87

шашо

преди 1 година

само да не се оплаче някой, че му конфискували яхтата, арестували самолета и запорирали банковите сметки, че има и такива.

86

До 87

преди 1 година

Това си опитвах да му кажа, че САЩ не ни пускат! А Българите в БГ, които никога не са били в САЩ и го обоготворяват като върха на свободата и богатството, няма да разберат и да ти повярват на това което пишеш! Аз съм била в САЩ много пъти, но хората във форума не ми вярват..на някои това им се струва непостижима мечта! Американофилите вярват, че тревота там е мнооого по зелена от България и от Русия!

85

АНГЕЛ

преди 1 година

Враждуващите лагери стават ясни. Очаквам пропаганда и по другите 3 членки на БРИКС - Индия,Бразилия и ЮАР. Близкия изток е ясен.Те са на пангара отдавна. Турция ми е интересно ,дали ще е Троянския кон в НАТО ? При всички положения фронта няма да е Украйна.Много е малка. Целия свят ми се струва достатъчно подобаващ фронт за идващата Трета Световна !!!

84

Германка

преди 1 година

Край сега след милионите украинци и дезертирали руснаци, Европа ще приеме на издръжка и дисиденти от Китай!В ЕС ще има социални помощи за тях, в САЩ едва ли..

83

Анонимен

преди 1 година

До Програмист - хаха, Дидо е комплексар. Защо да мразиш някой, който работи женска работа? Мен баща ми владее Джава от 20 години, но от малък ми повтаря "това не е професия за мъже, а хоби, виж за жените е хубаво, защото те не могат да вършат мъжка работа и някой трябва да украсява виртуалното пространство." И така... С тати сме строители, а програмирането го оставихме на дамите.

82

Анонимен

преди 1 година

Ти сам се мразиш в огледалото. Грантаджийското тролене ти е толково плоско че дори не осъзнаваш че най добрите програмисти са китайци и руснаци. Те създадоха собствена среда, а теб те задължават да ползваш американските, нямаш право на собствено.

81

Отиват

преди 1 година

При Путин ;)

80

Анонимен

преди 1 година

"Не ме разбирай погрешно и аз искам да бягам в САЩ на свобода, но нямам виза и долари! Връщат ме!" - хаха, ге много хора 90те повтаряха България не ни пуска, а когато България жи пусна се оказа, че САЩ не ги иска и че връща 95% от кандидатите. Е, аз имам зелена карта, ама в САЩ ако си с нормална професия не плавиш особен кеш. Електротехник в Ню Йорк взима 20$ на час, само шефа на бригадата е на 40$. За да изкараш кеш в САЩ трябва да си барман на острова на гейо... пърдон LGBTQтата.

79

Програмист

преди 1 година

Много обичам когато Дидо ме мрази!

78

Анонимен

преди 1 година

Не можеш да го поядисаш даже. Ти дори и въздух не си. Грантаджийски плъх с визи и без шенгени.

77

Истината

преди 1 година

е само по тв алфа

76

Лъжите на блумбърг

преди 1 година

*** Хуатенг, например, който е основател на технологичния гигант Tencent Holding, е част от близкото обкръжение на президента Си Дзинпин и миналата година бе сред делегатите на Националния партиен конгрес.

75

Той

преди 1 година

Си гледа само алфа тв

74

Анонимен

преди 1 година

Американска пропаганда на Bloomberg TV!

73

Лъжите на блумбърг

преди 1 година

Китайският милиардер и основател на една от най-големите интернет компании в света Alibaba Джак *** е встъпил в редовете на Китайската комунистическа партия (ККП), както личи от публикацията в официалния й орган в. "Женмин Жибао". В оповестения в изданието списък от сто души, които имат принос в политиката на реформи и откритост, *** е споменат като член на ККП, без да се уточнява откога.

72

До до 70

преди 1 година

И блумбъг тв натиска Си Дзинпин???

71

Дидо

преди 1 година

Много мразия богатите и програмисите. Особенно програмисите заштото сса много богати.

70

До до 72

преди 1 година

Мноо сам дръът!

69

До 70

преди 1 година

loomberg TV Bulgaria = САЩ ако си включиш мозъка..

68

До 72

преди 1 година

А тебе ко не те пускат в САЩ? Коментарите са на американофил!