56

Анонимен

преди 1 година

Отдавна ви казвам, че ЕС ще ни унищожи! Срамота, тия полицаи - старшите... знаят ли къде се намират, знаят ли какво работят, знаят ли къде изпращат подчинените си? На нас война не ни трябва, ние сами ще си теглим куршума, бавно и мъчително.

55

Анонимен

преди 1 година

Милиционерите, мутрите които защитават и политиците ще разберат какъв резерват са направили, само когато самите те и техните семейства почнат да *** като последствие.

54

Долу ЕС

преди 1 година

сега скапаните *** партии да обяснят, защо при комунизма нямаше убити ГРАНИЧАРИ, а убити бяха нарушителите. заради козяшките партии поредното бг семейство е почернено!

53

Долу ЕС

преди 1 година

поредното почернено бг семейство, зашото скапания ЕС НЕ ДАВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО ГРАНИЦАТА! ДА ПУКНАТ ДЕЦАТА НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ДАВАТ! ТОВА Е ГРАНИЦА! ако все минава за какво е таз гранична полиция, да го играят екскурзоводи ли???

52

Край

преди 1 година

Трябва да ги посрещаме с баница и бъклица - така каза Кристалина, която много обича българите. За награда стана шеф на МВФ.

51

Анонимен

преди 1 година

Ердоган тренира румелийските еничари за реални бойни условия, скоро ще ги мобилизират всичките за войната в Украйна и ще свистят куршуми всеки ден.

50

Край

преди 1 година

Лошото е, че съсвсем скоро ще стане ясно дали България може да съществува, като държава без покровителството на Русия. Докато американофилите се борят с Путин - Ердоган ще тества нас.

49

GERB

преди 1 година

Да кажат троловете колко се открадна от оградата за границата. А по време на ГЕРБ колко беше натиска от емигранти към границата спомняш ли си? Идваха ли изобщо бежанци и какво е сегашното положение. Изобщо научени *** на общи приказки идват да си вдигат егото. А стига ли изобщо гранината ни полиция? Ходят по двама души като пред мавзолея на Димитров едно време.

48

Дерменджиев обяви...

преди 1 година

Война на преминаващите мигранти !Само, че граница се пази или ,както през комунизма или не се пази, като при демокрация ! Исъс какво можеше да помогне който да било на починалия полицай ? Да неби някой да знае от къде ще мине куршума ? Кой от ЕС ще разреши да си пазим границата със картечници и минни полета ? Тая беше сега от тук мигранти ще минават защото има велико преселение и точно ние сме му на пътя и те ще преминат!

47

Анонимен

преди 1 година

ами като ги пращат граничарите с по едно фенерче, без жилетки и с ботуши от 20 лв. - трябва тежко въоръжение при охрана границата - автомат, бронежилетка, здрави боти за пресечен терен

46

Анонимен

преди 1 година

Който взима рушвет и не споделя с ръководството е така. За урок на другите. Щом си там - ще споделяш.

45

Анонимен

преди 1 година

Жалко за полицаят ,вече трябва да се стреля на месо без предупреждение,за ужас на едни антибългари от едно нпо !

44

Има-Нема

преди 1 година

Ние границата не можем да си опазим,а ще изпращаме оръжие...СМЕШNИЦИ големи

43

Анонимен

преди 1 година

Колко милиона откраднаха от оградата ГЕРБ и НФСБ?Колко пари се плащат за да се командироват полицаи?Сега пък искали и още пари да си направят пак гранични охранители за да не командировали полицаи.И всичко това е от нашия джоб,но не се върши никаква работа,а само се усвоява!До кога бе?!

42

Анонимен

преди 1 година

Събилезнования ! Сега тръгват да търсят причините. Явно и двамата патрулиращи самлади не ходили в казарма.Има едно основно правило което са нарушили.Когато си наряд - патрул, дежурен особенно вечер - НЕ СЕ ПУШИ И НЕ СЕ СВЕТИ. Нарушението - светнал с фенерче да види дупката в оградата.Това разследващите ще пропуснат да споменат

41

имаме ли право

преди 1 година

Да пазим като едно време границата ---- да ви отговори триещия ! то бива бива ..

40

АнонимеН

преди 1 година

НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ ИМАМЕ ДАТЧИЦИ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ГРАНИЦАТА, ЗАЩОТО ВСЯКО ПО-ЕДРО ЖИВОТНО ЩЕ ГИ АКТИВИРА! А ПРОВЕРКИ ПРЕЗ НОЩА СА ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!

39

Анонимен

преди 1 година

Валерко и Бойко си делнаха едни пари за чекмеджетата от цената на оградата,а тия момци *** млади заради тех!

38

Пеесе песос

преди 1 година

Отсега ни трепят тия. И то полицаите ни. Горко ни в бъдеще. Инак Путин е най страшният ни враг. Хаха. Европа загива пред очите ни. Много по добре си беше до края на ВСВ.

37

Анонимен

преди 1 година

Писал някой минно поле хахахах.Ще копаят тунели и пак ще минават ако решат.Мигрантите са като водата,разливат се и намират начин винаги!