90

Анонимен

преди 1 година

До хахахае кои са тези милион начина. Аз се сещам само за един, да си говориш наум сам на себе си, без никой да те гледа

89

ИзТръсКан

преди 1 година

Тръс е жена. Но някой с обща култура колкото известно пернато домашно животно също от женски род няма как да го знае това. Няма страшно - самата Тръс също не се слави като особено умна, така че спокойно, ***, продължавай да списваш, колкото и да не ти приляга.

88

Анонимен

преди 1 година

Малка подробност - съобщението за СМС-а не дойде от Москва, а от Ким Шмиц - по-известен като Kim Dotcom, германски блогър и предприемач. Най-вероятно данните са дошли от телефона на Тръс, хакнат(вероятно) от китайски хакери.

87

ТЪп

преди 1 година

Германия с такива съюзници няма нужда от врагове.

86

Ха ха ха

преди 1 година

До Петров 100. Ти си тр*ол.

85

Данчо

преди 1 година

До Петров 100. За целия свят не знам, ама я ми кажи какво се създаде с американски пари в България, че не се сещам. Ама с български пари, знам че се финансират едни самолети, дето едва ли ще ги получим. А и американските бази в България ги ползват без пари. За злато и въглища няма да говоря.

84

Анонимен

преди 1 година

До хаха 102. Само дето го плащаме по-скъпо.

83

Анонимен

преди 1 година

До Петров 100. Русия не може да бъде в ъгъла, приятелю, даже само поради простата причина, че няма такива ъгли, които да я поберат.

82

Анонимен

преди 1 година

Никога не е блестяла с ум.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако те си пишат СМС-и с Путин, не означава, че лидерите от другите държави използват същите канали за комуникация. Има доста по-сигурни и секретни начини. Когато Кремъл каже нещо значи е обратоното - "не са нападали Украйна, всичко върви по план, мобилизацията приключи и тн"

80

хаха

преди 1 година

Европейските лидери се похвалиха, че намаляват зависимостта си от руския газ, след като Владимир Путин нахлу в Украйна. Но това е само част от истината. Докато доставките на природен газ, доставен по тръбопроводи, намаляха драстично тази година, вносът на втечнен природен газ (LNG) от Русия в ЕС се е увеличил с 46 процента на годишна база през първите девет месеца на 2022 г., според данни на Европейската комисия.

79

ади бе

преди 1 година

верно? щом го казват от Москва, 100% е верно !

78

Петров

преди 1 година

Русия е в ъгъла и вече лъже отчаяно. Но разбира се никой не й вярва. Руските пари са кървави пари и съсипаха България. А с американските пари се създадоха много важни и ценни неща по целия свят.

77

Анонимен

преди 1 година

А у фейсо провериха ли? Там сигурно тогавашния британски премиер Лиз Тръс е описала в детаили до държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен какво точно са направили? Муахаххааа, СМС пратил. Тея ра6исти ще ме уморят. Благодарение на умопомрачителното количесто старо оръжие и огромния брой моглизирани успяват да удържат тая една педя земя, дето ги мъчи поччти година стана вече.

76

Сова

преди 1 година

Ами *** постановка за *** зрители.Русия вече е по пързалката!Който се чувства свързан с Русия по добре да се ориентира и да емигрира нататък че скоро няма да може. Сега е момента хем има много свободни места за руснаци. Или ново руснаци.

75

хахаха

преди 1 година

леле колко са елементарни тия от кремъл :) Тръс написала смс . алооо , има милион начини да се каже или напише нещо тайно бе таваришчи :)

74

Ха-ха

преди 1 година

И какво като "е извършено"? Няма значение. Никой няма да бъде разследван, подведен под отговорност и съден. Тероризъм върху жизненоважна инфраструктура е разрешен ако е в името на евроатлантическите ценности?

73

Наришкин

преди 1 година

Да се научи на шпионство защото провала в Украйна е до голяма степен негова вина! И това, че никой не казва истината на царя!

72

АХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

преди 1 година

Де се е чуло и видяло нещо по-просто от руснак. Ня-***. Добре, че са тия СМС-и, дето ги следят, та да имат хората къде да си комуникират топ секретните операции и тяхното развитие. Скоро може и писмо на хартия да прихванат, на което пише "Ние сме гнилият Запад, но само братушките са се усетили, защото са най-умни. Дано другите не ни разконспирират"

71

Анонимен

преди 1 година

Значи Москва твърди, че четат СМС-ите на премиера на Великобритания. Която пък праща СМС-и вместо да ползва криптирана комуникация. И след като и четат СМС-ите, най-интересният СМС който са намерили е този който може да означава 1 милион неща без да има контекст. Обаче за едната мозъчна клетка на русофилите, това е достатъчен аргумент.