50

дабе

преди 1 година

много долно да взривят притока на газ от Русия

49

КовидКонспирация

преди 1 година

западните англосакси са страхотни лицемери дано се осъзнаят и се вдигнат народните маси на световна революция и протест защото рано или късно освен Путин и Русия следващите жертви ще са народните маси, не беше случайна историята с Ковид и протеста на канадските шофьори и се видя че дори протеста не протече нормално и свободно да си изразят исканията, ще продължат гадовете със здравен фашизъм или нещо подобно ще измислят, незнам Путин къф е, едва ли е ангел, голяма държава не се управлява лесно

48

Вярвам

преди 1 година

Само луди могат да мислят,че ще нападнем Украйна..... същата тази Захарова твърдеше тогава с апломб.....та ,тя луда ли е?

47

Сноудън

преди 1 година

В Англия и САЩ живеят много смели хора. Не си мислете че мръсните им номера ще останат скрити. СЪвсем скоро много хора ще излезнат с неопровержими доказателства за всичките им гадости. Освен това политически убежища не липсват!

46

89 каскет смачкан

преди 1 година

Запада не е нападнал Украйна или русия.

45

Анонимен

преди 1 година

Обаче верно материала е много зле. Все се коментира тук роя или оня. Абе дришльовци...не разбрахте ли, че Бг е нищо в света. Съдбата ви се решава другаде.

44

А

преди 1 година

Според вас, защо смениха тази жена като министър-председател само след 45 дни. САЩ ръководят войната. В един момент са решили, че тя се е изхвърлила и я махнаха.

43

АНГЕЛ

преди 1 година

Само Англия и САЩ имат интерес от това. Никой от двата изхода на тръбата няма интерес да я взриви. Русия не е проблем за Европа. Проблема на европа идва от запад!!!

42

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

В Русия са най-добрите хакери. Факт! Но това е абсолютна лъжа на Наришкин защото едвали е толкова глупав да оповести публично тази информация и да загуби толкова сериозен коз като това да имаш достъп до телефоните на западните лидери !!

41

Слава Россиа

преди 1 година

Докато САЩ съществува като държава, ще има войни, смърт и терор по целия свят!

40

до Нане

преди 1 година

Нане, знаеш ли кое е най-черната дата - избирането на София за столица насред население, което явно е неспособно да се образова и окултури вече 150 години.

39

С Русия в сърцето!

преди 1 година

САЩ са империята на злото, целяща да унищожи Русия! Защото Русия е пазител на православието и мира!!

38

Сноудън

преди 1 година

Тея са същите като онея от които бягам.

37

Андрешко

преди 1 година

ХахахаКрадеца вика дръжте крадеца

36

Millennium

преди 1 година

Само да добавя, че джуджетата никога няма да се научат да лъжат, като хората. Аборигени раииш ли, азиатски подметки.

35

Millennium

преди 1 година

До Нане -- Народът не си е отмъщавал, а "народните закрилници" или т.нар. "партизани", с истинско име "терористите на БКП". Явно Гешев е пипал много меко, въпреки че е изтребил доста, но е трябвало още, и още, и още... Сега България щеше да е добре.

34

64

преди 1 година

Ами има протести, има свободни избори има инициаива да работиш свободно - такива работи. У Москва единствено има Путин, който си строи дворци със златни тоалетни и всички само слушат бръщолевенето му. Колко напуснаха Русия само за година? Бягат хората и не се обръщат.

33

Анонимен

преди 1 година

Взрива на Северен поток помага на Газпром да не.плаща милиарди неустойки затова че не подава газ. Ясно е кой имаше полза

32

до 57

преди 1 година

Ами всяка нормална държава провежда политика в интерес на гражданите си. Исе видя, че всички мигранти бягат към нормалните държави, а не към просешката Русия, където освен глад има и терор .Вече 104 години.

31

Анонимен

преди 1 година

Извършено е може да се кажат за много неща по политическа причина,примерно-Извършено е оттеглянето на примиер министъра Б.Джонсън,извършено е погребението на Кралицата мащабно по посещения щото двете извършени неща почти съвпаднаха във време,докато едното се извършваше извърши се и другото за което също трябваше време за подготовка,но в такъв момент на мащабен траур по *** на Кралицата да се отдалечат на дълго разстояние чак в Балтика в чужди териториални акваториални зони на този остров.