за военния си бюджет за последните 10 години.Ако утре републиканците спечелят изборите и спрат да пращат оръжия и пари и след 2 седмици са вдигнали знамето.

12

Анонимен

преди 1 година

16 ти за това че кълнеш, на теб няма да ти се размине. Ама виж и коя държава официално отделя пари за тролене, а не по непотвърдени данни да обвинявате Русия. Сега и на изборите ще им се намеси.... Както винаги нали???

11

Анонимен

преди 1 година

И как ще я принудиш бре наркозависим гольо,като се подложиш на твоите задокеански господари и обречеш украинците на мизерия а Украйна на рузрушение и разпад?

10

Анонимен

преди 1 година

Когато на последният останал укрр му застудее ,руснаците ще са принудени да преговарят от жал с него.

9

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде са парите много късно се сетихте да говорите запреговори и мир путин ви чака 8 месеца да се насландисвате да просите оръжие ипари съсипахте държавата и народа си народен съд за вас банда нарко-мани

8

Анонимен

преди 1 година

ще живеете мирно, дори ако не искате

7

Анонимен

преди 1 година

А тика като говори тоя гном зеленясал за зелената сделка да не намеква че ще принудят, Русия пак да им продава га за копейки????

6

Нарко

преди 1 година

Зеленият пак дрънка глупости - сега него го натискат да търси мир - справка - Вашингтон пост от вчера!

5

Нане

преди 1 година

нашмърканяка съвсем изплесна... ===))) климат му се привижда... Таз зима укрите, ще докажат, че има глобално затопляне и, ще карат само на свещи... По зелени фланелки...

4

Анти Тяло

преди 1 година

В следващите епизоди Зеленски отива на Меркурий и си прави пикник. Пържолите ги яде сурови, а те се допичат както са в него!!!