127

pls

преди 1 година

малко са попрекалили с червеното, дори за комунистическа страна, може ли малко да добавите фотошоп, понеже геомилевизмът is not my thing

126

Анонимен

преди 1 година

Да идват при нас, те поне са работливи хора, не като гостите на Меркел.

125

Истината

преди 1 година

Случайност

124

nadia

преди 1 година

Too rich country and they are running...

123

Xaxa

преди 1 година

Китай официално се превърна в модел на Новия Ред - изтребване на населението чрез "ваксини", ежедневни "тестове", цифрови пари със срок на ползване, въглероден отпечатък върху всяка покупка, изкуствена продоволствена криза, чрез избиване на животни и умишлено съсипване на селскостопанската продукция. По всичко си личи, че партийното лидерче послушно преизпълнява "препоръките" на Клаус Шваб и еврейските му господари

122

Николай Пенков

преди 1 година

Комунистите не прощават.Запомнете това.

121

Финансист

преди 1 година

Журналлята отново драсскат врели некипели. От Китай пари лесно не се вадят, майката партия държи всичко с силните си ръце :))

120

Света се обърка

преди 1 година

Нищо чудно наистина да бягат ... Особено богатите китайци направили парите си с далавери , подкупи и не точно според закона .И не защото тоя Си е отново на власт а заради дълголетната китайска традиция на корумпираните да им пускат по един куршум в дебелата кратууна на площада. Независимо колко висок и отговорен пост си заемал . Та тия китайци е съвсем нормално след като са напълнили шкафчетата и офшорните си сметки да бягат някъде където корупцията е на почит .... САЩ ... Германия ... Англия.

119

Анонимен

преди 1 година

До Като прочетох вярвям На някои хора дето не са живяли и 15 минути под управлението на дървени комунистически глави им е лесно да пишат глупости.

118

Анонимен

преди 1 година

Тази статия не я ли четохме преди няколко месеца ама за русия и богатите руснаци?

117

Анонимен

преди 1 година

Да се научат от богатия опит на Богатите руски другари пардон Олигарси.Паднаха им едни пари и те се изнесоха вкупом към Ландон Париж,Биоарис,Абу Даби .Там Руските другари тънат в Разкош и анонимност освен ако някой не се раздрънка по адрес на Вожда.Тогава се случват някакви случки.Изобщо имат богат и пре-богат пример за подражание от хора с богат опит

116

Да Вернаваме

преди 1 година

Трябва да верваме на Западната медия как богатите Китайци са чули и видели медиите че трябва да бягат и те вече планират да бягат. Как само бягат на ЗАПАД в Западната Диктатура, където правят произволни санкции и конфискуват имущество и пари. Направо са се затичали да бягат богатите китайци, за да бъдат ограбени от Западняците.

115

Анонимен

преди 1 година

До 135. Тия богаташи, които искат"да преместят парите си" и вече не харесват "диктатора" и Китай , досега от къде спечелиха и натрупаха състоянията си, А??? Като се съчинява пропаганда, трябва и да се мисли. Плямпането, с цел опушване на читателя не е мислене.

114

Анонимен

преди 1 година

Китай е куха икономика. Направи ли са огромен град за милиарди, който стои празен.

113

Анонимен

преди 1 година

Тая пропаганда вече не върви

112

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Китай започва икономичвския си възход в началото на 80-те г. на ХХ век благодарение на САщ. Те им дават технологии, пари ...и да си държат парите в американски банки,...всичко, но след едно изпитанив за вярност- да нападнат Виетнам Аз помня войната,Всеки ден в България съобщаваха детайли.Т.е. имаме подобен на план Маршал, както са вързали Фарнция, Италия, Германия..., Сега САЩ се усещат, че Китай им се изплъзва, изтегля си и милиардите от сащанските банки и се опитват да го смажат

111

Лито

преди 1 година

Където мине червен ботуш трева не никне, явно жълтата икономика ще продължи да се свива под комунистическия диктат. Честито още имигранти ще бягат от "хубавото".

110

Глупости

преди 1 година

Който е сътворил тази статия, си няма хабер за Китай и милионерите му!

109

Анонимен

преди 1 година

И на къде бягат, някъде където ще са бедни?

108

Шарлатанин

преди 1 година

Това вече дори не е глупост, а идиотизъм! Китайците бягали, заради "песимизъм, относно бъдещето на китайската икономика под управлението на Си Дзинпин през третия му мандат "?!? Глупости и фейкове се пишат по отношение на фактите, които не подлежат на проверка. А тук въпросът е, кой управлява Китай през последните десет години, през които китайската икономика изпревари тази на САЩ, а Дракона е на път да стане основен икономически хегемон? Или това е естествен процес и Дзинпин хал хабер си няма.