97

Анонимен

преди 1 година

ИСТИНАТА! За беднотията за безработицата за ниското заплащане в БЪЛГАРИЯ и напускащото население Са виновни РАБОТОДАТЕЛИТЕ С НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ С РОБСТВОТО НАД ЧОВЕКА ЛЪЖИТЕ И ВСИЧКИТЕ ИМ НОМЕРА ! РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗАРАДИ ТЯХ ВИСШИСТИ СА БЕЗРАБОТНИ ИЛИ ЗАЕМАТ ПОЗИЦИИ ЗА НИСКО НИВО НА ОБРАЗОВАНИЕ КУЛТУРА ЗНАНИЯ ХОРА А СЪЩИТЕ СА ПОСТАВЕНИ НА ДОБРИ РАБОТНИ МЕСТА С ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ. ЩОТО ВСИЧКО Е ВРЪЗКИ! ЦЯЛ ЖИВОТ УЧИМ ЗА ДА СТОИМ БЕЗРАБОТНИ ТОВА НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ РАБОТОДАТЕЛИТЕ !!!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112Случи се това, че ни управляват корумпета, които за едните комисионни са готови дъ дърят държавите си на световните жандарми......БКПта другарю, БКПта завинаги!

95

Анонимен

преди 1 година

Случи се това, че ни управляват корумпета, които за едните комисионни са готови дъ дърят държавите си на световните жандарми.

94

Albi

преди 1 година

Българина е свикнал да се шири, да не икономисва, да живее на 30 градуса зимата. Като дойдат сметките има кредити.

93

Анонимен

преди 1 година

"Хубавото на тая криза е, че страдат най-вече русофилите. А познайте защо?" - Викаш цяла Западна Европа са русофили. Не мога да позная защо. Ще ме светнеш ли?

92

Ха-ха

преди 1 година

Важното е че наказахме Путин. Вече можем да умрем от студ спокойно, че сме си изпълнили задълженията към нашите евроатлантически партньори.

91

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на тая криза е, че страдат най-вече русофилите. А познайте защо?

90

Анти Тяло

преди 1 година

Дайте да ги видим и тези дето продават дърва и пелети на безбожни цени ... Всчики депутати къдровици си направиха в бързината сечища

89

Шоп

преди 1 година

Ама Кирчо, Кокорчо и подобните им в Швабестан се хвалят че имало газ..

88

Според Евростат

преди 1 година

70% от българите миналата година, изпитват сериозни затруднения при изплащане на консумативите. От ноември за първи път в живота си ще бъда между тези 70%. Ще подхвърлят на 30 000 крайно страдащи хора "помощи", които няма да им стигнат за нищо. А останалите? не ми се мисли от колко разходи трябва да се лиша, за да платя само сградната инсталация, при тези цени за такса мръзнене сградна, ще е Сто 120 лева, а за същата сума 2019 сме отоплявали двустаен зимата.

87

Мара

преди 1 година

Урсула фон дер Лайен наказа БГ народа с таен геноцид чрез измръзване заради корумпираните Пеевски, Борисов и Доган. Тези тримата са авери с Путин и искат да фалират държавата и да избягат на Малдивите с крадените милиарди.

86

Някой към 101

преди 1 година

То това е проблема, че някой хора който заслужават много повече, винаги са принудени да оцеляват. Има една стара песен на Криско. Министърът на веселието се казва. Счупих се от работа вече искам нещо във шепата. С толкоз много психота знаеш ли кога ще ни излезе сметката-никога. Въпроса е накрая кой ще плаща. В България оцелявахме, крадци, лъжци, мафия, подмазвачи, ци@@ни. Дойдохме в Германия и тъкмо си стъпихме на краката с зверски труд и пак същото, а разни пируват с нашето заслужено...

85

Анонимен

преди 1 година

БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ,БЕЗ-НЕ БОЙТЕ СЕ БРАТЯ,АКО НЕ УМРЕМ СМЕ ОСЪДЕНИ ДА ОЦЕЛЕЕМ !!!

84

Някой

преди 1 година

Еее явно неуки ще си останем. Отговор няма. Сега ще ме гложди този въпрос. Колко плащат да си ***? Дали е за да духаш супата на края или междувременно да оправиш мастрафа докато оправяш и куфара да бягаш в ЕС евентуално или в някоя държава където няма екстрадация. Или за подмазване за някой пост, или може би се усвояват едни пари уж по някоя програма? Колко ли ще са тези налети пари от някой фронт, ляв, десен, външен, вътрешен? Откъде духа вятъра? Който сее вятър жъне бури....

83

Някой

преди 1 година

Виждам, че цял свят се люлее от дръпнатите до *** чак до ***, арабите и подобни. Никой ли не обича децата си? Явно е, че скоро всички ще хващат пак мотиката и ще учат забравени занаяти. Толкова акъл се лее, че да се чудиш тези хора от кой век и планета се пръкнаха. За манталитета е тема табу защото не е за гледане, говорене и разправяне. Вашето лесно сега и правене на луди ще бъде трудното за децата ви в бъдеще. Който разбрал, разбрал. Който не да учи...

82

Анонимен

преди 1 година

Не искам да живея в Европейския съюз. Не искам да обеднявам, да студувам, да мириша без топла вода, да гладувам. България трябва да се изнесе от този умиращ съюз и да се моли да я вземат новообразуващите се евразийски организации. Бъдешето на света е Евразия.

81

Анонимен

преди 1 година

Изглежда Путин загуби войната в Украйна.

80

Към Христов?

преди 1 година

Така като си говорим да попитам, за един приятел де. Кажи колко плащат за си *** или да сееш омраза и разделение? Ние не знаем. Като ще се агитираме казвай как се плаща, кога и колко?

79

Христов?????

преди 1 година

Кой от всички ти плаща за тази целенасочена атака с омраза? Костадинов, Нинова или друг който не знае какво иска освен простотия до шия? Колко ти е хонорара? Ще изкараш ли зимата за сметките или ще и блажиш? Като питаш как е в ЕС и т.н отговори и ти малко? Всички като тебе се пробваха в много насоки, но ще дойде време за мотика номер пет. Готов ли си или ще стягаш багажа?

78

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно по всяка вероятност изглежда явно Путин ще бъде свален.