148

Анонимен

преди 1 година

Всъщност не е ясно, кой има нужда от психиатър. Дали това е Путин или са простите русофили, които се вързват на всички тези глупости?!

147

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха хаИ кво, след като ни "спаси от миризливите кравари" ще почнем да живеем като руснаците ли. Не благодаря, тогава дори няма да има къде да избягаме от калта и ***.

146

Анонимен

преди 1 година

Малкото Пу пак е неадекватно. Кога ще се намесят психиатрите, питам аз.

145

Анонимен

преди 1 година

До Истината е, чеИстината е, че Байдън може да го инпийчмънт, когато решат че вече не става. Путин може да си тръгне само с краката напред и всеки който не е съгласен с него, може да падне от прозореца.

144

Стоичков

преди 1 година

Да припомня, че Путим им развали биолабораторийките в Украйна.

143

ИЗВОДА ОТ РЕЧТА

преди 1 година

""Предстои ни най-непредвидимото десетилетие в историята. Дори и операцията в Украйна да приключи това може да е само началото на нещо много по лошо и непредвидимо""

142

АНГЕЛ

преди 1 година

Показва се много малка част от неговата реч. Натъртва се на точно определи цитати,като много други не се коментират.Личи си, че Англосаксонската пропаганда е работила цяла нощ над речта му за да открие слабост в нея и я изтъкне. А заглавието е повече от абсурдно . Всъщност той каза ,че Ако Украйна не преговаря приемайки УСЛОВИЯТА НА РУСИЯ света ще сериозно застрашен !

141

Анонимен

преди 1 година

Има ли вече някакво значение какво казва путин? Мисля че съдбата му вече е доста еднопосочна .

140

Анонимен

преди 1 година

"На Запада ще му се наложи рано или късно да говори с центровете на устройството на света."На самозабравилия се грандоман с нелечимо заболяване -циклофрения, много му се иска да е центърът на подреждането на света. Но огромната като територия Русия е икономическо джудже. Невъзможно е да се осъществят мечтите на джуджето.

139

Ха ха ха

преди 1 година

До FCKPTN Путин е велик! Само той може да спаси света от миризливите кравари!

138

Истината е, че

преди 1 година

ако се вслушаш в това, което говори Путин има много логика и е относимо с това, което става в света. И се питам, може ли Байдън да говори така, без картончета в ръката?

137

Свети Петър

преди 1 година

Очаква да си представи идеите лично и да го заключи !

136

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕ това е разликата между режима в русия и запада. Тук всеки политик го съсипват от неудобни въпроси на всяка пресконференция. Много трябва да внимава какво говори и какво прави, щото после ще му искат оставката и полицията няма право да арестува, тези дето я искат. Само платените писачи, не я виждат, щото така им е по-удобно.

135

той си говори

преди 1 година

Ама оня ден някакви специалисти твърдяха ,че е социопат и социопат е най малкото му заболяване !

134

БГ РУСОФИЛ=ДЖИХАДИСТ

преди 1 година

РАМЗАН КАДИРОВ ПРИЗОВА НА ДЖИ.ХАД ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РУСОФИЛИ СРЕЩУ ХРИСТИЯНИТЕ В УКРАЙНА..... ФАКТ...!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Тази си фраза Путин може да допълни така: а аз съм новият Хитлер.

132

Анонимен

преди 1 година

Този го гледах, през цялото време се обсъждаше запада, колко лош и загниващ е той и как путин искал да си играе с тях, но те не го искали. Нито дума за войната, нито дума за положението в русия, въпроси от удобни журналисти, които го хвалеха колко велик е той. Ръкопляскания, услужлив водещ и зрители, изобщо - ние колко сме целите в бяло, другите са лоши. Който не го е гледал нищо не е пропуснал, тр0ловоте ще го повтарят по форумите.

131

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Точно заради Русия сме в тази ситуация.Трябваше по-рано и твърдо да се реагира на военолюбеца Путин . Дойде на власт с чеченските войни, нападна Грузия(тук според мен можеше доста по-твърда реакция да има от страна на НАТО ,там и терена позволява по лесно противопоставяне и с по малкото сили на Грузия),окупира Крим. НАТО ясно заявиха че ще подкрепят Украйна с оръжия но не и войски и въпреки това пак се навря в шамарите.Нека тогава си събира войската в чували.

129

Анонимен

преди 1 година

Родните путинoфили са по-страхливи от западните жендари, ФАКТ!