171

Анонимен

преди 1 година

До 211 Внимание Белата Златка,и Бай Йоло,ли ще водят"протеста"?

170

Внимание

преди 1 година

Утре, 8 часа сутринта, пред Народното събрание ще се проведе митинг против утрешното гласуване в парламента за официално изпращане на оръжието ни в Украйна. Който има отношение към темата и обича България, да заповяда. Моментът е исторически и много важен

169

Голям резил

преди 1 година

Жалката руска армия разбита по всички фронтове на съприкосновение,мята отдалеч ракети по инфраструктурни и граждански обекти.Дъно.И тук някакви психопати се радват на големите успехи срещу вецове и пречиствателни станции.

168

Анонимен

преди 1 година

русия загуби отдавна войната, още в деня на нейното започване

167

Do 60

преди 1 година

Толкова женски полови органа не бях виждал на едно място 207 анти руски трола000.Спокойно ще ядете бомби да ви доиде акъла.Не си мислете,че ще си чучуткате по-почивки,само стои и грледай,търпение хал хабер си нямате какво идва.

166

Анонимен

преди 1 година

Бе я се скрий ми.ок като какъв се изявява тоя **

165

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Станчоот кой е забранен, от фантазиите ти...

164

смешно

преди 1 година

като видя заглавието знам кой е писал статията уважаема н.х. от кое нагло саксонско издание направихте копи пейст

163

Анонимен

преди 1 година

До Луд с лопатаДа, ако я нямаше Русия да сдържа капиталистическите империи от трета световна война чрез Студената война, днес светът отдавна нямаше да съществува. Спомни си колко войни са водили само САЩ и къде са донесли демакрацията с войните си - никъде, извод демокрацията им е само претест за войните а не се стремят да създадат демокрация, просто сменят един диктатор с друг по-удобен.

162

Луд с лопата

преди 1 година

Руснак ли е ,с лопата в главата.Сами започнаха началото на техния край .За това заплашват ,ако изгубим войната ще унищожим каквото можем .Но ще се роди след време свят без руски Главанци ,спокоен и без войни.

161

Анонимен

преди 1 година

Тази война отвори очите на много хора,като мен.Предимно като мен,които никога не бяха чувствали руското влияние пряко върху собствения живот.А само бяха слушали за величието и мощта,славянство и православно братство.Всичко руско се оказа една лъжлива пропаганда..

160

Дядо Станчо

преди 1 година

Руснаците използват бомби със забранения бял фосфор. Той се разпръсква и достигайки до кожата я прогаря, гори плътта и костите. Единствения изход за поразените е самоубийството. Украинските войни носят пистолети с един патрон за да приключат със себе си при такова поражение върху тях.Руснаците са изверги и военопрестъпници.

159

72949

преди 1 година

Какво е това, ако не е директна провокация към световна война?Ами какво е НЕЗАКОННО с ИЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ да анексираш чужда територия, като твоя и да плашил, че вече е твоя и ще ползваш ЧЛЕН 19... по малък няма да го усетиш ли другарко медведева.Я да вземе ФСБ да ви помогне да се самоотровите с НОВИЧОК, че нещо много говорите глупости

158

Меди

преди 1 година

Меди, вече и на децата в детската градина е ясно, че Вие тази война няма как да я спечелите. Това е суровата действителност. Блицкригът тотално се провали, санкциите сработиха, а за сега зима няма и всеки един топъл ден е пирон в ковчега на и без това бедната ви страна. Ще изкарате 4-5 години в Украйна докато не грохнете окончателно и военно и икономически. Дори в един момент да отстъпят, украинците ще пристъпят към неконвенционална партизанска война и тогава резилът ще ви е като в Афганистан!

157

Така е ..

преди 1 година

Няма ли кой да му счупи главата на този любител на ядрената война ?Малък и много вреден.И как мисли Русия да оцелее след ядрена война ?Тласка страната си към гибел , че и целия свят.

156

Траян

преди 1 година

Татко му го е бил много и то по ***. Сега е пораснал и иска да плаши света.

155

Зелен чорап

преди 1 година

Спрете му алкохола на този

154

Зозо

преди 1 година

Утре се гласува оръжието за Украйна и още 8 самолета Ф-16. Руските пpaceтa да реват колкото си искат.

153

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз съм Васко Далаверата и на 8 ноември като спечелим изборите патреотите ще спрат парите от Америка за *** само да не ни излъжат пак като в Бразилия аз видях машината как не можеше да избере болсинаро ама хуйкраинците сами са си виновни да отглеждат фашисти и биолаборатории под земята с рептилийте.

152

Зозо

преди 1 година

Тоя пак е спал с отвити крака :))))))))))))))))))))))))))))))