51

Анонимен

преди 1 година

както казва Саркози днес кой я е упълномощил тази да раздава пари ЕК няма такива функции позор затвор

50

Анонимен

преди 1 година

Ми, те парите още вървят за разрушаване, а и все по-трудно се намират. За кога да чакаме възстановяване? Там няма ток, няма газ, няма материали. Някой трябва да произведе всичко това. С какво, откъде? На тези въпроси адекватен отговор явно ще намерят следващото поколение политици. Защото сегашното е провалено.

49

Олимпий Панов

преди 1 година

Ето им цялата история да си напълнят джобовете след войната, това е им целта. спят и сънуват-ама ч е п .Путин ще дои тая крава.

48

Анонимен

преди 1 година

Ето до къде води поставя не на чужденци в бизмеса управлението и медиите дори спорта и културата. Справка Гари Каспаров и роман Абрамович.

47

Анонимен

преди 1 година

Използват за пъклените си планове най близкия народ на Русия. От майдана до сега работят по плана. Възпитават и настройват цели поне две поколения срещу братски народ. Милитаризират и поставят чужденци начело

46

Анонимен

преди 1 година

Аз ви казах че ще плащаме всички дори и малките деца ще плащат на Украйна. Не само възстановяването но и оръжията на САЩ европейците ще ги плащат. Всичко е планирано от Запада още преди военните действия. Целта е унищожението на Русия.

45

Наблюдател

преди 1 година

Взех да се замислям над тоя "Маршал", и си мисля къде отидоха ДЕВЕТТЕ МИЛИАРДА ЛЕВА още преди войната за които харвардските *** и ДБ така и не дадоха обяснение. Дали пък не са отпътували за подготовка на Украинското нападение над Донецк и Луганск?

44

ха-ха-ха

преди 1 година

Мили Боже, слез на земята да си прибереш вересиите, и като прибираш грешните не забравяй и за смешните. Планът "Маршъл" помогна за възстановяването на победения агресор - фашистка Германия след втората световна война. С това Урсула май признава, че и Украина след 2014 с нищо не се различава от хитлеристка Германия след 1939 г.

43

Смех

преди 1 година

Нима тези завършени де били си мислят че укронасрайна ще спечели

42

Анонимен

преди 1 година

Разбрах че аятолах Хаменей и Ким Чен Ун подготвят план Маршал за възстановяването на Русия. Като начало Иран ще прати безплатно 1 милион Корана в Москва, а КНДР 1 милион книги с учението чучхе. Ах какъв живот ги очаква руснаците, всички ще им завиждате.

41

Анонимен

преди 1 година

То ЕС няма пари себе си да оправи та за оркаина се затърчала

40

Венци касапина

преди 1 година

Ха ха ха!Кацапите нямат никакви термоядрени ракети/бомби и пр.Всичко при тях е фалш,лъжи и измами,бре!Всичко при тях е измислено и с цел заблуда на Света!Айде да "фърлят атома",че да ги скиваме,бре!Ха хаха бууухаха!

39

Анонимен

преди 1 година

А за вaтянкити нема ли мьpшa л? А? Те сa мноо зле!

38

Анонимен

преди 1 година

Офф аз не искам моите пари да отиват в окрайна САЩ да си ги възстановяват

37

Валентин Вацев

преди 1 година

Чудесна новина. Значи скоро Украйна ще капитулира понеже всички знаем че план Маршал се прилага само на победени, капитулирали и окупирани държави.

36

Анонимен

преди 1 година

Ето за това стискам палци да спечели Русия - да не плащаме цяло поколение на ОркКрайна!

35

Анонимен

преди 1 година

АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ УКРАЙНА. ПОДКРЕПЯМ БЪЛГАРИЯ. НО ЕДИН ТУК ПОДКРЕПЯ РУСИЯ... СЕЩАТЕ СЕ СРЕЩУ КАКВО...

34

Анонимен

преди 1 година

Къде забравихте ,,План Борисоф"...Борисоф е лидер в строенето на мостове и магистрали в Европа.Строи скъпо , но за това пък некачествено.Ако сега пътищата им изглеждат като след война.След ремонта ще изглеждат като Лунен пейзаж.Пари взема напред преди план.Пари назад не връща и дори с план.

33

Христо Христов

преди 1 година

До 35"И от какъв зор тази ще решава за бъдещето на цели поколения???" - ми след като 90% сте евпопеидни про'с'таци гласуващи да и слугувате - ще решава. Какво ревеш?!

32

Друг Факт

преди 1 година

Запада започна война която не може да спечели