50

дабе

преди 10 месеца

много долно да взривят притока на газ от Русия

49

КовидКонспирация

преди 10 месеца

западните англосакси са страхотни лицемери дано се осъзнаят и се вдигнат народните маси на световна революция и протест защото рано или късно освен Путин и Русия следващите жертви ще са народните маси, не беше случайна историята с Ковид и протеста на канадските шофьори и се видя че дори протеста не протече нормално и свободно да си изразят исканията, ще продължат гадовете със здравен фашизъм или нещо подобно ще измислят, незнам Путин къф е, едва ли е ангел, голяма държава не се управлява лесно

48

Вярвам

преди 10 месеца

Само луди могат да мислят,че ще нападнем Украйна..... същата тази Захарова твърдеше тогава с апломб.....та ,тя луда ли е?

47

Сноудън

преди 10 месеца

В Англия и САЩ живеят много смели хора. Не си мислете че мръсните им номера ще останат скрити. СЪвсем скоро много хора ще излезнат с неопровержими доказателства за всичките им гадости. Освен това политически убежища не липсват!

46

89 каскет смачкан

преди 10 месеца

Запада не е нападнал Украйна или русия.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Обаче верно материала е много зле. Все се коментира тук роя или оня. Абе дришльовци...не разбрахте ли, че Бг е нищо в света. Съдбата ви се решава другаде.

44

А

преди 10 месеца

Според вас, защо смениха тази жена като министър-председател само след 45 дни. САЩ ръководят войната. В един момент са решили, че тя се е изхвърлила и я махнаха.

43

АНГЕЛ

преди 10 месеца

Само Англия и САЩ имат интерес от това. Никой от двата изхода на тръбата няма интерес да я взриви. Русия не е проблем за Европа. Проблема на европа идва от запад!!!

42

ПОЛКОВНИК

преди 10 месеца

В Русия са най-добрите хакери. Факт! Но това е абсолютна лъжа на Наришкин защото едвали е толкова глупав да оповести публично тази информация и да загуби толкова сериозен коз като това да имаш достъп до телефоните на западните лидери !!

41

Слава Россиа

преди 10 месеца

Докато САЩ съществува като държава, ще има войни, смърт и терор по целия свят!

40

до Нане

преди 10 месеца

Нане, знаеш ли кое е най-черната дата - избирането на София за столица насред население, което явно е неспособно да се образова и окултури вече 150 години.

39

С Русия в сърцето!

преди 10 месеца

САЩ са империята на злото, целяща да унищожи Русия! Защото Русия е пазител на православието и мира!!

38

Сноудън

преди 10 месеца

Тея са същите като онея от които бягам.

37

Андрешко

преди 10 месеца

ХахахаКрадеца вика дръжте крадеца

36

Millennium

преди 10 месеца

Само да добавя, че джуджетата никога няма да се научат да лъжат, като хората. Аборигени раииш ли, азиатски подметки.

35

Millennium

преди 10 месеца

До Нане -- Народът не си е отмъщавал, а "народните закрилници" или т.нар. "партизани", с истинско име "терористите на БКП". Явно Гешев е пипал много меко, въпреки че е изтребил доста, но е трябвало още, и още, и още... Сега България щеше да е добре.

34

64

преди 10 месеца

Ами има протести, има свободни избори има инициаива да работиш свободно - такива работи. У Москва единствено има Путин, който си строи дворци със златни тоалетни и всички само слушат бръщолевенето му. Колко напуснаха Русия само за година? Бягат хората и не се обръщат.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Взрива на Северен поток помага на Газпром да не.плаща милиарди неустойки затова че не подава газ. Ясно е кой имаше полза

32

до 57

преди 10 месеца

Ами всяка нормална държава провежда политика в интерес на гражданите си. Исе видя, че всички мигранти бягат към нормалните държави, а не към просешката Русия, където освен глад има и терор .Вече 104 години.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Извършено е може да се кажат за много неща по политическа причина,примерно-Извършено е оттеглянето на примиер министъра Б.Джонсън,извършено е погребението на Кралицата мащабно по посещения щото двете извършени неща почти съвпаднаха във време,докато едното се извършваше извърши се и другото за което също трябваше време за подготовка,но в такъв момент на мащабен траур по *** на Кралицата да се отдалечат на дълго разстояние чак в Балтика в чужди териториални акваториални зони на този остров.