21

Анонимен

преди 7 месеца

Хващам се на бас, че до 1-2 години повечето ваксинирани няма да си признават, че са се боцнали. Ще се срамуват. Дано поне са живи и здрави, защото какво точно са им инжектирали не е много ясно. Да се молят всичко да е било просто една далавера за пари, защото в противен случай не само че ще са се оказали кукли на конци, а кукли на конци с прецакано здраве. Пожелавам им много здраве и повече акъл, а на останалите само здраве, защото явно акъл си имат.

20

Анонимен

преди 7 месеца

На тяхна отговорност! Имаш ваксини, не щеш. Боледуваха, измряха някои , който е оцелял, ако иска да се връща на работа, но да не търси обезщетение за трудова злополука при болест.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Путин задължи още миналата година всички медици и армията да се ваксинират. Няма лабаво!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Европейските лидери и законодатели, както и европейските работодатели не осъзнават, че живеем на континент, който след 10г ще има 2.5 пъти повече пенсионери и деца отколкото работещи. Най-ценния ресурс на планетата в най-близко бъдеще ще се окаже работната ръка. Въпреки това точно работещите са най-пренебрегнати в обществото. Заплатите не следват данъци, инфлация, лихви итн от 40г. и старите схеми на внасяне на раб ръка от бедни страни не работят. Щото Африка няма квалифицирани кадри за 21 век!

17

Театър Сълза и Смях

преди 7 месеца

Ауууу, ама как така, нали ''вируса'' дебне иззад кьошето?!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Да не им измреха ваксинираните медици, та опряха до там да връщат неваксинираните?

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Брей: И в двата дето попе и в двата , амин

14

Бай Дрън

преди 7 месеца

13, нема далавера в БГ, затова. Болниците в момента са пълни и се чака за свободно легло. Ако обявят сега пак локдаун, няма да има място за ковидджиите или ако намерят, другите ще изпукат и щат нещат, ще ги пишат к19. Това е цялата далавера. Народа се изпоразболя от обездвижване и страх, чакай малко да намалеят тия, после ще намерим места и за ковиджиите, когато далаверата ще е по-голяма.

13

Анонимен

преди 7 месеца

И там ли имало "некомпетентни" и "неразбиращи" медици? Цццц...., пропангандата лани друго снасяше.

12

Значииии

преди 7 месеца

недостиГ на медици, м?!?Трудно ще бъде да се изрази мнение без нецензурни изрази! Ще получа доживотен бан

11

Анонимен

преди 7 месеца

Защо във ваксинирана Гърция напоследък има по 20 и повече починали на ден от Ковид, а в Бг са 4-5 човека дневно, даже по-малко? Заради ваксините? Ваксърите как мислят по въпроса?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Заклеймяват хората като анти- за да ги стигматизират, унижат, принудят да правят нещо против здравия си разум и преценка. Няма анти-. Всички сме били инжектирани като деца, но някои от нас сме си преценили, че рисковете надвишават многократно хипотетичните ползи. И затова никога повече няма да разрешим инжектиране особено, когато ни агитират толкова настоятелно. Сега ще чакат хората да се върнат да лекуват. Но за година много хора са си устроили живота различно.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Е що така, нали беше опасно? Сега бабите им ще умрат от коронавирус!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Браво! Я кажете как Ковид почти изчезна в държави като Бг, където реално ваксинираните са има-няма 10%? Не броя тези с фалшивите сертификати. Нали ако обществото не се ваксинира на поне 70-80% Ковид нямаше да изчезне. Някой ваксър има ли логично обяснение или още не са му го казали по телевизията, затова няма как да ми отговори?

7

Брей

преди 7 месеца

Ти да видиш! Искам всички, които ни тормозеха да се бодем против волята ни, ДА СИ ПЛАТЯТ! Ако не в този живот, в отвъдния!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Сега, точно на неваксинираните медицински лица, трябва да им вдигнат заплатите с поне 50%. Това са най-ценните им кадри, точно защото не са се ваксинирали!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Мчи те живи ли са още?

4

Анонимен

преди 7 месеца

На тяхно място бих отказал и посаветвал да лекуват политическите проcтитyтки ваксаджии, ала Кунчев и в Италия е пълно с тия комсомолски секретари

3

Анонимен

преди 7 месеца

Същите прЕститутки, които аплодираха задължително "да се ваксинират под угрозата от преместване на други длъжности или неплатено временно отстраняване", после наричаха Мелони "фашистка". Гнуста на ваксосганта не знае граници.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Честито на ваксинираните:) Човек трябва да отстоява принципите си !