93

БКП създаде мафията

преди 1 година

Ако беше още Бойко на влат щяхме да сме ,инвестиционен оазиз и основен доставчик на газ за европа,но ПП са дошли да грабят ПП=БСП=БКП-кражба до последно им е девиза.Къде останаха дървата на България .Нинова на кого даде дървения ресурс и къде се изнася?Не може кубик дърва пнарязани нацепени наредени на палет в Германия да е 50 Е ,а в Бг 100 Е-реален кубик без траспорта на сипно.Кой краде дървата ?

92

Христо Христов

преди 1 година

До 102"Северен поток е строен с европейски средства на европейски държави" - и двата потока са 50% на западни фирми и 50% на газпром (+- 1%). И ТИ ще плащаш загубите на европейските фирми. Други въпроси или нещо неясно?

91

Бай Дрън

преди 1 година

Ей сега вече мощна експлозия ще разруши Киев...

90

Христо Христов

преди 1 година

Западно партньорство и евроатлантически ценности. Какво друго да кажеш?!

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И това не е , ремонтираха турбината на Сименс, която беше в Канада, изпратена за ремонт, немците и руснаците чакаха да се ремонтира турбината, а Северен поток е строен с европейски средства на европейски държави, сега кой ще плаща обезщетение за тръбата и загубите за доставките на газ?

88

Анонимен

преди 1 година

Русия спря доставките не за да отмъсти, а защото спряха да и плащат. Стига сте се правили на луdi!

87

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗеленски не дава да му пипат неговата тръба, а иначе дава акъл, как да се руши чуждото и чуждата европейска тръба и моста до Крим, нагъл!

86

Анонимен

преди 1 година

До кат съществува империята на злото ще нагади на света достатъчно много .

85

Анонимен

преди 1 година

Лъжете, Гьобелсовата пропаганда и лъжи, върви с всичка сила тук, просто ремонтираха и чакаха Канада, да им ремонтира турбината и им я върне, не са спирали никаква газ ей така, щото им е кеф, вече и американците казаха, че американци и поляци са го взривили. А потока е строен с европейски средства, така , че удариха по всички европейци!

84

Последното изречение

преди 1 година

някаква авторска мисъл ли е или изказване на официални представители на Швеция и/или Дания? Не става много ясно така както е написано. Както и да е, Германия вчера заявиха, че знаят точно кой е отговорен за инцидента, но няма да го посочат, за да не се създава геополитическа нестабилност. Въпрос 1 - След толкова хвърляне на плюнки по адрес на Русия, защо не ги оплюят още малко? Въпрос 2 - Ако не е Русия, коя друга държава има интерес от това събитие? Въпросче-закачка за евро-атлантиците тук ;D

83

Анонимен

преди 1 година

Бай дън е наел Чък Норис и Майкъл Дудикоф да направят саботажа

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 Така де. Лицензирането на СП2 ще е победата на русия. Затова си взривиха СП1.

81

Анонимен

преди 1 година

това си е руска работа,те така си взривиха и моста.руската диващина няма равна в целият свят!

80

pb

преди 1 година

До 811. тръбите са огънати навън заради вътрешното налягане2. няма логика да се залага експлозив вътре в тръбата, където средата е по-тежка и няма как да се контролира или премахне3. 'тактическите' бомби не са страшни заради директните щети, а заради спиралата на ядрена ескалация

79

муспи

преди 1 година

Не може ли Радеff да взриви Черноморската тръба за да го зачука на Ердоган и да обвини Путин, като по този начин направи задокеанския газ по привлекателен за Европа?

78

Анонимен

преди 1 година

До Муахаха Ного си прос. Взривът е отвън и при налягане 8 атм при тази дълбочина, вътре в тръбата е 100 атм налягане и след разрушаване на целостта и експлозията в крайна сметка е навън

77

Анонимен

преди 1 година

ддаа ама Путин каза, ако искате газ има северен поток 2 ... само трябва да го лицензирате..

76

Анти Тяло

преди 1 година

Защу руснака сам да си взриви провода , като може само да врътне крана на смелите европейски лидери. После ще изчака Тръмп да стане президент и всичко ще се кротне!!!

75

Анонимен

преди 1 година

Заработването на СП2 ще е голяма победа за русия. Затова взривиха СП1. И някакси случайно оставиха здрава едната тръба на СП2.

74

Анонимен

преди 1 година

Голям майтап са русофлясниците - сега не знаят коя от двете тези да защитават: а) че американците са им думнали тръбата за да правят мpъсно на Расиата или б) самите ватенки са я думнали, за да оставят Европа на студено! Хахах, колко жалко е да си кръгъл ***-от русофлясник