8

Анализ

преди 1 година

Клечо се бие срещу мечо. Да е жив и здрав орелът да дава пари и да помага на клечо, че мечо да не си почисти зъбите с него. Ама орела не харесва мечо, иска му къщичката, и клечо е идеален за терен, и лесен за подкупване.

7

Анонимен

преди 1 година

'Западният модел на глобализация е базиран на изтриване на различията.' --- това още Ницше го е казал преди 150 г !

6

Мачкай ВОВА

преди 1 година

Напрягай тия нацяги жге! Мира не им давай!

5

До 5

преди 1 година

Зеленски е избран от народа си и е с 90% удобрение

4

Фащам Балкана

преди 1 година

Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат повиквателна щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

3

Д

преди 1 година

Недей говори а лягай в ковчега путинче

2

Зле е! И по-зле ще е

преди 1 година

Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра.

1

Разберете че

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.