277

IT

преди 1 година

До АнонименКато сложиш и контракторите в сметката и броят ИТ специалисти вземащи над 15 000 рязко ще се увеличи

276

Ликвидация на БГ има

преди 1 година

След 32 годишни показни организирани диверсии срещу народа на БЪлгария през нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл ГЕРБ,ДПС,СДС,БСП и другите в Северна БЪлгария оцелелите чакат кога ще ги ПОГРЕБАТ.. Обезлюдяват не само българските села но и малкит градове вкл Свищов,Никопол<Белене,Гулянци,Пордим,Левски,Павликени.. Няма работа .. ПОмощи не дават ,заводите са откраднати.. РАзорителни проектчета ..

275

Silicon Valley

преди 1 година

И тук е така. Имената им са Никола Петров и Красимир Георгиев. Хора на 28 и 32 години, които са доказали на практика какви чудеса може да направят българите с подходящо щатско образование и находчивост.

274

Oregon

преди 1 година

Защо има толкова генерирана злоба в българина е трудно за обяснение. Явно това са неудачници катастрофирали в живота. Тъжно ми е за тях.

273

Българин в USA

преди 1 година

Познавам двама българи, които бачкат в "Чейс Банк" и съм виждал пей-стаб-биловете им. За две седмици работа 6800 долара, за месец - 13,600. Живеят в къщи с плувни басейни карат Лексъси и Мерджани и могат да си позволят каквото си искат. Да не думам за дясната ръка на Илон Мъск, който е българин и получава шестцифрени суми в щатски долари на месец. Само не ме питайте кой е той, щото има още двама нашенци в групата му. Гордейте се с тях!

272

IT

преди 1 година

За да станеш истински IT спец, трябва яко четене и практика. Тези, които го могат, го могат след сериозно обучение и дипломиране, или както казват ингилизите, "Practice, practice, practice... Practice makes perfect." Не им завиждайте! Те не чатят по цял ден, а учат и се осъвършенстват. Бъдете като тях и ще успеете в живота.

271

КоронаПор

преди 1 година

Хора, злобата ще ви довърши. Тия пари не ги давате вие, а целия свят. Намерете начин и вие да сте добре (без да крадете), а не да злобеете (на платформа за комуникация изградена от същите тия хора).

270

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Ако всеки програмист е на 15000лв, всеки трайно безработен трябва да е на безусловен базов доход поне 4000 евро, и всеки пенсионер поне 2000 евро пенсия, но нещата са есъвсем други, безусловния базов доход все още не е въведен,а масово пенсионерите са на социална пенсия около 170 лв или минимална пенсия около 370 лв, а повечето програмисти работят за 3000 4000 лв

269

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Толкова глупости в статия не бях чел от години, на тая територия има над 2 милиона трайно безработни емигриращи, а това,че всеки който бил станал програмист взимал 15 хиляди лв е пълна лъжа, повечето програмисти започват на 2000 3000 лв има и такива дето работят за 1300 1500лв

268

Бик Боса на кокоса

преди 1 година

Днес като наех една млада кака на 15000лв. заплата я питах после каква и е професията и тя смотолеви нещо, ама програмистка ли каза, професионалистка ли, ще ви излъжа, а пък не ме и интересува.

267

Хемус

преди 1 година

Ай ти та,май ти та,същите пръдлювци сте! И мен не ме мислете,след двадесет години бачкане по ФРГ-то,Норвегия и Дания си клатя мъдурите на люлеещ се стол и имам някой декар земя да не бъда зависим от изкуствения интелект!Иначе накрая като теглим чертата програмистчетата ще се самоизядете и тогава ще настане време да си ударите една сапунка

266

Анонимен

преди 1 година

Заради такива манипулативни заглавия, куцо, кьораво и сакато се записва в Софт Юни с мерака да стане милионер! Отворете сайтовете за работа и ми покажете обява за 15000 лв. заплата!

265

Анонимен

преди 1 година

Не завиждайте на програмистите! Има далеч по хубави работи от да дебелееш по 12 часа пред компа! Хората пътуват, правят далавери, чукат красиви млади жени по всякакъв перверзен и груб начин! Вижте примерно политиците!

264

Анонимен

преди 1 година

Колеги, по кротко! Вече не смея да си кажа какво работят, веднага почват да ме гледат жадно в джоба!

263

БОГАТ ПРОГРАМИСТ

преди 1 година

Добре че са програмистите да се вдигне стандарта на живот на поне малка част но умна от населението!

262

Анонимен

преди 1 година

На всички хейтъри по-долу ще кажа едно нещо. Не ни пука дали ни мразите или обичате. Защото нямаме допирни точки. Защото вие сте миналото, а ние бъдещето и пътищата ни не се пресичат. Радвайте се на малкото време, което ви остава, докато някой не измисли роботизиран доставчик на пица и мияч на коли. После нуждата от вас ще отпадне, и ще се наложи да еволюирате.

261

Анонимен

преди 1 година

ах каква хубава тема пропуснах да полазя по нервите на аутсайдерите :)Съжалявам, днес пусках сайт лайв и нямаше време да ви обърна внимание - има дни в които трябва да поработим за да си изкараме 15те бона

260

Анонимен

преди 1 година

Особени ме кефи софтуера на John Deer - нещо дава грешка и целия двигател блокира. Грешката? Некъдщв филтър бил износен. Ми он - ще го махнем. Аа .ю не тръгва без него. Ок, втора ръка филтър, запазашен ... Не ще. Амм .. Едно момпе има орави филтри ... Йок батка! Майстора и той не знае. Звъниме при на Жони Даър представителите - 8000 лева. Ама викат, да вземе 2-3, пемот догодина ги спират от призводство.... Вече мидела бил на 3 години

259

Пена

преди 1 година

Българската икономика представлява руини и сред тях - няколко програмиста тракат код за износ към истински държави /с истинско правосъдие/.

258

И повече

преди 1 година

ИТтата и повече ще почнат да печелят. Всичко става софтуер. Един трактор вече на а как да се подкара без чипове и софтуер. Че даже и пералня. А хората дето могат да програмира са малко