275

Анонимен

преди 1 година

Всички глу Пен държи които не искат еврото да купуват рубли и бегом марш към Русия!

274

Саня

преди 1 година

Със сигурност повечето ни пишман политици са интересуват само от банковите си сметки. Затова са продали доста отдавна душите си на дявола- от превръщането на държавата ни в територия до ликвидирането на лева. Търговците са в храма, еничарите в Парламента/с изключение на "Възраждане" /

273

Хегемон

преди 1 година

Еврото**

272

Хегемон

преди 1 година

В едно съм сигурен,че на нас въобще не ни трябват ,въвеждането на ? и Шенген,над 30 години собствените си проблеми в държавата не можем ,да решим ,а сега само това ни липсва!Бог да пази ,България!!!

271

В

преди 1 година

Устата

270

Д-р ОхБооли

преди 1 година

На тия възрожденци (Копейката, Цонев и другите) спестяванията са им в евро. Много добре знаят, че е неизбежно приемането на еврото и Шенген, ама тази им политика против еврото носи дивиденти. Ако си спомняте те бяха и против ваксините, но повече от половината бяха ваксинирани. Протестират и срещу гей парадите :), не ми се мисли, че половината са обратни. Хахахаха. Има къща за изплащане.

269

Смешник

преди 1 година

Да на Еврото!Не на Рублата..

268

КОПЕЙКИН

преди 1 година

Целта е унищожаването на българските финанси и после на българската държава....БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЕ РУШИ ОТ ДРОГАРЕТЕ КАТО КОПЕЙКИН

267

КОПЕЙКИН

преди 1 година

НИКОЙ НЕ ГО ПИТА. РУСУФИЛИТЕ СЪЩО

266

Чудеса

преди 1 година

Пълна гуша с копейки гъргори за независим лев.

265

КАКВО ИЗСКИМТЯ

преди 1 година

КОСТАДИН ЗА ЗАТВОРЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА В ОКУПИРАНИТЕ ОТ РУСКИТЕ ФАШИСТИ ТЕРИТОРИИ

264

Българин

преди 1 година

Оооо копейкин заминаваш ли за раша най накрая....щот тук ще се наложи да оперираш с евро....както и правиш до момента

263

Анонимен

преди 1 година

Даа..един ден тази територия ще е независима държава, но в нея няма да живеят българи.

262

Анонимен

преди 1 година

Утре ако всички партии кажат "Не на еврото, излизаме от Нато и ЕС", Копейката на мига ще обърне плочата и ще се обяви за ЕС и НАТО и за въвеждане на еврото в България. Та цялата риторика на копейката е "въпреки". Той си е хванал нишата от избиратели. Знае че никога няма да влезе в властта, пък и няма такава цел. Ще си гледа паричките и ще си изкара така до старини. Електорат вярващ на конспирации бол.

261

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, Копейката бил прав?!? Той и Болен беше уж прав, ама сега къде е? Нема пари за ток :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

260

Анонимен

преди 1 година

Само искам да спомена на всички групи българи, че България загива и то даже е очевидно! Еврото, освен да помогне на една шепа родоотстъпници да присвоят част от едни пари, няма да ви измъкне от бедността! Просто приключвате с всякакъв останал суверенитет и се сгромолясвате в следващата национална катастрофа! Поздрави от Острова

259

Справедлив

преди 1 година

С левовете сме роби, а с чужда валута - безнадеждни роби. Спасението е в ликвидирането на МАФИОТСКО-ОЛИГАРХИЧНА система наречена " демокрация".

258

БС

преди 1 година

Аз, и всички които познавам сме за евро. Колкото се може по-скоро. А и то по-трудно се краде от българските хайдуци.

257

Боби

преди 1 година

Само така нещем евро в България,и с нашите пари сме си добре.Откакто България съществува сме си с наши пари.Еврото да си го наврът.........Ние сме българи и ще живеем така.Браво господин Костадинов,евала.

256

ЗАВИРАЧА

преди 1 година

Жалка копейката с поредна изцепка