137

Анонимен

преди 1 година

Малко хора знаят, че в Лозенец се намират няколко посолства - на Грузия и на Китай.

136

Анонимен

преди 1 година

Малките улици по посока Семинарията или центъра са разбити, липсват плочки, наскоро пламнал пожар в къщата, която се намира на трамвайната спирка...Лозенец като цяло е беден откъм магазини

135

Лозенец..

преди 1 година

Като качество в образованието не е по-различно от обикновените бг училища, училището в Надежда - Толстой - "Свети Иван Рилски" (Кеймбридж асоциацията е в съюз с това обикновено българско училище!) е в пъти по-приветливо, чисто и качествено училище. В Лозенец няма котки, няма горски животни. Северният Парк в "селския" кв. Надежда е в пъти по-чист и приветлив за разлика от прехваления, мръсен, умрял Южен парк.

134

Лозенец...

преди 1 година

Лозенец... една модерна болница - бивша Токуда, сегашна Аджибадем, където няма да ти обърнат внимание, ако не се бръкнеш в джоба, нищо че се водиш здравно осигурен... жени с лъскав, тузарски начин на живот и възгледи ходят там да правят аборти... Едно луксозно английско училище "Сейнт Джордж", в близост до болницата, а то е само за богати деца и родителите им.. Като качество в образованието не е по-различно от обикновените бг училища, то "Свети Иван Рилски" ( който е част от Кеймбридж)

133

Ралица

преди 1 година

Не само ти.За две години Промяната си каза думата.Вероятно те така я разбират тази промяна разруха,смрад и икономическа криза, за да излязат герои.Ще кажат това направиха ГЕРБ сега започваме да строим наново БГ.Да им вземеш един автомат и да не оставиш никой който руши,това заслужават.А бяхме заели добра позиция в ЕС и само с един замах събориха всичко.

132

До 139

преди 1 година

Въпреки че магазинчето му за рабиа бе до самия вход на блока, хората не купуваха от него риба... и той бе принуден да затвори магазина.. Хорицата в Лозенец даже не се поздравяват; тесногръди, лицемерни егоисти, пенционери и пенционерки живеят в апартаментите си егоистично самотно, съседи не се поздравяват, някои блокове в квартала са тотално обезлюдени, или има само по няколко пенционера, които са пред умиране... Лозенец е беден, няма нормални магазини, имат една вмирисана Билла на ул. Козяк..

131

Анонимен

преди 1 година

Лозенец... хорицата, живущите там са ... комплексари и комплексарки... комунистически селяни... селяни и селянки, събрани от краищата на старата София, но пък с високото самочувствие, че са родени на жълтите павета.. кофите в този квартал са пълни с ***, разбити малки пътища. Тузарски квартал, но беден от магазини - няма магазини за плодове и зеленчуци, ресторанти също. Един познат и приятел преди време беше отворил магазин за риба, никой от съседите му не благоволи да купи от него риба...

130

Пешев

преди 1 година

А ве, тука има само мрънкачи и недоволни... Все некой друг им виновен , я демокрацията , я некой друг :))) а не виждат проблемите в себе си... Да, защото комунизма беше супер ... беднотия, корупция, подкупи, затвори , лагери да не продължавам ... Да не забравяме че правиш каквото ти нареди някой *** париен секретар от партията...Относно спокойният живот , който липсва на всички ... живеехме като зеленчуци, без мечти само съществуване...

129

Анонимен

преди 1 година

А че го бъркат арабина с евреин е повод да се гордее:))

128

Анонимен

преди 1 година

Арабина го били на карти и стана черноглед

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен -- 132 Не, бъркаш се , това не е демокрация. Ходил ли си в други демократини държави ?

126

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И без него знаем, и то по-добре, какво е положението тук. На Башарчо ако не му харесва, никой не го държи вързан тук, може да се възползва от демокрацията и да напусне страната ни. Ние няма да загубим нищо, за разлика от него . И да не говори от наше име, ние нямаме с него нищо общо. Нека говори от иметжо на тези, които пакетират жените си като буби.

125

Анонимен

преди 1 година

Браво на прозренията на този сириец! Запада и Европа означават само това: разпад, смърт, беднотия, мизерия, робство. В старите учебници по история пише, че Източната Римска империя е била богата, докато на Запада е имало болести, чума, беднотия, мизерия, социално неравенство и несправедливост. Дано и България да оцелее и избяга от тази ЕС клоака... България няма бъдеще с ЕС и НАТО! Обричаме се само на нещастия и беднотия! народът ни се топи и обеднява! Китай и Русия заедно имат бъдеще!!!

124

Анонимен

преди 1 година

Нали това искахме - демокрация. И я получихме.

123

Анонимен

преди 1 година

Всички го виждаме, но никой не ни обръща внимание. Всички решения се взимат от парламента, а те са на хранилката и не им пука нито за закритите производства, нито за инфлацията, нито за мизерията в която живее народа.

122

Анонимен

преди 1 година

не бе Башарче, сега набързо ще ти се обясни, че ние живеем в евро-атлантическия рай, а Русия е пред разпад

121

Анонимен

преди 1 година

Много са виновниците за разрухата и мръсотията в Бе Гето но на първо място е самото население, кметовете, районните кметове, избрани 84569и титоловани като такива от самото население!

120

L.

преди 1 година

Е, не можеш да докараш 2 милиона селяни на едно място и да чакаш друго. София следва да е 5-600 хиляден град. Индустрията не трябваше да се концентрира тук. И много други неща, дето не трябваше. Е, те затова е така.

119

Анонимен

преди 1 година

Така са нещата, да. Е, брато с тая кметица, - толкова, ама не е само и тя виновна. Всичко е до манталитет. Не може градоначалник да е учител по руски език!!! Абсурда на абсурдите, и по-големия абсурд с одобрението на "столичани"..

118

God

преди 1 година

До ВетЪра на ПОДмянатаИ всичко това, което си изброил са "качества" на демокрацията? Май не си ходил много на училище.