17

Анонимен

преди 1 година

Търсенето е огромно. При нас има 15000лв. бонус, ако намериш Синиър човек, който да се задържи 6 месеца поне. За принципал бонусът е 20к.. Заплатите за синиър варират, но започват от 6к и стигат до 10. Вече при принципал горната граница е огромна- над 20к.. Не ми плямпайте за балони. В ИТ сектора сме адаптивни- днеска това се търси, утре е друго. Не сме плочкаджии да можем само едно нещо в тоя живот. Можем и плочки да редим де. Това се търси това е топ платено по цял свят. Просто е.

16

Анонимен

преди 1 година

познавам хора, които не са кой знае какви специалисти зимат 7-8 хилки. но познававам и няколко, които зимаха над 10, но сега са "навън"-ка и рейда им е 0т 600 юро и нагоре на ден, фриилансъри - сметайте колко праи в лева на месец, осигуряват се - разбира се ...на 2-3 бгн

15

Анонимен

преди 1 година

През индустриалната революция са говорили как машините ще изместят хората и те ще останат без работа, но се получава точно обратното - откриват се нови работни места за хората, въпреки, че маишити изместват доста позиции.

14

Няма как да усетим,

преди 1 година

че безделниците са гладни, защото системата от социални помощи има грижата мнозина от тях да са по-добре осигурени от работещите българи. Знаете ли колко пари месечно се полагат на малолетна ромка (под 14 г.), която вече е родила и се счита самотна майка? Имате ли представа с колко се увеличава тази сума, ако тя успее "да си купи" инвалидност за себе си и за детето си? А нейните връстници-българчета ходят на училище и дори не им се полагат детски надбавки.

13

Анонимен

преди 1 година

До 7 - До 2027-***, вероятно 90% от всичката рабита ще е автоматизирана. Те затова приказват от 50 години, че сме щели да остснем само 500 млн. души.

12

Мето

преди 1 година

ИТ експертите вземат добри пари но масово са импотентни и/или гейове. Който иска да заповяда! Сивата икономика в България е 80% защото най-големия престъпник е самата държава. Най-големият крадец и лъжец в БГ се казва Бойко Борисов /Тиквун/.

11

IT

преди 1 година

Не е верно! В IT-бранша заплатите са по 150 хилки и нищо не работим!

10

Уточнение

преди 1 година

15 000 годишна заплата.

9

Аз не. Ай ти.

преди 1 година

Тея дето стоят по цял ден пред екраните са като зомбита.

8

Като пишете статии

преди 1 година

вземете да си проверявате източниците и фактите! Заплати от по 15 000 може и да взема някое шефче, но не и обикновен програмист. Стига сте писали глупости! Куцо и сакато се е юрнало под остена на мама да учи за програмист, а хал хабер си няма от мислене и логика. Един ред код не могат да напишат. Скоро ще стане като в едни времена- юристи и икономисти продаваха на пазара, щото, нали разбираш, учили да взимат големите заплати. Същата история/истерия

7

Хора тези Убиват

преди 1 година

МВР арестувахте ли си Терориста Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол и Юлиян Борисов Георгиев от Перник убиват хора по особено мъчителен начин, удрят с честоти в Нервната Система и мозъка буквално, гонят до СМЪРТ!

6

Работят хората,

преди 1 година

използват мозъка си и получават пари за това! Дай Боже повече българи да започнат да използват сивото си вещество...

5

Анонимен

преди 1 година

Ако можеше да измислим как да сме 5 милиона IT-та щяхме да живеем като царе, но истината а че това са не повече от 1000 души на такива заплати, всичко друго е леш.

4

Анонимен

преди 1 година

Това са малко хора а болшинството хора вземат по 900 лв вчера срещнах познат в Стара Загора питах го колко вземаш каза 900 кой ти дава, повече и то уж в престижна фирма, в града

3

Анонимен

преди 1 година

Който може да се спасява от тук - унищожиха ни без война

2

Анонимен

преди 1 година

Важно е да се спомене, кои позиции и колко са такива с подобни заплати.

1

Млад програмис

преди 1 година

За по-малко от 23 хил. евро не ставам от леглото.