72

До Стефан страхливец

преди 1 година

Абсолютно нито един единствен път не съм се страхувал за финансите си. Нито веднъж. Знам си цената, знам че мога и не спирам да уча и да се развивам. Пий една ракия и лягай, че да се полезен на господаря утре. Че ако те изгони... шегувам се бе, не се страхувай :)

71

Добричко бебче

преди 1 година

Бългаерия е биа комунистическа, сега е демократична, а трябва да стане социалистическа, значи трябва оправия !

70

Анонимен

преди 1 година

Ергенския данък беше символичен. Хората се женеха и правеха деца защото имаше сигурност и добри доходи.

69

Анонимен

преди 1 година

Правенето на Кинти не е до образование! Изисква се вроден усет. Образованието прави човек в ккалъп, и най-вече изпълнителен. Това не е ок за Кинтите.

68

Анонимен

преди 1 година

Образование, здравеопазване на световно ниво достъпно за всеки, спокоен живот и високо ниво на безопасност. На бедните държавата даваше повече, а на тези от средното ниво и високото(не средна класа, при соца няма такова понятие) на тях не додаваше (поне така смятаха те, заслужавали повече) и за това решиха да разрушат системати и ето сега ще живеем като капиталистите на запад. В резултат тази прослойка, унищожаваща соца, самата тя беше унищожена изцяло, и станаха бедни. Ето сега - живейте богато като капиталисти а, с мисълта дали следващия месец ще имате пари за хляб, и това ще стане скоро.

67

Анонимен

преди 1 година

Ларавел, е не може всеки да бачка на околовръсното. Случил си!

66

До 78

преди 1 година

Аааа, пак САЩ са в дъното на нещата. Ех, че съм и аз един недосетлив :)

65

Анонимен

преди 1 година

А и се топим! Много жендъряяяя се напълзяха, благодарение на Еврообратния съюз. Едно време имаше данък ергенство и ако не искаш да се жениш и правиш деца - ще плаща ергенски данък, който беше половината заплата. Искаш не искаш трябва да се ожениш и да имаш поне едно дете, тъй като не беше разрешено да нямаш деца от брак. А сега?!

64

Ларавел

преди 1 година

Понякога се питам, ако не беше да слушам майка ми и да се скъсам да уча, дали пак щях да си живея царски или да мрънкам като Баньовците за всичко и все някой друг да ми е виновен?

63

Анонимен

преди 1 година

Кво ще правят ли,Борисов е подписал договор с американци за листов газ,изнасят ни златото .За какво с им някакви мишки,тук да грачат.

62

Анонимен

преди 1 година

В България се живее добре, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

61

До 69

преди 1 година

Да, срина се. От 1.60лв преди войната до 2лв днес. То че еврото пада е ясно, но долара що не пада заедно с него?

60

Анонимен

преди 1 година

В средите на експертната общност, в администрацията, сред американския елит съществува такава позиция: "Украйна сега е в подем".

59

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо сега декември ще навърши 105 години! Най-възрастният в областта! В България все още НЕ! Бивш партизанин, учител по френски език, вдовец от 30 години. Пенсионер с голяма пенсия от 1380 лв.

58

Анонимен

преди 1 година

Аз па не барам работа, ама имам доста имоти в наследство. Завършил съм основно в 141-во училище и до там. Сега берем наеми. Е немам още деца, ама и това ще стане. Бачкам по въпроса. За това ценз не се иска.

57

До 68

преди 1 година

И после какво ще правят с тази територия?

56

Анонимен

преди 1 година

Доларът така и така се срива. Но нито Китай, нито Русия имат амбиции да го изместват с националните си валути. Това беше ясно очертано от Владимир Путин в речта му на Валдайския икономически форум. Светът се разделя на валутни зони.

55

Анонимен

преди 1 година

Ами това е целта,България да остане празна територия.Да ни затрият.

54

Суровата истина

преди 1 година

Файда няма от българина без туй.

53

Анонимен

преди 1 година

Ейй че го няма сега Каролев да ни каже колко добре живеем . Колко сме цъфнали . И как ако не намалим заплатите ,,бизнеса,, ши пострада а ние ще преяждаме . Много взе да ми липсва тоя .