77

Анонимен

преди 1 година

Абе Руснаците и те са едни жени.. Хем им се иска, хем не им стиска!! Виж Американците и дума не казаха преди да пуснат атомните бомби над Япония. Ядрено оръжие и оная си работа не ги вади на показ, ако не смяташ да ги ползваш. Инъче ставаш за смях..

76

Анонимен

преди 1 година

Незнам какво са обсъждали, обаче виждаме напрактика как руските самальоти падат като круши, а корабите им масово потъват.Така, че редакторчета на Днес.РУ, айде няма нужда!Отивайте са си играете на пясъка!

75

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкрайна си е законна руска територия, Русия не е длъжна да дава обяснения за собствената си територия, други когато лъжат по медиите преди да нападнат чужди държави и територии, да не би да е законно?

74

Адмирации

преди 1 година

Обсъждането не е само по Берлин, защо се заблуждавате? Путин, ясно каза, че към всяка Натовска страна, има насочени ракети, към техните столици, пристанища, военни бази, складове за боеприпаси! Кое не е ясно и кое е ново? Русия, ще попари с ракети всяко кътче от НАТО, включително и ние ще намажем!

73

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да ви разбера хем гласувате за партиите които щели да дават оръжия на украйна хем ви е страх от ядрена война?!?

72

Анонимен

преди 1 година

А това истина ли е? Ще има ли ядрена война?? Че да тегля кредити сега, наколко милиона, да си поживея като човек..Дубай, Ню Йорк, коли, жени.. Ама после бай Путин да пусне бомбите!! Щото ако не ги пусне ще ме подгонят да връщам парите. Да каже твърдо пусксм ядрените бомби на тази дата. Че да си направя плановете.

71

Тва беше върха

преди 1 година

Нали Германците и Французите крепят Русия?Чакам статия как Путин си прави харакири щот не е построил куманизъма ,но има още 2 години според плана за СССР2!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен В Германия има много американски бази, немците трябва да са много внимателни да не се случи провокация, освен това, една малка група хора, искат да разделят Германия от Русия. Още при обединението на ГДР с ГФР, англичаните се противопоставиха на обединението на Германия.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66: Ами той путин, заедно с лавров и песков, че и онази коза захарова, в един глас твърдяха и се кълняха, че никога, никога, никога няма да нападнат Украйна и въобще никога не са планирали такова нещо. Ти от Марс ли падаш или нещо си си ударил главата и не помниш лъжите на русия.

68

Анонимен

преди 1 година

Само *** може да напише подобна лъжа или човек, непознаващ руснаците! Питайте немците, които са живяли по времето на соца с Русия, обожават руснаците и знаят, че руснаците не биха направили подобно нещо, освен ако е опасно за самата им държава Русия.

67

Пак

преди 1 година

Фейк нюз.

66

Анонимен

преди 1 година

Глупости за всяване на паника. Германия е вече толкова слаба, че не плаши и гаргите. Помните ли в началото на войната през февруари, как германското разузнаване не знаеше 1 ден предварително?

65

муспи

преди 1 година

Има и план Б на Пентагона за свтовна ядерна война. Да се въоръжат Македония и Албания с атомни бомби, и да се обяви по телевизията, че американските учени са установили, че Александър Македонски е албанец и се е казвал Александър Албански Великиот. България макар и без атомно оръжие, лекомислено казала защото е и без правителснво, - че и българските учени са открили същото.

64

Анонимен

преди 1 година

След приключването на тази война, следващата заплаха за света ще е астероид, насочил се към Земята!! 100% съм сигурен. Наскоро даваха по новините как НАСА отклоняват астероид. Това не е току така случайна новина. Макар да мина малко незабелязана. Само стойте и гледайте какво идва след войната в Украйна.

63

Анонимен

преди 1 година

Абе вие докога ще пускате лъжи?! Цитирайте баба Пена от Долно Диканчево тогава. Путин каза - няма да използваме ядрено оръжие, ако не ни ударят. Не ви ли омръзна? Знаем, че така се изхранвате, ама нали знаете, че вечността е утопия.

62

SS

преди 1 година

Някоя нощ да не стане светло като ден и горещо като пещ и видим красива огромна гъба на хоризонта ? А после месото започва да се отделя от костите ! Тогава какво ще правите ? За какво ви са пари ,коли,имоти,постове,имидж,ерархия ? Като нямате и елементарна сървайвър подготовка ?

61

Анонимен

преди 1 година

до 63 - как да има пари, като се не грамотни страшилища. Единствените грамотни статии в тази дупка, са тези изкопирани от други медии. Срам и позор, *** !Научи се да си четеш текста, преди да го публикуваш. Кой ти е продал тази диплома дето имаш ??

60

Анонимен

преди 1 година

Лошо нема!

59

Анонимен

преди 1 година

Сайта си цикли по рождение... Нема кинти за да го оправят.

58

Анонимен

преди 1 година

Колко ядрени държави имаше? 10 официално и за други 3 се предполага, че разполагат с ядрено оръжие. Да не е само Русия...