191

Пламен

преди 1 година

Поредния руски пияница.При Ядрена война няма победители, и мишките в Кремъл го знаят и само вдигат шум

190

П.К.

преди 1 година

Сиромашките укри се чудят как да се пишат "победители" във война, която се води от запленените в миражи за световно господство западняшки ястре-би...

189

БОЛЕН МОЗЪК

преди 1 година

Пълно е с такива в Кремъл.....

188

HK

преди 1 година

Аз мисля че тук пишат само пубери и въобще не им е ясно,че Русия няма как да загубивоината макар да помага цяла европа.Пък дaже и тия които има 800 бази по целия свят.И още над 200 лабораториии химически.И кадето се месят навсякаде.Ако искаше Русияповтарям ако искаше за два дни тия Бандеровци немаше да ги има.Но те пазеха хората.С две атомни бомби и каде отиват Бандеровците ааааааааа.И много пропаганда има тук.А на ден умирали руски воиници 800-1200.Украинската армия стигна до Москва аааа...

187

Хохохо

преди 1 година

Другарю, твоя вожд каза, че няма да използва ядра в Украйна. Ще ти дърпат ушите е.ййййй!!! Намали пиенето!!!

186

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

На фона на огромните загуби които Укро армията понася в този момент северно от Херсон нормално ние тук да четем пропаганда. То само това им остана !

185

Никой няма

преди 1 година

Никой няма да мръзне това всички го разбраха освен русоробите. Спокойно, хора газ има достатъчно и то на по-добра цена от ГъЗпром!

184

експерт

преди 1 година

Като гледам как са смачкани русоробите дори във форума жал ми става за тия хорица. Скоро няма да могат и на улицата да излезнат. Тъжен край на една посткомунистическа върхушка.

183

този

преди 1 година

Абе малко ли ви биха американците та ви приключиха СССР-то та още се бутате. Пак ще ви приключат, Димитрий. Този път още по-брутално.

182

каква мечка, бе

преди 1 година

Каква мечка, бе хахахха. Мечката е ялова, саката и куца. 9 месеца тотал щета в Украйна. Представям си ако трябва да водят война със САЩ. За 1 седмица няма да ги има на картата.

181

абе

преди 1 година

Абе, Димитрии,що синчето Иля живя преди да му отнемат визата в САЩ, бе? Хаха, жалки мишки. Бленувате и вие да живеете в САЩ ама ви е страх от сатрапа и вече ви е хванал за топките и няма бягане.

180

Киро-Роки

преди 1 година

Ох това джудже... само глупости говори! Трабва да му обяснят елементарна логика - може да победят, като се изтеглят около москва или зад полярния кръг, където им е мястото! Снакциите няма да паднат и никой вече няма да им купува суровините, но пък ще спасят наколко войника...

179

пияницо!

преди 1 година

Айде вадете го твя ядрено оръжие, бе. Хайде, БЕЕЕ! Да видим САЩ, Франция, Великобритания и дори Китай и Индия какво ще Ви направят, бе Медведка. Давайте стига плаши да Ви видим. Кремълска мишка

178

подлого

преди 1 година

Подлого, газ има за цялата зима и то без същата на господаря ти. Цената е приемлива, даже падна още. И България си има всичко. Даже повече отколкото Русия. Хайде събирай си парцалите и марш към Масква. Не ни трябваш тука!

177

загрижен

преди 1 година

O-o-o-o я shut-up!

176

Едно е сигурно

преди 1 година

Едно е сигурно и го виждам вече при 95% от хората. България мрази Русия и ще бъде против нея от тук нататък докато сатрапа е на власт. Този път заедно със цивилизования свят! Хубаво е че първи се изправихме срещу кремълския сатрап и му показахме, че не го харесваме него и неговата жалка държавица. Гаврата с тях от страна на България беше огромна. Изгонихме им и дипломатите като кучета. Само така!

175

жалка държавица

преди 1 година

Абе, кой ги бръска руснаците за нещо. Слаборазвити, допотопни и на светлинни години зад Запада по каквото и да е! Единствето трябва да бъдат съдени за военни престъпления против мирното население на Украйна, включително и малки дечица. Провалът на кремълския сатрап ще бъде с гръм и трясък. Помнете ми думата. Целият свят е против Русия, освен някакви държави от третия свят като Иран. Пълна изолация на Блатная. Това е решението и хубавото е, че всички вече го осъзнават.

174

Не едно животно

преди 1 година

Русия ще се превърне във втора Северна Корея - държава отвъд завесите на цивилизовани свят, бедна, изостанала... впродоволствена криза на моменти. В какво бъдеще инвестира те вие руснаците другарю Медведев :)??

173

Не едно животно

преди 1 година

Е добре де драги Руснаци:)Каква е визията ви за приключване на войната? Да приемем за момент че нещо от военна гл точка ще анексирате и какво по-нататък? Подписвате мир с Украйна и Западът на следващия ден отменя санкциите и всички дружно забравяме за случилото се и живеете дълго и щастливо!? Сериозно.Как го виждате? Мислите че светът ще забрави и ще ви прости ли? Че бизнес с вас ще се върти както преди ли:)? Икономически вече умират защото с вас никой не иска да търгува.Никой

172

АНГЕЛ

преди 1 година

Заглавието е супер маниполативно. Той не говори за победа на Украйна а за разпадане на Руската федерация което наистина е повод за използване на ядрено оръжие.