71

К'во да кажем

преди 1 година

гледам на снимката двама, дето ми приличат на пенсионирани актьори от "филми за възрастни", що не отидат да се снимат и да си спомнят младостта?

70

Анонимен

преди 1 година

Според мен тая жена е за съд и затвор заради ваксините които бяха двойно и тройно повече а това са пари, а също и за даването на оръжия на украйна и за въвеждане на незаконни и най вече неморални санкции които влошиха живота и икономиките на европейците а също и за насаждане на омраза и двойни стандарти.

69

Анонимен

преди 1 година

Хубаво ще възстановят Украйна, няма лошо, но кой ще възстанови ЕС!

68

Анонимен

преди 1 година

Може да е редно да доспрете да слушате приятелите си от детството.

67

милениъл

преди 1 година

Петролните диктатури са ваш страничен ефект и е редно да им нормализирате цените и доходите до ниски. Махнете картела бързо.

66

милениъл

преди 1 година

Разбрах за поколението. Разкарайте всичките *** от отбора и оправете енергетиката.

65

С чужда пита

преди 1 година

Какъв план я гони тая? Разполага с парите на ЕС като,че и са бащиния.Защо няма план за изравняване на стандартите на страните в ЕС?България е сочена за най-бедната, но за нея няма Маршал, дори в земеделието сме ударени.Питам защо САЩ не си поеме тежестта за своята милитаристични външна политика.Докога съюзните лидери в ЕС ще търпят някаква акушерка да прави помен с чижда пита? Не е тайна,че тази война е провокирана от яс'требите в Украйна и САЩ.Да си теглят калема. Акушерката да си обира крушите

64

Анонимен

преди 1 година

Кой ги избира тези некадърни ръководители на ЕС? План "Маршал" за Украйна, глупости! Ами на България кой ще помогне да излезе от дупката, в която се намира народът ни? Българите сме против войната, но ние нямаме вина тя да се случи. Имаме една прекрасна поговорка: Каквото си надробил, това ще сърбаш. Добре ще е някой да я каже на Зеленски. На.дупиха се на американците, обещаха им да си направят бази в съседство с Русия, поискаха ядрено оръжие... Стига! Всеки да си носи самара!

63

ЕСССР се разпада,

преди 1 година

процесите са необратими,а тези два екземпляра на снимката са затънали до гуша в тинята!

62

Анонимен

преди 1 година

Краката на Урсула се клатят- скоро ще има рокада. Много остра критика по неин адрес от Никола Саркози. Нарушени са правилата и реда в ЕС, както и превишаване на правомощията на председателя... Ще видим.

61

Анонимен

преди 1 година

Боже мили, ок войната не е хубаво нещо но да подкрепяш бандити и да им наливаш милиарди без никой да знае каде потъват тия пари е пълно безумие, тая трябва моментално да си подава оставката, съсипа ЕС!!!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Нека първо да видим какво ще остане от Украйна, пък тогава да я възтановявате, тя рибата в мирето, те тигана сложили.

59

А на бас..

преди 1 година

...че няма да има план Маршал за Украйна:1. Щото Украйна няма да я има 2. Щото ЕС няма да го има3. Щото западният свят ще е разпарчетосан и зает да се самоизяжда, след като вече няма колонии и васали

58

Македонец

преди 1 година

Въпросът е затворен за МОРДОРСКИ подметки, излишно се раздавате с ..." коментари", дните на бг в ЕС и НАТО са преброени

57

пуйката

преди 1 година

Този план стартира 35 месеца след победата над Германия.

56

Анонимен

преди 1 година

Възстановявайте от вашите заплати нестастници. Мен питахте ли ме дали искам данъците ми дс отиват в тая бездънна яма с управление, което скандират само оръжия, пари, оръжия и изобщо не иска да чие за мир.

55

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо, само че планът Маршал започва СЛЕД войната, а не по време на нея.

54

Анонимен

преди 1 година

Първо се допусна това унищожение от Русия, сега възстановяване! Дано поне стане по уредена и прибере украинците в домовете им!

53

Анонимен

преди 1 година

Бг руски роби философстват по ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФИНАНСИ, СМЕЕЕЕХ, какви сте вие бе Zарвули? ЕК и ЕС дават техните си пари на който искат, впрочем губернията няма да види стотинка от Фондовете ( КАКТО е в момента), искайте копейки от шефовете си за " възтановяване" хахаха

52

Анонимен

преди 1 година

1. С чии пари, моля? 2. Имате впедвид правилата, които измисляме, когато са ни изгодни, и забравяме незабавно, веднага щом вече не са?