36

Додо

преди 1 година

Това е най-малко шокиращата новина от много време насам, с огледа състоянието на държавата и като цяло упадъка на Бившият Запад, вследствие Прометейските му антиценности! Запад, който представлява Вавилон 2.0! Вавилон 2.0 не затъва, Вавилон 2.0 лети надолу в бездната и няма спиране! До момента, в който Вавион 2.0 не загуби вътрешната си канализация и се издави в собствения си феkaлий.

35

село големНАдервен

преди 1 година

Туркие Ви Почва! Путин и Русия - няма да ви Спасява!!

34

АнонимеН

преди 1 година

ДА ДА ВЕРВАМЕ!!! КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ТЪМНИ СДЕЛКИ СА ВЪРТЯЛИ ТАМ !! ПО ТОВА ВРЕМЕ Е МРАК! НИКОЙ НЕ ВЛИЗА В ТЪМНАТА ГОРА ПО-ТОВА ВРЕМЕ!

33

Анонимен

преди 1 година

Най добрият полицай е .... полицай

32

Анонимен

преди 1 година

10 реда минно поле и никой няма да минава.

31

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нещата силно намирисват. Има застрелян полицай и в същото време извършителя бяга, обаче и нашия военен и той бяга. Всеки бяга в различна посока. С такива военни и Северна Македония ще ни превземе за три дни. В Украйна и украинци и руснаци не мърдат от позиции, когато край тях падат снаряди и ракети. Нашия чул изстрел и избягал. Дано никой не ни напада.

30

Анонимен

преди 1 година

сигурно полицаите са нямали патрони, понеже сме ги пратили в Украйна

29

До 35

преди 1 година

Служил ли си?! Наряд давал ли си?! Щото ние като давахме, ни изпращаха караул с по 120 патрона, на тия 30 човека им се падат по 4ри, а от един виждал ли си пораженията какви са, особено там откъдето излиза?! Не пишете глупости, граничните са изпратени там с едни цвъкалки, с които не може да се застреля от първия път и прасето на Коледа, това ли ни е въоръжението, че имаме и в излишък да пращаме на север, да подклаждаме една братоубийствена война. ***-генерали ни управляват, срамна ***!

28

Анонимен

преди 1 година

Където са намесени големи пари си е рисково! Пък може и да са се скарали за СДС или БСП...

27

Анонимен

преди 1 година

Военния е гръмнал ченгето. Скарали са се на пияна глава за събраните пари от мигрантите. Е, сега един ден ще тръбят, че от Турция хвръкнал куршума, че малко срамно.

26

Армията спи

преди 1 година

Военните какво правят по поделенията? Сухи тренировки? Защо не помагат на МВР, които очевидно не могат да се справят. И двете структури са майка плаче, но поне да се компенсира с човешки потенциал и респект. Те онези тръгват по 30 човека да преминават. Двама полицаи какво да направят.

25

Анонимен

преди 1 година

много ясно мангос убива пенсионер в селата за 20 лева в тази ко,чи:на а тук бъркат бизнеса на хората за хиляди евракис!

24

Mersi

преди 1 година

Не е като да стреляш по пилци, но при такъв случай до 1998 щяха да са приключили делото на мямясто.

23

Хмхм

преди 1 година

До като не бъдат разстреляни на място трафиканти че и мигранти ще бъде така. Наказани трафиканти до момента няма. Едно време са ги разстрелвали за нарушение на границата без да ги питат

22

Фен на ДБ

преди 1 година

Какъв е този език на омразата?!? Какво значи, "по непотвърдена информация извършителят е мигрант"? Вие расисти ли сте? Бежанците все са ви виновни! АКо не им помагате, поне недейте да им пречите и все да ги обвинявате за нещо!

21

До 25

преди 1 година

Това, което казваш не е малко. И аз се съмнявам инцидентът да е предизвикан от бежанците. Те не са въоражени, пък и нямат никакъв интерес от подобни случаи. Сега обаче ще го отнесат.

20

Анонимен

преди 1 година

Само че по последна информация не е имало мигранти в района. Стрелбата е дошла от Турция.

19

Анонимен

преди 1 година

Сложете камери по униформите и полицаите да са с бойни патрони както е по белите държави.

18

Анонимен

преди 1 година

И аз работя на турската граница! Колегата е младо момче, трийсет и няколко годишен. В главата уцелен, на място умира! Има големи съмнения откъде е дошла стрелбата. Повече не мога да кажа!

17

малшанс

преди 1 година

Объркал е професията, ако беше депутат, сега щеше да е жив и здрав, да се радва на заплата колкото една капа пари+кинти от комисии......