41

Анонимен

преди 1 година

Оха, антиваксърите налазили форума. Излизам!

40

Анонимен

преди 1 година

Бароне, гледаш екшън на живо с неочакван край. Това е ковидът. По- точно краят зависи от нас. Мен ме е срам, че още нищо не сме предприели.

39

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

ООН мълча две години,че нарушаваха правата и свободите на хората(ясно и доказано),за измислената пандемия!Казват че умрели много хора от Ковид,но,доказателства не видяхме(измисленият тест не доказва нищо)...аутопсия на умрел от Ковид не видяхме !Лъжата за милиарди,от конспирация,се превърна в истина и на ковид сектантите ,никой не верва!

38

Анонимен

преди 1 година

Браво Мелони, ела да управляваш и България! Т

37

Анонимен

преди 1 година

Защото останаха без медицински работници. В северна европа също много разреваха против неваксинираните гледачи и санитари но после разрешиха обратно на неваксинираните да работят. Обаче много народ междувременно се е преквалифицирал. Редно е да оставят хората сами да си решават за телата. Както пациентите дали искат да ходят при неваксиниран лекар така и лекарите дали искат да се ваксинират или не. Но фарма лобито не иска това. То иска с камшика да задължи всички да го слушат (ваксиниран съм)

36

Фашиста вика...

преди 1 година

Фашистът вика дръжте фашиста. И с Дядя Вова е така, истинските фашисти го изкарват по-черен от Дявола, загдето им остави биохимичните лаборатории в Украйна без ток и вода и вече 9-ти месец не могат да синтезират новия щам и занижиха бройките ...

35

Анонимен

преди 1 година

"имаше една особено долна твap -"бау"" - Ауу него тотално го бях забравил. хахаха При положение, че в Бг се ваксинираха толкова малко хора, сигурно са ги уволнили. Даже и за тро_лове не стават хахаха

34

...

преди 1 година

Ако сега тези неваксани лекари са малко по-тарикати, ще искат и по-високи заплати заради унижението. Да са живи и здрави.

33

ЖИВИТЕ МЪРТВИ

преди 1 година

Как така? В ЗАПАДНА(ла) Европа хем да си неваксиниран, хем да си жив. Нали гермаският здравен министър беше казал, че до края на миналата година всички немци ще са или ваксинирани или мъртви.

32

Анонимен

преди 1 година

До 32 - имаше една особено долна твap -"бау" - дано наистина се е ваксинирал с безвредните и безопасните, както енергично проповядваше, и да е изтеглил награда на Дарвин! Заслужаваше го.

31

Анонимен

преди 1 година

А колко тъжно за надупканите, хем равни условия, хем си сложиха отровите. Тъжна история е да си набоцкан за грипче.

30

Анонимен

преди 1 година

Някой скоро виждал ли е коментари на "Германец" или откакто медиите спряха да коментират Ковид и смени работата? Беше много активен агитатор за ваксинация. хахаха Имаше и разни други подобни индивиди, но не им помня псевдонимите, а и напоследък не виждам коментарите им под статии за Ковид. Явно вече далаверата е да се коментира войната. Там са парите... :)

29

хе хе

преди 1 година

Какви неваксинирани медици, нали само нискообразованите отказвали да се ваксинират?

28

Анонимен

преди 1 година

Уж Мелони била фашист, а отменя фашистки разпоредби. Интересна работа. Фашизмът в Италия май не се завръща, а си отива хахаха

27

Хъкъл уъкъл

преди 1 година

А урсулата и папагалите и кога ще ги весим по клоните?

26

Анонимен

преди 1 година

хаххаха, малко се наакаха здравните власти. Що тъй стана ***, че неваксинираните медици все още са живи и имате нужда от тях?

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - "но да не търси обезщетение за трудова злополука при болест." Ама те ваксините за корона вирус ,срещу всички ли болести действат ?

24

Пепи

преди 1 година

След 3-4 години очаквайте същото и с Русия . Сценария ще е същият .

23

Неразбрал

преди 1 година

Вече от опасни станаха безопасни!?Така ли?Все същите хора са си!Няма персонал,а?))

22

Анонимен

преди 1 година

По-добре да излизат вечер и да ръкопляскат на оцелелите "ваксинирани".