35

Анонимен

преди 1 година

Тези дронове всъщност не могат да се бият от ПВО, защото ракетата изстреляна срещу тях ще нанесе по-големи поражения от самия дрон. Да не говорим че икономически не е оправдано, освен при много значими цели.

34

Анонимен

преди 1 година

Сopocоидните пpocтаци започнаха да търсят под вола теле.

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност най-лесния начин да стане Иран ядрена страна е отново да въведат санкции.

32

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с проверката на аеца? Настъпи гробовно мълчание. Неудобна ли е истината?

31

Анонимен

преди 1 година

Дроновете не са ирански а по ирански лиценз. Изобщо, ООН взима страна в конфликта и май ще последва ОН.

30

До 23

преди 1 година

Крайно време е да ви пратим всички вас военнолюбци да помагате на кумира ви путин в неговата специална операция. Само да не напълните гащите отрано.

29

До 27

преди 1 година

Да сигурен съм :) затова руснаците не искат международно разследване да им потвърди версията. И както винаги става, заплашват

28

0.о

преди 1 година

нагъл < по-нагъл < руснак

27

До Гост

преди 1 година

И В. Нюланд се изпусна пред сената в изслушване, че САЩ са имали биолаборатории я Украйна и правят всичко възможно документацията да не стигне до руснаците...ама нито ООН нито ти се вълнуваш от тоя факт. Евроатлантическо лицемерие, двойни стандарти облечени в празни приказки за права на човека, демонрацив и правов ред (само когаъо е в техен интерес)

26

Анонимен

преди 1 година

В предаване на живо по руската телевизия РБК, Руслан Пухов директор центра анализа стратегий и технологий. член общественного совета при Минобороны России призна, че дроните са ирански. Има запис от телевизионното предаване. Влезте в интернет и го гледайте.

25

Абе...

преди 1 година

Дроновете са си руски, по ирански патент, затова си приличат. Украинците ги е яд, че са много ефективни, а в същото време са много евтини и се правят лесно, без нужда от скъпи ембаргови части.

24

Анонимен

преди 1 година

Ооонъту требе да се закрива. Безполезно е. Да ми припомнят имаше ли резолюция за нападение над Югославия? А за въоръжаване, обучение и изпращане на ислямски терористи в Сирия?

23

Анонимен

преди 1 година

"Безспорните доказателствата са украинкските твърдения...", не бе, свалените дронове са там, който иска - да гледа и да се убеди сам какви са.

22

Гост

преди 1 година

Руснаците се изпуснаха по време на предаване на живо по руската телевизия признаха, че дроните са ирански. Има запис, има всичко.

21

Слава на Усраiна

преди 1 година

Крайно време е България да направи своя принос за Украйна в тази война - нека да върнем на Зеленски всички украинци на възраст под 65г и онези жени, които участваха в митингите в лятото. Нека украинците да се включат като войници, а жените като мед. сестри. Предполагам, че ще можем да изпратим повече от 20 000 човека, което ще бъде българския принос.

20

Анонимен

преди 1 година

А пък ООН ще си го премести в другия крачол.

19

Хо-хо-хо

преди 1 година

Др(ак)ончетата са бюджетно изпълнение, на цената на мотопед, обаче по ефективност слагат в джоба си западните модели за по 6-7 млн долара, защото са малки и радарите не ги ловят, а понеже са евтини, руснаците ги изстрелват на тумби и дори да успеят да свалят един-два, останалите поразяват целта. Самите ПВО ракети са толкова скъпи, че украинците изнемогват с доставките, особено, след като им спряха тока и електрическите им влакове не вървят. Скъпите западни оръжия са победени от евтино хвърчило.

18

Анонимен

преди 1 година

Доказателствата за това обаче са безспорни - Украинците твърдят.. Няма смисъл да се коментира ... Безспорните доказателствата са украинкските твърдения.... хаххахаххахах Къде са ви правили бе джурналя???

17

Не е ли ясно?

преди 1 година

До ? "Какво има да крие Русия"? Русия е против разследване, в което това, което ще показват Зеленски и дружинката му е предварително подготвено. Така те могат да докажат всичко. И няма да им е за пръв път.

16

Анонимен

преди 1 година

Щом толкоз вият на умряло прехваленото сащисано пво не може да се справи.