10

Анонимен

преди 1 година

Един познат русофил ми каза какво мисли за Путин "Никога не съм мислил, че човек, който твърди, че е руснак, ще бутне цялата история на Русия, ще погази, историята, културата й и ще направи така, че Русия и руснак да са нещо срамно."...

9

USA

преди 1 година

Ами не знам кой точно е взривил на Путин тръбите, дето ги използваше за да изнудва Европа, но вече не може да изнудва Европа. Отделно добива на газ в Русия спада. Няма какво да го правят този газ. Ако Путин не слушка и другите му тръби могат да гръмнат... Тоя си мислеше, че само той разполага с оръжия и със средства на манипулиране. Общо взето ти за където отиваш ние от там се връщаме бе скaпaняk. На краставичар тръгнал краставици да продава. Ще ти разнищим армията, държавата, бункера бе мишka.

8

Анонимен

преди 1 година

До бай Танас ти да не ти замерише *** на ако като те наритам хахаха

7

Сноудън

преди 1 година

Вярно е, прихванахме есемеса с по морза с телеграфа. Енкрипцията не беше трудна за разбиване, все пак съобщението е една дума от 4 букви.

6

Нане

преди 1 година

лиса тръса е толкоз умна, че въобще не се и съмнявам... ===))) Лавров я направи за посмешище на цял свят,още преди да стане премиер за 45 дни...

5

Анонимен

преди 1 година

Аме и запада ще свърши и мисля да въведем робство за западняците ! Продавам англичани и французи хахха марш в урановите мини !

4

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха тея в москва съвсем ви помислиха за ***. Такива сапунени серияли измислят ама по източното европейски... тъпичкии леко :)

3

Българин

преди 1 година

Наглосаксонците винаги са били агресори и са ползвали разработения от тях финансов модел за контрол над васалите си. Правят се на много "изобретателни", а всъщност ползват винаги най-подлите методи, за да се опитат да запазят предимството си. Но този път се надявам да не им се получи. Време е хората по света да започнат да се осъзнават и да изритат назначените в Брюксел продажници на Европа.

2

Сата НАТО

преди 1 година

"Ит'с дан" всмисъл, това, от което се опасявахме - че рузките пудтки ще гръмнат тръбата, вече е направено.

1

бай Таци

преди 1 година

Направо бъздят на кисело зеле