76

Анонимен

преди 1 година

В случая може да не става въпрос за мигранти,а да си е провокация.Гаранция е наркоман някой.А мигрантите при нас Господ хич не ги харесва,смята ги за опасни за нас и даже мълнии им праща.Господ да пази нашите военни и полицаи!

75

САЩ

преди 1 година

САЩ обаче обръщат камарата на представителите и може би и сената, а 2024 Бай Донълд ще стабилизира нещата. Въпросът е за тези 2 години дали ще има свят.И вчера човекът каза, че като е бил на власт са говорили често с Путин. Редили са картите и е факт, че война нямаше. Затова му спретнаха "Капитолия" на Тръмп. Глобалистите я бяха планували тази война още 2016 и с Килъри, но се отложи 4 години.

74

баба мара

преди 1 година

това е официалната политика на турция към българия не връщат обратно мигрантитекъм родните страни а ги насочват към българия и гърция ердоган нарочно го правиизнудва ес за пари които изобщо не достигат до мигр центрове те са си повярвали че са фактор в този раион и си правят каквото си искат

73

Анонимен

преди 1 година

Докато не се спре с политиката "много ви се моля, ако обичате не идвайте", ще става още по-лошо

72

само че

преди 1 година

Някой да се поинтересува какво се случва в САЩ по границата с Мексико след идването на деменцията-памперс! Тълпи от изгладнели сомбрерота влизат в щатите и мародерстват наред. Доналд Тръмп посочи, че престъпността в САЩ е на рекордни нива. Човекът каза каква Русия, какъв Китай и Индия. САЩ са в битка за своето оцеляване вътре. Нашата граница е по подобие на тяхната. Нали сме либерасти-толерасти що ни е граница ?!?

71

Ти да видиш..

преди 1 година

До Даам 91 Че как нямаше да се пази границата едно време ? Западняците искаха да ни откраднат социализма.Ама ние не се давахме.

70

Я па ти..

преди 1 година

До Долу ЕС 71 И при комунизма имаше убити граничари , ама ти от къде да знаеш ? Не се даваше гласност.При комунизма всичко трябваше да е по хубаво от Запада.

69

Анонимен

преди 1 година

"Служителят на МО успял да се оттегли..."Т.е. си плюл на петите и дим да го няма...Толкова за "помощта " оказвана от армията...По важното е друго, трафикантите стават все по нагли а глупостите за стрелба от турски граничари са абсолютна простотия...Най малкото остават балистични следи и лесно може да се разбере тип на оръжие и траекторията на изстрела...Трябва си връщане на гранични войски с добре оборудвани и мотивирани караули и с правомощия и до година всичко с потока ще приключи

68

toti

преди 1 година

Много странно,как единия убит,другия избягал и на кой е докладвал,кой тишъл на място и разбрал ли какво е станало,проверил ли е оръжието на живия или виж си е наша/мърлява / работа !!!

67

Даам

преди 1 година

От малко дете знам че на границата СТРЕЛЯТ без предупреждение.Имаше убити няколко гъбари даже.Стреляше се, пазеше се Българската земя.Сега е Европейски ба.рд.ак.Им клипове гледайте ги, даже се хвалят как се пресича граница.

66

Българ

преди 1 година

Метнаха ги тез безделници по границата. Дебалаците-телкаджии, дето само обират мигрантите и нищо не пазят. Ако влязат 10 човека с автомати, тия нашите *** ше ги приключат много бързо! Затова през лошия комунизъм си е имало гранични войски, хора обучени специално да пазят държавната граница, а не тия хрантутници дето не праят нищо!!!

65

Анонимен

преди 1 година

чуста провокация на янките, търсят провокиране на конфликт България Турция. Покрай загубата която се очертава на демократите в САЩ са стартирали план за активиране на конфликти в цял свят.

64

Рон Жеръми

преди 1 година

До АнонименПичаго, ние нямаме население останало в държавата, камо ли армия... да не говорим, че след 20 години *** ще са колкото българите. Ако не се промени нещо в милата ни държава, ще ни затрият бавно и мъчително

63

Границата с орките

преди 1 година

Трябва да се охранява с картечници ! Прокажените ислямисти нямат нищо общо с хората !

62

Анонимен

преди 1 година

Върнете стария формат от Тошиво време с гранични войски на границата, полиси гранични бразди, кльонове застави и ще си опазим границата. Нека оак си бъдат ктм МВР но да са военизирана структура а не полуполуцейско подразделение.

61

Анонимен

преди 1 година

В белите държави и Шенген дори на летищата има въоръжени охранители с автомати, само в гяурия като ни режат главите се навеждаме.

60

Анонимен

преди 1 година

Ама там нямаше ли ограда строена от един винкел? Някой няма ли да му потърси отговорност на тоя мерзавци?

59

Край

преди 1 година

Преминаването на границата беше забранено - стреляше се. За да се върне това на границата трябва да загинат стотици хора. Виновни за това от българите са Кристалина Георгиева и всички слуги на Сорос.

58

Анонимен

преди 1 година

"Служителят на Гранична полиция е починал на място в резултат на изстрелите" - Бил е убит! Ужасяваща загуба за семейството му, за общността му и за нас, лато народ. Това еноосегателство върху държавата ни! Съболезнования за всички негови близки! Бог да го прости!

57

Анонимен

преди 1 година

Всички свинеферми да се пренесат по протежение на границата, а самата ограда да се накичи със свински уши, крачета и карантия. Като не можем по друг начин да ги спрем...