92

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на антиваксърите за най-рекордната ни смъртност от ковид и всичко останало, последвало ковида.

91

ЛОПАТАР

преди 1 година

До ХОРА!Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда, болести, висока смъртност - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия.Незнам до колко си умопобъркан вече и пропит с западна пропагадна, но ако мислиш, че живота на българите не струва нищо пред западната кауза да се спре Русия, то тогава бог да не пази от бок.луци като тебе!

90

ДА ПИТАМ

преди 1 година

Цените на имотите как са? Тия с по 5 апартамента теглещи потребителски (!) кредити на зелено и импотечен на акт 16 - на кого ще ги продават след 10-20 години? Строителия за 2-3 години е готов и екзитва с парите - да му мислят купувачите. То няма хора които да ги ползват реално.

89

Анонимен

преди 1 година

Много комунисти има все още в България, докато не изпукат няма да се оправи държавата.

88

Анонимен

преди 1 година

Браво! Отново открихте топлата вода! Къде живяхте досега бе скъпи откриватели или това е най-новата информация за ноември 2022 година? Това беше тема в днес.нг още през 2019!

87

Добричко бебче

преди 1 година

Пророци са казали, че ще има рай ! Това означава , че умишлени проблеми не трябва да се правят, трябва да се ИЗГРАДИ рай ! Трябва да живеем живот, който го е нямало през всички изминали векове!Аз няма да върша лоши неща !Трябва оправия, ама истинска !

86

преди 1 година

Хората изпомпват бебета по инерция. Правенето на деца е наистина глупавo занимание, води до 100% смъртност по смисъла че всеки дето се е родил ще умре и няма да му хареса, всичко е заради безмозъчнo състояние в което жените изпадат като разберат че са просто инкубатор с млекоцентрали. Каква половината заплата да ми вземат като децата ще ми вземат цялата, и цялото време. аз и така съм ни жив ни умрял, а какво остава да тичам по техните задачи и усложнения. И какво съм виновен че съм роден.

85

КОй

преди 1 година

Аз се махнах, другите да се спасяват. Като почнат да мислят и за държавата, а не само за ракия и салфетки, може и да се върна...НО това няма как да стане, и за това сбогом мизерия и робия....ЗДРавей живот и свобода.

84

Евро-Атлантик

преди 1 година

Това е абсолютно без никакво значение ! Важното е че България е стабилен пазар за нашите боклуця ! +и доста ратайска ръка се изнася от там ! Важен партньор на ЕС !

83

ХХХ

преди 1 година

Интересно ...от години ни тъпчат с всевъзможни боклуции .....дори и бонищата си преместиха в България ......Изсичат белите дробове на България ....мизерни заплати много хора ядът палмови масла от колкото истински продукти .....избиха ни свинете за да изядем остарелите запаси на няколко държави ....същото важи и за пернатите , овце , кози , крави ........А и "Конденза" от самолетите може да е вреден ..нищо че е уж конденз !

82

НАЙ НАЙ НАЙ.

преди 1 година

Най болни най бедни с най корумпираните политици. А сега и с най висока смъртност. ТУЛУПЧЕТО да се извини. И да се скрие при бай Ставри.

81

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Европейския съюз ,ние сме първи по смъртност. Това заслужава зомбираното овче стадо в България. Още гласувайте за либе.р.а.стите. смърт за Герб, ПП , ДПС, БСП, ДБ.....смърт за всеки евролиберал в Бг.

80

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Населението намалява като след цунами, но за сметка на това бежанците са в пет звездни хотели:)))).Докато се създаде партията на безпартийните, и САЩ ни махнат визите, по-зле ще става.Днес се опитаха да върнат хартиените бюлетини, ако им позволите отново може да се доберат до кацата с меда, не трябва да се добират до кацата с меда

79

силно учудЕна

преди 1 година

Не е възможно!На изпроводяк, Баце рече, че е оставил цъфтяща държава и с висока средна заплата............или май тези от ПП-то му я счупиха?!

78

Няма

преди 1 година

пророци, има промоции!

77

Е то

преди 1 година

остава, да сме с най-ниската?

76

Тирания без цирк

преди 1 година

Гръцко и Византийско е името СОФИЯ.......................Ердоган умишлено превърна Света София в Червен ЦСКА фенер с цвят на турското ЗНАМЕ..........това е публичен символичен акт на обявяване на хибридна война от страна на Турция на първо място на България...........При тази нова червен фенер реалност във България и София най нормалното поведение е целият туркофилски български елит умишлено да се преструва че са туркофоби.......Направо червени турски фенери се отказвайте от Гръцкото име София

75

Човек

преди 1 година

Трябва да вземем най доброто от пророците, които са казали че ще има рай ! Значи истинската съдба е да имаме рай !

74

Анонимен

преди 1 година

Смешно е лично за мен след 20 години яко бачкане и винаги вноски на макс. осигурителен доход да те докарат да мислиш за храната и топлото плюс рязък спад на качеството на живот, изобщо въпроса не е до образование и възможности, това което се случва засяга всеки един човек и никой не е подминат, това е най-голямата измама в новата история и повечето хора не са се осъзнали все още какво точно се случва.

73

Варна ОРИГИНАЛ

преди 1 година

Вижте, пророци са казали, че ще има рай, нека тогава да ИЗГРАДИМ рай ! Важни са мирът и любовта !