90

Анонимен

преди 10 месеца

До хахахае кои са тези милион начина. Аз се сещам само за един, да си говориш наум сам на себе си, без никой да те гледа

89

ИзТръсКан

преди 10 месеца

Тръс е жена. Но някой с обща култура колкото известно пернато домашно животно също от женски род няма как да го знае това. Няма страшно - самата Тръс също не се слави като особено умна, така че спокойно, ***, продължавай да списваш, колкото и да не ти приляга.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Малка подробност - съобщението за СМС-а не дойде от Москва, а от Ким Шмиц - по-известен като Kim Dotcom, германски блогър и предприемач. Най-вероятно данните са дошли от телефона на Тръс, хакнат(вероятно) от китайски хакери.

87

ТЪп

преди 10 месеца

Германия с такива съюзници няма нужда от врагове.

86

Ха ха ха

преди 10 месеца

До Петров 100. Ти си тр*ол.

85

Данчо

преди 10 месеца

До Петров 100. За целия свят не знам, ама я ми кажи какво се създаде с американски пари в България, че не се сещам. Ама с български пари, знам че се финансират едни самолети, дето едва ли ще ги получим. А и американските бази в България ги ползват без пари. За злато и въглища няма да говоря.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До хаха 102. Само дето го плащаме по-скъпо.

83

Анонимен

преди 10 месеца

До Петров 100. Русия не може да бъде в ъгъла, приятелю, даже само поради простата причина, че няма такива ъгли, които да я поберат.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Никога не е блестяла с ум.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Ако те си пишат СМС-и с Путин, не означава, че лидерите от другите държави използват същите канали за комуникация. Има доста по-сигурни и секретни начини. Когато Кремъл каже нещо значи е обратоното - "не са нападали Украйна, всичко върви по план, мобилизацията приключи и тн"

80

хаха

преди 10 месеца

Европейските лидери се похвалиха, че намаляват зависимостта си от руския газ, след като Владимир Путин нахлу в Украйна. Но това е само част от истината. Докато доставките на природен газ, доставен по тръбопроводи, намаляха драстично тази година, вносът на втечнен природен газ (LNG) от Русия в ЕС се е увеличил с 46 процента на годишна база през първите девет месеца на 2022 г., според данни на Европейската комисия.

79

ади бе

преди 10 месеца

верно? щом го казват от Москва, 100% е верно !

78

Петров

преди 10 месеца

Русия е в ъгъла и вече лъже отчаяно. Но разбира се никой не й вярва. Руските пари са кървави пари и съсипаха България. А с американските пари се създадоха много важни и ценни неща по целия свят.

77

Анонимен

преди 10 месеца

А у фейсо провериха ли? Там сигурно тогавашния британски премиер Лиз Тръс е описала в детаили до държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен какво точно са направили? Муахаххааа, СМС пратил. Тея ра6исти ще ме уморят. Благодарение на умопомрачителното количесто старо оръжие и огромния брой моглизирани успяват да удържат тая една педя земя, дето ги мъчи поччти година стана вече.

76

Сова

преди 10 месеца

Ами *** постановка за *** зрители.Русия вече е по пързалката!Който се чувства свързан с Русия по добре да се ориентира и да емигрира нататък че скоро няма да може. Сега е момента хем има много свободни места за руснаци. Или ново руснаци.

75

хахаха

преди 10 месеца

леле колко са елементарни тия от кремъл :) Тръс написала смс . алооо , има милион начини да се каже или напише нещо тайно бе таваришчи :)

74

Ха-ха

преди 10 месеца

И какво като "е извършено"? Няма значение. Никой няма да бъде разследван, подведен под отговорност и съден. Тероризъм върху жизненоважна инфраструктура е разрешен ако е в името на евроатлантическите ценности?

73

Наришкин

преди 10 месеца

Да се научи на шпионство защото провала в Украйна е до голяма степен негова вина! И това, че никой не казва истината на царя!

72

АХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

преди 10 месеца

Де се е чуло и видяло нещо по-просто от руснак. Ня-***. Добре, че са тия СМС-и, дето ги следят, та да имат хората къде да си комуникират топ секретните операции и тяхното развитие. Скоро може и писмо на хартия да прихванат, на което пише "Ние сме гнилият Запад, но само братушките са се усетили, защото са най-умни. Дано другите не ни разконспирират"

71

Анонимен

преди 10 месеца

Значи Москва твърди, че четат СМС-ите на премиера на Великобритания. Която пък праща СМС-и вместо да ползва криптирана комуникация. И след като и четат СМС-ите, най-интересният СМС който са намерили е този който може да означава 1 милион неща без да има контекст. Обаче за едната мозъчна клетка на русофилите, това е достатъчен аргумент.