122

Анонимен

преди 1 година

Форума вървеше много добре но пуснаха предните няколко трролове да разводняват и форума спря което им беше целта.

121

Към 134

преди 1 година

Тези ги знаем ама и във фейсбук беше страшно с короната хаха. Учителките без работа или от вкъщи така бяха нападнали кулинарните групи уж да ограмотяват ама толкова злоба се изля майкооооо хаха. Също и ако пишеш истината за България беше масово явление да блокират. Имаше и група българките в чужбина и там постоянно някой я докладваше мъже под прикритие може би хахаха и все я блокираха групата. И там на какво се нагледах ужас... Сега и Германия идва всичко в повече. Извратено е всичко в главите

120

Някой

преди 1 година

Малко преди ПП когато бяха ГЕРБ или го правеше Радев или разните Костадинов и подобни незнам ама във фейсбук редовно ми блокираха нещо като напиша истината за положението в България. Така и не разбрах кой е ама дойде време взех решение и изтрих и фейсбук и тик ток, а туйтър така и не направих хаха.

119

Анонимен

преди 1 година

132- ТО коментарите си ги пишат администраторите на сайтовете. Уверил съм се, щото като го ЗАСЕГНЕШ те блокират.

118

чичо Кърлец

преди 1 година

ТО И БЕЛОРУСИТЕ ПОМНЯТ НАЦИЗМА. ИМАТ ДА СИ ВРЪЩАТ. НАМЕРИЛИ НАЦИСТИТЕ КОГО ДА МОЛЯТ.

117

Някой Към 127

преди 1 година

Мене към кой ме причисляваш като ми четеш коментарите ми е интересно хахаха.

116

Анонимен

преди 1 година

Или двама души пишат с един ник или нещо ни будалкат. Днес сме за Русия утре за САЩ. Моля регистрирай си ник и пиши каквото мислиш защото в противен случай двуличие.

115

Българин

преди 1 година

" мръсната война" я водят Америка а Путин провежда военна операция и колкото и чупената радиоточка да се опита да го втълпи няма да стане. " Мръсната война" Америка я води и в България. Знаете ли какво е наказанието за пр-едателите.

114

Българин

преди 1 година

А в чия война да участват в мръсната война на американците и лично байдзън ли? Руснаци и Беларусци са братя, не са предат-ели като евроатлантическите гувна в София или като Зеленски.

113

Анонимен

преди 1 година

Дори по надолу има статия че Лукашенко няма да участва но целта е тука да се само навиват едни хора.

112

Анонимен

преди 1 година

Половината участници по форумите са от ДБ другите са представени по равно.

111

БелаРассия

преди 1 година

си търси белята. И те ще нападат, като рашките, само че наопаки и чрез прегрупиране в отстъпление. Джуджето се е ошашавило тотално, но е късно либе за китка.

110

Анонимен

преди 1 година

Направо ги разбиват укрите, екслозии и без ток във всеки голям град..Но пък този с минусчетата се появи в коментарите!

109

Анонимен

преди 1 година

Беларус няма да участва в тази война, поне докато на власт е Лукашенко... Кремълското джyдже също съжалява за грешката си, но няма, как да се върне назад... Вече е в кръв до шията.

108

Анонимен

преди 1 година

Нещо днес много слабо върви пропагандата. Сигурно еднорозите пак ядат здрав пердах.

107

Някой

преди 1 година

Все се спряга името на Ванга. Истината е, че правилно го каза. Защо се убивате за пусти мебели и имоти и пари? Когато има това в сърцето, умът и душата ви само и захвърлите човешкото заради материалното, то вие сте изхвърлили бога от вас. Тогава тръгвате по пътя на дявола. Пътя на дявола не е мирен и не е добър. Той води до смърт, болка и ад.

106

Анонимен

преди 1 година

До 116 Това е трролла със забраните дето иска да дава оръжия. Той пише под различни имена но е един и същ. Иска да ни вкара във война която не е наша освен че иска да забранява слово и всичко..

105

Анонимен

преди 1 година

Като утре във войната между Тайван и Китай, ЕС и САЩ заемат страната на Тайван, чудно ми е как ще аргументират, че е напълно ок, да се наруши териториалната цялост на Китай, а на Украйна не! И че Тайван има право на самоопределениеи сепаратизъм, а Донбас и Крим не! Мислите ли, че някой в Европа ще забележи двойният стандарт или епа..

104

Анонимен

преди 1 година

Нама нищо по мръсно от памперса на Бай Дън!И най лошото, че други народи трябва да му го сменят!

103

Анонимен

преди 1 година

Първо се научи да различаваш лъжата от истината бе човек тогава въвеждай забрани защото живота се обръща и забраните може да засегнат тези които ги пропагандират и налагат.