77

Анонимен

преди 1 година

По всичко личи, че най-вероятно, изглежда, явно Путин загуби войната в Украйна.

76

Към Христов

преди 1 година

Вземи си насочи енергията в друга посока освен в омраза. Да мразиш е лесно. Най-лесният начин да бягаш от отговорност.

75

Към 86

преди 1 година

Играят на PS3,4,5 и Нинтендо и подобни на живо с нашите пари и животи и деца. Кой има по-нова версия и кой може да играе и кой ще победи. Сойка присмехулка на живо. Хора с пари без акъл се развличат за наша сметка и живот. Човек с пари е като луд с картечница. Играят карти някакви. По един или друг начин не си дават сметка, че както сме градили и сме ги издигнали така можем по един или друг начин да решим и да ги свалим. Историята помни много случай.......

74

Анонимен

преди 1 година

Без пари за отопление, без дърва за отопление, тока може да е кът. Много населени места, в малките градчета и по селата хората още немат дърва, но износът си върви или умишлено е спрял за по долри времена.

73

Анонимен

преди 1 година

"""""Без пари за отопление: Какво се случва в България и ЕС?""" ---- Или д..аме Супата, или Революция.

72

еУроидиот

преди 1 година

Важното е че налагаме санкции на Русия и чакаме руснаците да се предадат или пък да умрат от студ и глад на тъмно през зимата! Нищо че Русия е най големият производител на газ петрол пшеница слънчогледово олио уран редки метали и цялата Менделеева таблица...а Европа разчита на вятър и вода (и те вече са кът) и чака да дойде гемията от Юесей със два бидона свръхскъп демократичен газ (4пъти повече за Европа според думите на Макарон) и доставки на кораби (ако доплуват) с изгнила украинска пшеница !

71

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СТАДО ДОБИЧЕТА,НАДАИТЕ СЕ НА ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ .ТАЗИ ЗИМА ЩЕ СЕ ТОПЛИТЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ ЗОМБИРАНИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

70

Московские новости

преди 1 година

Колкото и да е трудно, ще трябва да изтърпите, защото само така дразните Путин.

69

Някой

преди 1 година

С проблема с короната нямаше проблеми със фирмите и институциите в Германия. Обаче сега със преобладаващо и настъпващо настъпление на мюсюлмани и украйнски курортистки(мързеливи всички) всички институции решиха да ни жертват и нас и данъците ни и работата ни за да живеят те. Доколкото разбрах все повече хора мислят, че това е последното време и в Библията пише, че християните ще бъдат гонени, убивани и мъчени ако не са в общото

68

Някой

преди 1 година

За парното. В Германия плащам парното като разход към сметката за квартирата. Миналата година като допълнителни разходи за разни подръжка като стабилно поддържане на детска площадка, тревни площи и смяна на котел за парно плюс топла вода, доплатих 300?+ и ми увеличиха наема за месец с 4?. За тази година има препоръка как да използваме парното и как да проветряваме. Пише, че до края на год. няма увеличение, но другата ще бъде доста съществено. Чакам писмо за доплащане сега. Още не знам какво ще..

67

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа, ама Германия и Англия ще има протести и накрая правителствата щат не щат ще вземат мерки за да помогнат, а в България ще си студуваме тихичко и ще броим дните до пролетта.

66

до 75

преди 1 година

До Анонимен....................Кои са "некрадливите", кажи, да изберем тях?

65

Някой

преди 1 година

Когато се нанесеш в нова квартира и направиш нов договор за ток, първо плащаш скъпо. Всеки месец една сума и накрая на годината засичат колко си изразходил, но реално, а не като в бг. Значи първо плащахме година по 95?. Върнаха ни 800?+ за първата година. После по нов закон преизчисли и още 100?+- не помня. За шест месеца плащахме 60?+ на месец и ни върнаха 200?+-. Сега плащаме по 35? на месец с гаранция за цена при вдигаща се ставка. Ще видим когато дойдат новите сметки пак.

64

Анонимен

преди 1 година

До 76 - А зашо ще е тежка в Гемрания и Англия?

63

Анонимен

преди 1 година

Ще има умрели от стуф и глад, то се е видяло.

62

Анонимен

преди 1 година

Даааа, ЕС, папата, Ким и Далай лама са ви виновни, че си избирате крадливи некадърници да ви управляват и като стане нещо си седите пред мониторите вместо да се вдигнете и да ги изметете. И после бедни сме. Ми като не си търсите правата и си мълчите, ще сте бедни. 3 дни не могат председател да си изберат и се чудите защо зимата ще е тежка?!

61

Булгар Булгар

преди 1 година

До Българин - ЕС вечениздиша. И данислат, не могат да ни помагат.

60

Анонимен

преди 1 година

До 72 - Писна минот това сравнение. Масово хората са с устройства за по 500-1000 лева и ги държат по 3+ години вече.

59

Анонимен

преди 1 година

130% скочи цената на тока в Италия. В Германия си смъкнаха потреблението на газ и ток с 10%, ама сега им казаха, че "само още" 30% щяло да се налоци, не сме и ноември. В Англуя обмислят по 3 часа режеми на тока, квартал по квартал. Франция и Ирландия и те са на зор. Руската газ (или липсата на такава) е, няма ниииииииищо общо. А в Герюания проузводственитв цени са най-високи от ВСВ на насам. Американците плащат повече за бензин и дизел от нас вече.... Луда работа.

58

69 Бедни

преди 1 година

ама с последен модел смарт фон