22

Анонимен

преди 1 година

До Факт Най-бързо ще свърши войната със смачкването на фашистка Русия и Путин.

21

Анонимен

преди 1 година

Нима путин заслужава някакво мъничко съжаленийце? УБИЕЦ! Трябва да бъде разчленен на 100 части! Малко е! Горкото старче! Трябва да си луд да изречеш такива глупости!

20

Диана

преди 1 година

До Към Диана Къде го видя този лидер, който да се изправел, а не да бягал, моля? Зеленски беше притиснат от факта на руската инвазия и реагира като първосигнален индивид - мене ме бият и аз нямам друг изход, а да се бия, значи..В началото го направи с откровеното очакване, че НАТО ще се намеси и ще прогони Русия, сега го прави с откровеното очкване, че така ще вкара Украйна в ЕС, той просто се търкаля по нанадолнището според мен..Колкото до украинките, почакай! Театърът още не е свършил!

19

Към Диана

преди 1 година

ЕС се превръща във военна организация и излиза от първоначалните си норми и цел с която е създадена. Потърпевша съм, дълга тема. Имам си теория, че Англия, Австрия, Германия и Русия са виновни за нашето поробване от Турция за да се отърват. Били са напаст и за тях, а ние силни. След това ни освободиха, обраха и разпарчатосаха. Може би сега е времето да си платят кармата и също да предстой техният крах и падение. От началото на войната си направих много изводи.Както писах невинни няма.

18

Анонимен

преди 1 година

До Някой към 20 Изглежда си голям фен и защитник на черепа на Путин. Русия и Путин са обречени проумейте го това най-сетне.

17

Анонимен

преди 1 година

Твоят идол образец боготворен от дълго манипулираното ти от руска пропаганда съзнание, не е ли краен?

16

Някой към 20

преди 1 година

Лесно ти е да говориш за черепи само да не е твоят. На чужд гръб и 100 тояги са малко. Да си краен в която и да е посока никога не води до нищо добро освен скандали, разпад, войни, разводи, смърт и т.н. Аз също заемах страна докато не видях, че тук невинни няма. Смърт и разруха от която и да е страна никога не е решение и оправдание.

15

Диана

преди 1 година

До Някой Съгласна съм, че ЕС е бесен на Русия, но той винаги се е страхувал от нея. Не мислиш ли, че са ни откраднали македонците без помощтана европейските лидери? Сигурна съм, че има някаква англо-германска интрига, забъркана от гърците без съмнение, около Освободителната Руско-Турска война - Европа се е страхувала от руско влияние върху такава голяма територия от Европа. Те са искали да ограничат руското влияние върху континента. Те са се страхували и сега се страхуват от Русия!

14

Анонимен

преди 1 година

Пак пълно русофили! Русофилството в моята родина трябва да се изкорени, както хан Крум изкорени лозята, а на русофилите да се изваждат зъбите! Зеленски накрая ще пие вино от чepeпа на Путин, както това правеше великият хан Крум!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

13

Към Диана

преди 1 година

Чак толкова не се примирих да ми ударят и другата буза ама си права. Възхитихме се, че в това време има лидер който да се изправи не да бяга. Ама този лидер е здрав, защитен, нахранен, изискващ и му се дава. Ние и неговият народ страдаме по един или друг начин. Съжалявах украйнките докато осъзнах, че аз се борих в ЕС да живота си, прехраната си, за детето си за правата си със зверски сили и усилия и сълзи, а това което ми се полага сега го излизат на украйнките като олинклузив туристки.Извратено

12

Анонимен

преди 1 година

беларус пък може да воюват по чисто от русия...знае ли човек..

11

добре че сме в НАТО

преди 1 година

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.Беларус сами могат да изберат да са презирани като руснаците ли ?

10

Диана

преди 1 година

Мръсната война я водят украинците! Те първи трябва да се сетят за прекратяване - Бог е казал ако те ударят по едната буза да си обърнеш и другата, а не да воюваш с хората, които те нападат особено когато си безусловно виновен...Украинците трябва да спрат тази война, а не да воюват - не слушайте порочните си политици, укри! Спрете да вочвате и ги изхвърлете на бунището на историята начело с червения нос на клоуна ви -президент - по жалко същество от него историята още не е виждала...

9

Някой

преди 1 година

ЕС се също се изчерпва и зае страна в агресия с агресия. Разполага с парите от данъците ни и върши глупост след глупост.

8

Крим не е руски

преди 1 година

ей рубладжииски *** гледайте какво направи Путин с русоробите като вас в окупираната част на Украйна?.... веднага след референдума получиха повиквателни и ги могилизира..ха.ха и с вас ще се случи така ако Путин окупира България... ама русоробските *** ще се радват да са ханъми на чеченците путлерофащисти..ха.ха

7

Някой

преди 1 година

Ако Путин не се връзваше на глупостите на Америка и мислеше повече за народа си и за общото благо на Европа, Америка щеше да е в изолация сега. Не ни трябва.Имахме си всичко тук и търговията с Китай.Това беше върхът. НАТО не са заплаха за Русия, а са и защита и гарант срещу буйните нрави на съседите ни. Може да се каже, че мирът тук се дължеше на България и НАТО. Путин е попаднал в грешната мрежа на *** за власт и пари. Жалко, че европейските лидери също нямат достатъчно акъл.Очакват ни войни

6

Щерев

преди 1 година

Искам да попитам дали ще ни разрешат скоро да правим селфи пред ковчега на Путин?

5

3 -: put in !

преди 1 година

Путин шса бий до последната купейка! (банкрут)

4

3 - : put in !

преди 1 година

Путин шса бий до последната купейка! (банкрут)

3

Анонимен

преди 1 година

Нато да удари Беларус