52

Анонимен

преди 1 година

1 лев - 30 рубли. Ако ще и 10 пъти да обеднеем в ЕС, пак ще сме 3 пъти по-богати от руснаците.

51

Отец Иван

преди 1 година

Кой не се е ваксинирал срещу ковид,няма да влезне во царството небесно!!

50

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на кодфри, 15 хилки.

49

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че най-много мрът тия с природосъобразния начин на живот.

48

До 58

преди 1 година

А, вярно бе. Кога рублата щеше да измества долара? В началото на войната русоробите казваха, че до края на годината. И после идвал нов световен ред. Остават им 59 дни :)

47

Анонимен

преди 1 година

Докато българинът е Бай Ганьоооовееецц и обича биричката, цигарките, мазните храни, пържени картофи, кебапчета и кюфтета ми много ясно, че няма да живеете много.

46

Анонимен

преди 1 година

- Извинете, какъв е курсът на рублата? - Да купите, или да продадете? - Не, да се посмея!

45

Анонимен

преди 1 година

Даде ли и пет лева на врачката?

44

До 48

преди 1 година

И кое им е ужасното? Родом съм от Варна. Демокрацията ми даде възможност да завърша висшето си образование в Холандия и да запиша магистрарура в Ирландия. След това да работя последователно във VMware, Netflix и от 7 години насам в ASML. Жена си срещнах на една командировка в Швейцария. В малко кафене в Женева. Имаме син и дъщеря. Ако не беше демокрацията, вероятно щях да съм в някой завод, омазан с масло и черно под ноктите и да проклинам всеки ден.

43

Анонимен

преди 1 година

На мен една враачкааа ми каза, че ще почина на 79-тия си рожден ден. В момента съм на 46 и имам още 33 години живот. Така че ми е все тая

42

Анонимен

преди 1 година

Смисълът на тия доклади е да ви подсетят, да не се заседявате много тук.

41

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните вдигнаха смъртността ни, заболеваемостта от рак и сърдечно-съдови заболявания. Кога ще съдим антиваксърите за тероризъм?

40

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът от всички тези доклади , статистики , статии и тн които само публикувате всяка седмица по веднъж и нищо не се прави след това ?

39

Анонимен

преди 1 година

Значи, ако я няма Русия, ще живеете вечно? Скептичен съм.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме богати, родителите ми щяха да са живи. И двамата. Свидетел съм на търгуване човешки животи.

37

Анонимен

преди 1 година

Гари Каспаров: Импотентите Пригожин и Кадиров, вероятно, с подкрепата на Золотов, вече мислят за "живот след Путин". Диктаторът в Кремъл е отписан - дори Си Дзин Пин не го поздрави за 70-тия му рожден ден. Ако съдим по последната му реч, Путин вече нищо не разбира. Тази война трябва да стане последната война на РФ, тогава ще можем да говорим, че светът започва да се променя към добро, казва известният опозиционер пред украинското онлайн издание "Обозревател".

36

Животът е миг

преди 1 година

Минаха 30 ужасни години за българите. А следващите 30 години вече ще бъдат истински ад. Животът е само миг. Един миг отминал в ужас и ад. И толкова. Край.

35

Професор

преди 1 година

България беше стабилна държава по времето на Генерал Борисов. Държавата беше с голям икономически растеж и подем но дойдоха комунистите и съсипаха страната. Спомнете си как милиони българи се връщаха от чужбина защото благодарение на управлението на ГЕРБ България беше на път да стане икономически тигър в ЕС. Нашата страна беше с най голям растеж след Германия. Вече и Генерал Борисов не може да ни оправи.

34

Анонимен

преди 1 година

Чета русоробския плач за пердаха който ВСУ нанасят на окупатора и чак ми е смешно: Те укрите не били нищо особено. Путин щял да им покаже, ама понеже Америка и Англия ги затрупали с оръжие, та затова не ставало. Разбирам колко ви е трудно да го преглътнете, но положението е следното: Печели този, който получава лендлийз от Америка и Великобритания. А защо Русия сега е от грешната страна ви го оставям за домашно.

33

До Стефан Кръстев

преди 1 година

Ти пък от всичко ли се страхуваш? Не вярваш ли във възможностите си или нямаш такива? Какво си се загрижил за работно място? Това ти е робията. Един господар ако се откаже от теб, друг господар на драго сърце ще те вземе. При мен работят 24-*** като теб и масово са страхливци. Целият си живот ще прекарат в цеха от страх да не останат на улицата. Не ги съжалявам такива.