52

Анонимен

преди 1 година

Да бе, няма да е сама България, щото няма да я има скоро. Пари даваме на американците за самолети дето ша дойдат след 10 години, на украинците ша даваме оръжия и ша чакаме някой на добра воля да ни защитава, вместо да си гледа собствения интерес. янките имат интерес да ни няма - това е, а ни саме ---- давци.

51

Анонимен

преди 1 година

Ти на мен не ми ги продавай тия приказки! България не я оставиха сама и когато спряхме търговията, газта и туристите, нали? България не каза и дума, защото за да можеш да кажеш, трябва да имаш на какво да се опреш. Утре, не дай Боже, възникне конфликт с РС Македония. Ами видяхме как нашите съюзници ни подкрепиха в защитата на националните ни интереси, ще има да виждаме още много.

50

Анонимен

преди 1 година

Един е само Генерал Владимир Заимов. Един! Това днешното мяза на мръвка , натъпкана в лампазен мундир а от доло къдрави сутиенчета и бекини с две дупки (?). Е по тази причина има севикаГейнералАнали. Я къш и мръш на плаца да ви видиме къ праите лицеви опори като сте двуличници.

49

вЪлчо

преди 1 година

Вече не ми пука, защото "Каквото посеем, това ще пожънем!". И не обвинявайте другите за това, което ни очаква в близко бъдеще, сами сме си виновни!

48

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече оръжие се праща в Украйна толкова повече унищожение ще има там.

47

Анонимен

преди 1 година

страната ни е част от ната ... искам да попитам Каква част? Д-па нали?

46

тодор живков

преди 1 година

НАТО изпраща оръжие , няма значение дали е Полша Италия Чехия Унгария или друг член .

45

Анонимен

преди 1 година

България няма да бъде оставена сама и ако не даде от малкото което е останало

44

Анонимен

преди 1 година

америка е господар на баългария българите са роби на ес помнете ако султана реши да си върне историческите земи нито сащ нито ес ще ви спасят никоя страна няма да влиза с турците в воина заради робите вие сте би ли роби и роби ще си останете

43

Иде Западна Софиялия

преди 1 година

Като се поразгледа по така,демек на НЕ-САМАТА Украина кво,колко и откога докога е даденео дава и щебъде давано и севгледаме чезагубиха 30% от територията си и още щезагубят,както и елиминирането на водно и атомните централи, дане говорим за завлядяните мини,заводи и фабрики. . .та като експонираме всичко това на наша територия 30% са баш 150-180 км отбрега навътре до Русе,Търново,Загора,Пловдив е ясно на кого с какво и колко щему бъде помогнато да загуби четмо, писмо, религия, култура и история

42

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на никакви обещания. Вече толкова години минаха хванати за ръка с ЕС и НАТО, а полза никаква, постоянно протести, никаква икономика, армия която не искам и да си помислям в какво състояние е, бедни пенсионери, корумпирани полицаи и политици, богати батки и бедни инженери, младежи зомбирани от електронни играчки, възрастни болни от телевизия.., егати якият запад, направо ни скъсаха шортите, обаче това не стига, искат и ризите ни

41

Анонимен

преди 1 година

До 76Аман от такива ми-ризли-ви л....Това не е българин.Ще му припомня Кипър...)))))Та кво е станало или има в Кипър?Ако намекваш нещо за намесата на Турция там, явно ти ще трябва да четеш историята.Защото гърците са тези които искаха да прилапат целият остров но не им се получи.

40

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами странно е че след като стнахаме член на НАТО още през 2004 г. все още не сме дали категоричен отговор че сме там, ама с джихадистки групировки като БКП-БСП, а след това с Батака и ***, все още членсттвото ни там е под въпрос ... а и откак ген.Решетников спусна кремълският ни парашутист, "Дондуков 2" се превърна в конюшня за Троянски коне и кобили ... !!!

39

От хората

преди 1 година

Аман от такива ми-ризли-ви л....Това не е българин.Ще му припомня Кипър,разбира се ,ако е чел историята.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - Хубаво им го е казал човека , ама на Шолци не слуша , а ние че сме си ......ци то си се знае от край време !

37

Сериозно?

преди 1 година

До Лаврентий БерияНАТО и Западът въобще не им дреме за нас. Имаха 18 г.време да модернизират БА. Но не го направиха. И не, не е заради комунистите.

36

Тъй де

преди 1 година

Аз съм ЗА да дадем и ние нещо на Украйна. Ще изсипем в Киев купчина старо желязо. Путин ще си го премести, Зеленски ще ни напсува за ненужните ***. Нашите евроатлантици ще са изпълнили дълга си и ще продължим по старому. Никой не ни се връзва на приказките, че вземаме самостоятелни решения. Нито на запад, нито на изток.

35

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби - интересно, ***, на кого дължим това? Дали не на братушкащите се комунисти които съсипаха армията? По поръчка на Путин? Докато и последния Петоколонник не напусне командната верига на БА ще бъде така. Нито армия ще имаме, нито оръжие/технология ще получим. НАТО и Запада мрази българските комунисти, макар и да приема слогуването им с отвращение. Но доверие няма никакво. И ако съдим от разигравания в момента от Служебния военен министър цирк, основателно. И само за денги руски!

34

До 55

преди 1 година

С в Турция, инфлацията надхвърля 85%

33

До 58

преди 1 година

И кой е доказал, че са фалшиви?