55

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Полянски ДА ПАСЕ НА ПОЛЯНАТА ! ООН НЕ Е ТРЕВА ЗА НЕГОВАТА УСТА !

54

ПОЗОВАВАТ СЕ НА ООН?

преди 1 година

НИЩО ПОДОБНО.В ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ ЗАБРАНИТЕ СЕ ОТНАСЯТ САМО ПО ЯДРЕНИ ВЪПРОСИ.И ПОСЛЕ ,ИРАН Е СВОБОДНА ДЪРЖАВА И САМА РЕШАВА С КОГО КАКВИ ЗДЕЛКИ ДА ИМА.А ТЕЗИ КРЪВОЖАДНИ УРАЖЕЙНИ МАСТИТИ КОИТО СТОВАРИХА ТОНОВЕ ОРЪЖИЕ В УК И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ,С КОЕТО ЕСКАЛИРАТ,ПРОВОКИРАТ РАЗМИРИЦИ И ВОЙНИ, ГОТОВИ ДА ПРОВОКИРАТ И СВ ,ПО КОЯ РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН ТРЯБВА ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ ИЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ, ЕКВИАЛЕНТНО НА ДЕЙСТВИЯТА ИМ.ИЛИ ПРЕДИМСТВОТО ДА СИ ОРЪЖЕЕН МАСТИТ Е, ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАШ В СВЕТА БЕЗНАКАЗАНО.ТЕ И ООН??

53

Ивайло Минев

преди 1 година

До Ха ха ха"...които защитават Русия" дане би да имаш пред вид 4-те държави, които гласуваха в подкрепа на Кремълските империалисти: Северна Корея, Никарагуа, Сирия и Беларус? :)Докато 134 държави бяха срещу агресията в Украйна?

52

Ивайло Минев

преди 1 година

До АнонименТова е решение на ООН, което Иран и Русия следва да спазват. Какви американци - какви 5 лева?

51

Ха ха ха

преди 1 година

До Айдаа 49. Злоба разяжда душата ти. Лекувай се.

50

Ха ха ха

преди 1 година

До Гейлорд 50. Няма да стане. Хем ще мръзнеш, хем зелето ще загуби.

49

SS

преди 1 година

А за US дроновете нито дума ! Те са ,,демократични" и убиват също така демократично !

48

him

преди 1 година

Хи, хи, хи едни 300куб.см.бензинови моторчета, пресован картон и десеттина кила тротил разказаха играта на високотехнологичен запад и Нато! От "газонокосилките" както ги наричат руснаците изтръпнаха всякакви натовски ПРО - срещу нещо което струва няколко хиляди $ да изстреляш ракета за 1мил.$ - а тез моторчета летят в пакет по 6 и когато достигнат целта се разделят- правят умната ракета луда! смях, смях - то затова мошета ги залива студена пот при споменаване на думата персийци!

47

Гейлорд

преди 1 година

Предпочитам 10 пъти да ми вдигнат сметките за ток и парно, да мизерствам като псе, да пукна от глад и студ, но любимият ми г-ей актьор Зеленски да спечели кървавото меле.

46

Айдаа

преди 1 година

Рашкустанците вън от ООН. Мизерабли и отровни души.

45

Анонимен

преди 1 година

Според русофилите тук, само путн и кариров са нормални. Всичките останали са гейропа. Тея 45 години руско присъствие плос 20тина години хибридна война напоследък доста ни е повредило.

44

Анонимен

преди 1 година

Много отвратителни жени на снимката отгоре.

43

Анонимен

преди 1 година

Ударите срещу Украйна ще продължат. А след 8 Ноември когато републиканците спечелят междинните избори, парите за "Америка за България" ще спрат и нашите соpocoиди ги чака жесток глад, нека да ходят да воюват за укрите, там им заплащат добре ако оживеят.

42

До 47

преди 1 година

Ей д.ебил...някои имаме собствени ценности и възгледи и не сме на хонорар от американското посолство. Само хора с интелект на планктон могат да си мислят, че нехаресването на анти-човешките западни тенденции задължително означава русофилия.

41

Адмирации

преди 1 година

Гутереш е португалец, тоест европейски фашист!

40

до 38

преди 1 година

Май изобщо не си наясно, че ПВО означава противовъздушна отбрана, която включва в себе си всевъзможни средства за борба с въздушни цели...? Има зенитни установки с конвенционални боеприпаси, които са точно за сваляне на подобни дронове.

39

Анонимен

преди 1 година

До Гост 23. И ирански да са, какво от това. От където си иска от там Русия ще купува оръжие, а и не само. Защо САЩ си мисли, че всичко трябва да става с тяхно разрешение.

38

Моля моля ....

преди 1 година

А рзследване за турските дронове Байрактар ще има ли?

37

До 32

преди 1 година

***...някои искаме войната да не се разраства и най-вече, българите да не ставаме част от нея. *** като теб подкрепят активното участие изпращане на оръжия и какво ли не на Украйна, но няма да риаковате собствения си живот на бойнотп поле. Ето това е разликата - че скапания ви морализъм и ценности са само по форумите..неподплатени с нищо в личното ви поведение

36

Ха ха ха

преди 1 година

До 32 До 23. Изглежда военолюбците не са тези, които защитават Русия, а тези, които доставят оръжие на Украйна.