32

Анонимен

преди 1 година

В последните 30 години България доказа, че не може да съществува като държава. Предатели има навсякъде, но точно в България техния брой е огромен, а те са изключително нагли и алчни. Българските предатели имат идеал да изнесат колкото се може пари в чужбина. Дните на България са преброени - може би най-малкото зло е да бъдем завладени отново от Турция, този път завинаги.

31

гост

преди 1 година

Тъй тъй - евгейовете и болните в главите кравари ще дават оръжие на поразия , само и само да *** други вместо тях.

30

Анонимен

преди 1 година

Смешници,говорят глупости и сами си вярват.Дано не му се налага да види със собствените си очи дали ще има помощ от някъде.

29

Анонимен

преди 1 година

От къде го намериха този наивник?Искат да ни оставят без защита и всъвсем да ни унизат като се молим на този и онзи.Накрая да не се окаже така,че е по-вероятно от извънземните помощ да получим отколкото от НАТО?Нека не забравяме как Гърция и Турция са в НАТО,но не им пречи да се зъбят една на друга...Ами ако си дадем всичко и почнат на нас така да се зъбят?!

28

Анонимен

преди 1 година

Ареснал-Казанлък и ВМЗ-Сопот спечелиха стотици милиони долари покрай тази война. Няма ли да дарят и те нещо поне за благодарност?

27

Муфаса

преди 1 година

До Край - срам ни е, от това, че в България има още братушкащи се русофили подържащи военопрестъпника Путин. Срам ни е, че и във властта има такива. И се радваме, че с всеки ден ставате по малко, защото с времето си отивате по естествени причини. А най хубавото е, че и децата и внуците им ги е срам от тях!

26

Анонимен

преди 1 година

Ако не дадем военна помощ, няма да имаме нужда от "щита" на НАТО. Нито пък щяхме да сме заплашени от война.

25

С тия джипчета

преди 1 година

от снимката ще изплашим всекиго. Като ги гледам даже аз самият се страхувам... за бъдещето на страната ни.

24

Анонимен

преди 1 година

23 Никой не мразя, просто ми писна да гледаме чужди интереси пред нашите.

23

мдаа

преди 1 година

Куцо, кьораво и сакато се изреждат да ни облъчват, че сме член на НАТО и трябва да дадем оръжия на Украйна. Но удобно пропускат, че Украйна не е в НАТО. И не е важна Украйна сама по себе си, а войната на САЩ с Русия, която в момента се води на украинска територия. А както са я подкарали североатлантиците, утре може да се води на наша територия.

22

Анонимен

преди 1 година

Давайте, давайте и малкото което е останало. Давайте,33 год. давате. Не можа да задържите нещо в държавата, само давате. Давате, оръжие, давате блокове на АЕЦ, давате златото ни на Дънди, давате Тецовете на американски фирми, давате рудата на айрубис, давате дървения материал на Гърция, давате пари за милиони дози ваксини които се изхвърлиха, давате децата си, давате образованието и затова сте неграмотници, дадохте Кремиковци, Червена звезда, дадохте електроенергията. Дали сте и дупе широко.

21

Край

преди 1 година

Не ни е страх да дадем оръжие. СРАМ ни е. Е това не могат да разберат русофобните евроглупаци щото не им е познато тоя чувство.

20

Анонимен

преди 1 година

В случай на война с Русия от България няма да остане нищо независимо дали НАТО е с нас или не е. Заради американските бази ще се използва тактическо ядрено оръжие което се пуска в близост а не точно. Пуска се от самолети за да унищожи настъпващи сили. Независимо какви сили настъпват дали американски или Руски тук ще стане радиоактивна пустиня. Единствения начин да се спасим е да махнем всички чужди бази и батальони на наша територия и да не позволяваме да минават оттук.

19

Анонимен

преди 1 година

Укрия не е сама вижте я на какво прилича. И България ли трябва да стигне до там?

18

Анонимен

преди 1 година

така е, няма да остане единствена в черния списък на путин. и другите ще го отнесат

17

Анонимен

преди 1 година

О да България няма да бъде оставена сама ще продължат да ни тормозят.

16

Анонимен

преди 1 година

може пустош да станем, но поне няма да сме сами

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-14 - И тебе те чака...!

14

Анонимен

преди 1 година

турските петоколонници като Шаламанов и ДПС са активирани на МАКС! МИТ работи на пълни обороти! Целта е обезоръжаване на БА за да може регионите с преобладаващо турско население да бъдат присъединени към Турция безкръвно!

13

Анонимен

преди 1 година

Де да беше същата съпротива и срещу Япония (ядрени бомби!!!), Виетнам (химичеко оръжие!!), Ирак (несъществуващо оръжие за масово унищожение!!!), Либия, Сирия и т.н.