57

Анонимен

преди 1 година

Никакви буркани няма да ни спасят...вие не сте нормални!И бурканите ще изгорят при ядрена война.Оправете сайта.Цикли яко.Един минус не мога да сложа.

56

Anonimen

преди 1 година

Пак ли не грамотни "журналисти" ме плашат с ядрена война ? Минаха цели два дни от последната заплаха от днес.бг ?Хайде научете се "конфликт" как се пише, или поне се научете да си четете текста поне веднъж, преди да го публикувате....срам

55

Подготвил съм мазата

преди 1 година

Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5 шопара 150 килограмови ще бъдат превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!

54

Петров

преди 1 година

да не е било да удрят по Берн с шоколадови бонбони, Шпигел ако кажат добър ден обикновено е 23 часа.

53

Анонимен

преди 1 година

"Руски военноморски офицери са обсъждали ядрени удари срещу Берлин и две германски военни бази по време на учение преди година".Преди година?!И всичко в статията звучи все едно някоя баба е казала на друга баба на Женския пазар.И аз мога да ви кажа примерно,че извънземните се готвят да атакуват ако някой пипне ядрено оръжие,но ще ми поврвате ли?Не,нали?Ако се стигне до там нали се сещате,че ние сме близко и край и с нас?

52

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че н запад вече няма хора със здрав разум, като Франклин Д. Рузвелт, Конрад Аденауер и Джон Кенеди.

51

Хлебарките са ок

преди 1 година

След ядрения апокалипсис ще оцелеят само хл-е-ба-рки-те Така погледнато нацистът ЗЕЛЕНСКИ и кликата му няма за какво да се притесняват. Затова и напират толкова за ядрена война!

50

Анонимен

преди 1 година

Минус за космонавта.

49

Споко бе хорица

преди 1 година

Живейте си живота, Посейдони... Хиперзвуци... Бункери.... Нито една бомба няма да падне, а ако падне, няма да има значение къде си, защото ни остава една агонизираща година, късмет ще имат тия в епицентрите, те светкавично ще отидат и ще си запазят хубави места "на небето".....

48

SS

преди 1 година

Мислете къде ще се криете и как ще оцелеете при ядрена война ? Вземете нещата сериозно ! Никой не вярваше ,че ще има пандемия и ще затворят държавата през 2020 год ?

47

След ядрения

преди 1 година

апокалипсис ще оцелеят само ***. Така погледнато ЗЕЛЕНСКИ няма за какво да се притеснява. Затова и напира толкова за ядрена война!

46

Анонимен

преди 1 година

Ама, че са глупави, страх ги е Путин да не ги удари със Сармат, ама изпълняват нарежданията на краварите.

45

Метайте го Атомя

преди 1 година

Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и дииа сд свършва вече тоя грешен свят!

44

Анонимен

преди 1 година

Руска веонна "мисъл". Видяха, че за нищо не стават и почнаха да плашат с ядрени оръжия сякаш само те ги имат :))))))))))

43

Асан

преди 1 година

Много често започнахте да говорите за това ядрено оръжие, да не би да знаете нещо а?А може би сте глу....пави магарета и дрънкате, колкото да има за какво да пишете......

42

Анонимен

преди 1 година

Акциите на компанията майка на Памперс поскъпнаха рязко на Уолстрийт.

41

SS

преди 1 година

А обсъждали ли са с каква мощност ще са бомбите ? Ако знам ,че наистина ще има ядрена война ,ще ипотекирам всичките си имоти и ще си построя луксозен бункер ! След апокалипсиса кой ще ме търси да връщам парите ? И съвет от бай ви SS . Светът е пред трета световна война ! Мислете как ще оцелявате !

40

Анонимен

преди 1 година

Най-големите тикви са дойчовците и след две световни войни и сумати пердах не им увряха.

39

Анонимен

преди 1 година

Нарочно пуснаха бот да разводнява форума.

38

Анонимен

преди 1 година

Малко, че краварите ще им разрушат икономиката със санкциите ми и ще ги направят легитимна цел за ядрени оръжия носени от хиперзвукови ракети, срещу, които няма защита.