175

Анонимен до 169

преди 1 година

Знаеш ли какво значи "златен лев", че така щедро искаш курс 1 към 100 спрямо долара. Много *** тука без средно даже се опитват до прокарват кремълски опорки!!!!!

174

Анонимен

преди 1 година

Рублата може!Хахаха!

173

юлиян

преди 1 година

До 175;ГОВОРИМ ЗА ВТОРАТА,ЯСНО.

172

Анонимен

преди 1 година

До 174. И кой е този Сарийски? И що трябва точно той да е прав?

171

Анонимен

преди 1 година

Тия друго нямат освен рефрена не на еврото:))))))))))))). Колко слабоумен трябва да си за да вярваш, ще вкара ли се еврото умираме!!!!! Толкова много овце на едно място никога е нямало.

170

Алекс

преди 1 година

Копейкин да си гледа строежа на къщата и да не се занимава с еврото.Болшинството българи искат ЕС и еврото.

169

юлиян

преди 1 година

До Анонимен172;Забравих да поставя името си.Съгласен,за чека не споря.От книгата на Хр.Георгиев знам,че на Парижката мирна конференция 1947г. искът на Гърция,подкрепен от Великобритания и САЩ е на стойност малко под 1 милиард долара.Само благодарение на СССР се редуцира до 45 милиона долара.Това е истината за ''добрините''които получаваме от англосаксите.

168

Анонимен

преди 1 година

Защо Европа не прие долара а се създаде еврото? За да могат немците да контролират Европа. За някои народните валути са пречка и искат да ги премахнат, ако не беше така щяха да ги изравнят и да махнат таксата за обмяната им. С приемане на еврото цените така или иначе се изравняват посока нагоре, но се губи финансовия контрол на самите държави и вече стават подчинени по същия начин както се опитват да направят със съдебните системи.

167

До 169

преди 1 година

Англичаните, французите и руснаците, заедно с техните верни пионки гърци и сърби, са най-големите неприятели на българската държавност след 1878г. Да защитаваш едните, но да плюеш по другите, е шизофрения. От българска гледна точка те са едно.

166

До 169

преди 1 година

В случая ти лъжеш. Не съм им фен, но американците никога не са искали орязване на български територии. Ако не знаеш, точно по американско настояваме България не губи повече територии след края на ПСВ.

165

Анонимен

преди 1 година

Изслушайте нещо на доц. Сарийски ако искате да се ограмотите за еврото.

164

Тон

преди 1 година

Не лъжа, вярно е приятелю, обикновените хора не ни са врагове, и тях ги чака същото, но техните елити, за тях сме тор. Бих искал да греша, но не!

163

Анонимен

преди 1 година

До 169: в Египет в условията за капитулация има и едно условие празен check: "задължават се да изпълнят и всякакви следващи изисквания". Така че не знаем дали щеше да е само Добруджа и Тракия до р. Марица...

162

Анонимен

преди 1 година

Най добре да върнем златния лев. Да направим 1 лев да е равен на 100 долара.

161

Лев

преди 1 година

А най-гл.упав е аргументът, че било сложна тема и не трябва референдум. А за кое трябва референдум? Лесните теми имат лесни решения и няма нужда да се пита народът. Да не е по-просто да гласуваш на избори? Там има редица партии с редица членове, много политики, планове, история, много такива сложни теми. Да забраним на хората да гласуват? Референдумът ще предизвика публичен дебат и осветляване на темата.

160

Анонимен

преди 1 година

До 139;ЛЪЖЕШ или не знаеш.САЩ И Великобритания искат да орежат територията на България.Границата с Гърция недалеко от Пловдив.За Добруджа въобще ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИМТова предлагат на Мошанов в Египет,където той пътува в август 1944г.,да сондира виждането и намеренията на англосаксите за следвоенното устройство на България.ТОВА Е ИСТИНАТА.Другото е лъжа и манипулация.

159

КОПЕЙКИН В ШОК

преди 1 година

Не мъ бръснат за нищо.....като пея пенке ле, кой ли мъ слуша....

158

До 151

преди 1 година

Какви глупости! Еврото нестабилно, левът стабилен??? Левът е вързан към Еврото, ако не знаеш? И подобни хора дават акъл за еврото!!!

157

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че трябва нова валута. Сегашният лев е на изкуствено дишане от 1997ма, а еврото е път към обезличаване на българското.

156

Анонимен

преди 1 година

Кой пък ще те пита тебе. Ама сметките ти са евро и долари както те разкриха.минавай на копейки и дим да те няма