107

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще го посрещате Си, както навремето Брежнев!Ама почакайте и ще видите!

106

Анонимен

преди 1 година

""Там за пръв път видях какво представлява капитализма......" бил в NY и "видял" капитализма ти да видиш." - роден съм 90та, за пръв път компютър видях 96та и за САЩ знаех единствено от чинии за стена пращани от баба ми на баща ми. По онова време до 99та в Младост, София нямахме нито 1 безработен, бездомен и необразован въпреки, че вече бяхме капитистическа държава нашия квартал живееше в социализма. Нямаше как да знам каква мизерия е Ню Йорк. Тук едва 2001-2007 ги настигнахме американците. ;)

105

Фалшиви новини

преди 1 година

Това върви по нашите медии.

104

Анонимен

преди 1 година

Ами да ходят в страната на сатаната и да му дарят душите си. Изборът си е техен!

103

Анонимен

преди 1 година

"Бакшишите в Чикаго - пример за просперитет" - Мишо Шамара е върл представител на бранша. :)

102

Анонимен

преди 1 година

"Винаги се учудват, че хора които живеят на Запад критикуват Запада! Еми точно такива хора познават дефектите на Запада" - Ню Йорк, през моите очи на живял и живеещ там си е Висша форма на мизерия. Плъхове и наводнения в метрото, дъвки на всеки 20 сантиметра по 42ра улица, Манхатън мирише отвратително, Куинс още повече, сякаш си на женския пазар преди 18 години, задръствания от Стейтън Айлънд до Манхатън по 2 часа сутрин и вечер. Като заминавам се бъзикам с майка си "отивам си на село". :)

101

Зо 108

преди 1 година

Е то ми е ясно че е така, но официално няма война между Нато и Китай или даже Нато и Русия! Или фактите и документите и договорите нямат никакво знамение в евроатлантическата действителност??

100

Леля чичо

преди 1 година

Запада се фашизира - италия, швеция, изтока в отговор също се обединява около идеологията си , отново ще имаме сблъсък на идеологии , фашизъм против комунизъм , най вероятно до около 15-20г осторията върви по спирала

99

Анонимен

преди 1 година

Повечето от краварофилите не са напускали Европа през живота си. ;) >>>> Да! Това е и моето впечатление..Винаги се учудват, че хора които живеят на Запад критикуват Запада! Еми точно такива хора познават дефектите на Запада, а не българите без никакъв контакт и опит със Запада! По ресно е да боготвориш нещо далечно и непостижимо, съдето никога не си бил!

98

до 105

преди 1 година

Веднага ти отговарям. Първо трябва да си наясно че войната в Украйна е военна операция между НАТО и Русия. Китай вече е ясно изразен съюзник на Русия. Тоест заплаха номер 1 за НАТО както написа ,че си прочел. Конфликта между Китай и Тайван е обществена "тайна" . Сиреч(както казва Тукун). Украйна за Русия е като Тайван за Китай. Китай не е нападнал Европа или НАТО но Тайван за САЩ е като Украйна за САЩ а съвсем скоро Китай ще нападне Тайван. Фетила вече е запален. Всичко е въпрос на време !

97

Забегнал

преди 1 година

До Анонимен 101 --- Ако знаеш колко умни и просперирали българи има в САЩ, ум ще ти зайде. Същите не поддържат никакви контакти с разни прошляци събиращи се из българските църкви в САЩ или чакащи на опашки за сандвичи.

96

Анонимен

преди 1 година

"А Българите в БГ, които никога не са били в САЩ и го обоготворяват като върха на свободата и богатството, няма да разберат и да ти повярват на това което пишеш!" - е споко, аз ти вярвам. Живях в Ню Йорк още 2001ва и до онзи момент нямах концепция за бездомник и бедност. Там за пръв път видях какво представлява капитализма. Сега съм свикнал, въобще не се връзвам на материалния свят. На САЩ се кефят хората с малък житейски опит. Повечето от краварофилите не са напускали Европа през живота си. ;)

95

До 104

преди 1 година

Китай е и най голямата военна заплаха за Нато официално го пише! Как Китай е военна заплаха за САЩ или Европа или България?? Моля обяснете..нали е евроатлантически алианс? И защитен също, Китай нападнали ли са Ивропа или пропускам нещо??

94

Бай 100ян

преди 1 година

Вчера САЩ обяви Китай за заплаха номер 1. Днес вече четем пропаганда. Коалицията вече е ясно изразена. Евроатлантиците намирисват. Моля да си сменят бельото !

93

Путин

преди 1 година

По добре в една лодка с другаря Си, отколкото в една лодса с дрОгаря Зе!

92

ПУТИН

преди 1 година

Вече пътуваме в една лодка другарю СИ

91

Анонимен

преди 1 година

А защо няма статии, богати българи отново мислят планове за бягство в САЩ, след като Киро Канадеца не спечели изборите?

90

Германка

преди 1 година

Тук в Берлин имаше протести срещу правителството в Иран и плащаха на украинци да участват..В Германия има в 1 милион безработни украинци!

89

Анонимен

преди 1 година

Ох, САЩ успяха да променят режима на талибаните в Афганистан и режима в Русия сминиха успешно с прозападен! Сега е ред на Китай ха ха ха!

88

Урсула

преди 1 година

Елате ми китайчета дисидентчета в ЕС!По 2000 евро социални помощи на политически бежанец! Си Дзин Пин ще загуби!