72

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Хрантутници агитатори!

71

Анонимен

преди 1 година

directdemocracy21c.eu -- Ние предлагаме избраните депутати гласували за изпращане на оръжие да бъдат едновременно и мобилизирани и изпратени на фронта заедно с оръжието. За България те са вредни и трябва да се освободим от тях като от старото оръжие. Ново оръжие не трябва да се купува от сащ, те са страна в конфликта -- европейските страни купуват масово от южна корея, ние също оттам и от други страни, но не от сащ.

70

Анонимен

преди 1 година

Ние предлагаме избраните депутати гласували за изпращане на оръжие да бъдат едновременно и мобилизирани и изпратени на фронта заедно с оръжието. За България те са вредни и трябва да се освободим от тях като от старото оръжие. Ново оръжие не трябва да се купува от сащ, те са страна в конфликта -- европейските страни купуват масово от южна корея, ние също оттам и от други страни, но не от сащ.

69

Народът ги праща

преди 1 година

Видя се, че правителство няма да направят и само харчат народни пари. Този парламент не става. Да се мобилизират и пратят в Украйна. 240 души ще воюват за евроталантизма и натовизма си, ще доказват, че са истински натовци и подкрепящи Украйна. Народът ги праща в Украйна да защитават идеите си и вярата си. Глас народен - глас божи. Ще направим нови избори без тези недоказали се евроатлантици.

68

Анонимен

преди 1 година

Докато не видя български натовец от партиите и парламента и експертите, заминал за Украйна да воюва и загине за идеите си и евроатлантизма си, не вярвам на техния евроатлантизъм и натовизъм. Те са путинофили с американски якета. Пеевските им медии подкрепят Путин и Боко, а в парламента се правят на антипутиновци. Смешни са.

67

муспи

преди 1 година

Изсраил е обезпокоен, че на България може да й хрумне да въоръжи тежко и Палестина! Това Световното еврейство няма да допусне, и ще ускори затриването на тази фъ$ана държаница. Първо Югозападна България ще мине към Македония и второ, Северозападна към Румъния. Останалото на нсеобщи избори ще докара ППС, и ще премине към турция.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.73 Брекзит развърза ръцете на англичаните и техни подводници взривиха три от 4-те тръби на Северен поток 1 и 2. Германия остана без природен газ, а тя е икономическият мотор на ЕС. Чрез доставката на LNG немската икономика ще бъде на пряк контрол от САЩ. Канцлер Шолц отпътува в Китай да се договаря за съвместна икономика на двете държави. Смятате ли, че Байдън ще допусне това? Да не говорим,че китайският президент, който се стреми China да стане световен лидер,ще играе с Германия?

65

Далай Лама

преди 1 година

Този Керемедчиев постоянно ръси умности, които нямат никакво покритие и винаги става точно обратното на казаното от него. Ами, затова и вече не е министър и дори секретарка във Външното министерство.

64

Анонимен

преди 1 година

Тъй като не произвеждаме съвременно оръжие, аз предлагам МО да мобилизира ВСИЧКИ депутати от 48-то НС - това е една военовременна рота и заедно с оръжието да ги изпрати под охрана в Украйна. Така украинците ще бъдат доволни, че ще имат интернационална помощ, а ние - че се отърваваме от прости и немислещи за страната и народа си марионетки на ЕС и задокеанските господари! Омръзнахте ни и ни предадохте!

63

Анонимен

преди 1 година

Ротшилд бил женен за българка и така намразил българите,че бил казал преди да умре че няма да има такава държава и българи до 2030год.

62

Анонимен

преди 1 година

Бой по тъпите тикви на руските агресори!

61

Дончо

преди 1 година

Предлагам да им дадем новите самолети F16, които закупихме от САЩ. За украйна само най-доброто.

60

до 100

преди 1 година

Прав си , прав си.Трябва да им пратим най доброто и то като го имаме в излишък....хахаха

59

SS

преди 1 година

Дадем ли си тежкото въоръжение няма нужда от армия ! Можем да дадем само дебелогъзи генерали ! Тях имаме в излишък!

58

SS

преди 1 година

Абе Керемедчиев ти ли ще купиш нова като подарим на Украйна старата съветска бойна техника ? И кой без пари ще ни даде тежко въоръжение ?

57

Анонимен

преди 1 година

Защо не сме на протест !? Какво чакаме ?Вие не виждате ли какви протести има в Европа ..

56

Нищо ново

преди 1 година

Членството ни в НАТО не ни задължава да даваме оръжие на Украйна. А Керемедчиев е един от многото наведени п'родажници.

55

пуйката

преди 1 година

Според този сме по-умни от швейцарците,дето забраниха и на Германия да дава,което е купила от тях.Швейцария няма кой да я пази,а нас ни пазят като писани яйца

54

Сатир

преди 1 година

Адиот, доста дълго стояха до и зад нас. Кремиковци, карите, Плама Плевен, малките реактори, блокираното строителство на АЕЦ, и дълъг списък от щети...

53

шопендар

преди 1 година

защо ли не ми се вярва,,фактите говорят друго,и тези от които очакваме подкрепа хич не ги е еня за нашата мизерия и за простотиите които творят нашите управници.боже опази БЪЛГАРИЯ от управниците и.