117

Име

преди 1 година

Най-скъпият или най-тъпият квартал? То всъщност има ли умни квартали в тая набедена столица?

116

Анонимен

преди 1 година

ДУХОВНОСТТА ЩЕ Е СПАСЕНИЕТО.

115

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека от белота онлайн.

114

Boris

преди 1 година

Башар е апсолютно прав кажете кое е нарет с тая държава нищо,пълна *** живее в нея,преди да ме упрекнете се огледайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

113

Бахар Рахат

преди 1 година

Абе двуличен халтураджия,конско лице.Търси внимание тази холикапутска звезда

112

Божил

преди 1 година

Благодарност към всички кап.мекерета,които ми обясниха,че съм живял сред доносници,измамници,а трудовия народ ми се е присънил.Добре господа разходете се из територия България и ще видите язовири,проходи,ТЕЦ и ВЕЦ,АЕЦ Козлодуй това е все още гръбнака на угасващата българска икономика.Брака сте домати на бригада сега и десет бригади да направите едва ли ще съберете1 кг.домати

111

ВетЪра на ПОДмяната

преди 1 година

Аз не виждам нищо шокиращо.Това са принципите и начина на живот в демокрацията! Всичко е пари, разврат, расизъм, кражби, убийства,пластични операции,дрога, алкохолизъм, насилие. ДЕМОКРАТИЧНИ ЗАПАДНИ/ЗАПАДНАЛИ ЦЕННОСТИ.БАШАЛ НЕЩО НЕ Е РАЗБРАЛ . Всичко е по върви по план от 1989 насам.

110

Кирил и Методи

преди 1 година

Не онези, на путин, македонските:Алоу, анонимните: в Северна Корея, не "във" ; в една марионетната държава, не "във" ; никъде, а не никаде; в момента, не "във момента"!!! За пунктуацията да не споменавам! Простотия, тъпотия, необразованост, липса на елементарна грамотност! Профанизация! Какво знаете за "Р"уската култура? Въпросът е риторичен. Моля не отговаряйте, ще ми докарате главоболие.

109

Бодил

преди 1 година

Божиле, радвам се, че онзи народ или го няма, или се е сврял в миша дупка. В селото, в което работеше майка ми, убиха сираче за кражба на домати; преподавателят по един от предметите се опитваше да ни вербува да доносничим срещу другите преподаватели, "баш майстора" беше модел за подражание, липсата на инициатива, блюдолизането и подмазването бяха гаранция за успех, по неизброимите по вид опашки за художествена литература, табуретки, маслини да те пререждат и прецакват се считаше за добродетел..

108

Анонимен

преди 1 година

И още нещо предпочитам да живея във Северна Корея във независима държава отколкото във една марионетна държава без глас а културата и интелигентноста на Русия която ни даде свободата е несравнима съвременна силна независима държава която президентът направи премахване на тероризма повишаване на качеството на живот икономиката напред всички нормални държави се развиват да не говорим за Турция която е пример и никаде няма да видиш плюене от хората и телевизията там както тук които стресират хората

107

Анонимен

преди 1 година

Прав е за всичко когато човек отиде и във наи елементарната държава ще види разликата във култура обноски и развитие какво ми говорите тук всеки ден се промиват мозъците със пропаганда по телевизията и обиди във момента за конфликтът които нищо общо няма със реалността където един престъпен режим убива деца и невинни хора а ние го подкрепяме за да угодим на ценностите срам ме от хора като Борисов че лъжат хората а ние го търпим а на по долния коментар момче къде видя провал на Русия бе по бтв

106

Анонимен

преди 1 година

Племето тулипари,населяващо територията не се нуждае от образование,здравеопазване,чисти улици.Добре му е така.Даже отново си избра вожда Винету,който беше прокуден.За всичко е виновен някой друг-Европа,Путин.Така си се успокояват.Ех,съсипаха е тая държава,философски обобшават тулипарите,забравяйки,че всеки сам гради своята съдба.

105

Бъди Рахат...

преди 1 година

Човекът се отделя от човека, човекът се разпада, но все има още и още за разпадане...

104

Божил

преди 1 година

Да вички го виждаме но няма Човек,който да извика:Царят е гол.Много просто тази демокрация тези съюзници не са за нас.Трябва да променим системата незабавно.Аз съм роден през 1952 г.и помня онзи прекрасен народ,който населяваше моята Родина.Гордеех се с него обичах го.Къде изчезна Народен мой!?

103

Сата НАТО

преди 1 година

Оф, някой го е напсувал на вяра и сега си го изкарва на сички. Кой ти е виновен, че не моеш да играеш карти и си попаднал на откачен партньор? И къде е гаранцията, че и той не е бил евреин?

102

Анонимен

преди 1 година

До 111 - Не, че не е прав, ама сем в това съсотяние от 27 години или поне аз от толкова помня ... Когатого осъзнах, очаквах, че ще изчезнем за 1-2 години. Ем ... То войни в Косово имаше, кули падаха, царе ни упрвляваха, мутри ... пак кретаме. Даже е по-добре днес.

101

Анонимен

преди 1 година

Ами много е прав човека, но за съжаление като чета коментарите, за хората това тук се е превърнало в нещо нормално и дори с голяма злоба си защитават битието!

100

ОНЗИ

преди 1 година

Да БЪЛГАРИЯ е пред разпад - към изложените по-горе аргументи добавям още един : ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ !!! Децата ни избягаха защото не искат да живеят в една колониална държава - елате на морето и вижте пищящи от лукс и мизерия имоти !?!?!? ЩО Е ТАКА БЕ вие там управниците и партийне ръковадства !?!?! Не избори а съдебни разследвания и строеж на нови затвори !!!

99

Анонимен

преди 1 година

"Културтрегери" като въпросния Рахал са с голям принос за опростачването на народа вече години наред, тъй че по-малко да се оплаква. На почти всеки му се е случвало да го обидят с нещо в живота, но никой не търчи като него да си прави ПР по медиите и да реве като ученичка. Като иска да не го обиждат онлайн, да не кисне в социалните мрежи , а да свърши нещо полезно. Като пък толкова не му харесва - куфара, летището и ..света е голям

98

Анонимен

преди 1 година

ОТ окрадена,похабена,изтъргувана,опропастена и обезлюдена територия,какво можем да очакваме?