13

сопол

преди 1 година

До Анонименти българия за цивилизована я имаш бе, кавал.

12

Анонимен

преди 1 година

Русия ще продаде целия газ, който минава през новите тръби на Анкара. А новият собственик, в лицето на Турция, ще преговаря с европейските купувачи и ще им препродава горивото с надценка. говорим за създаване на мегадистрибутор в лицето на Турция. Русия ще доставя целия си газ на Анкара, която ще го продава като свой по дългосрочни договори на турски търговци. Самите турски компании ще продават този газ по-нататък на европейците.

11

az

преди 1 година

До Анонимен Според мен - ясно се вижда, че експлозията е от вътре навън! Парчета тръба, които не са се напълно откъснали, стърчат навън!

10

Анонимен

преди 1 година

Bloomberg: Наемите на танкерите за втечнен газ в Атлантическия океан стигнаха 400 (397) хиляди долара на ден. До края на годината няма свободни съдове почти няма. А ако някой танкер се взриви или потъне в океана по някаква причина (напоследък стават такива неща с газопреносната система) цената за наемите и за газта ще екслподира.

9

Анонимен

преди 1 година

Света или поне цивилизованата част от него обявиха просия за терористична държава и ги наредиха сред другите тарамбуки от Ирак, Либия и тн. Тъй че да им взривяват всичко, да им сринат градовете, да извлачат путиюто и да го обесят. След това да разделят просията на държавки и да почнем да им взимаме природните ресурси. Само тогава ще има полза от тоя резерват.

8

Анонимен

преди 1 година

XA XA XA

7

сопол

преди 1 година

абе руснаците се блъснаха с цял самолет в 8 етажна панелка, пенелката изгоря, ама не падна. само американските небостъргачи падат като круши. честните хуманни западняци

6

999

преди 1 година

Вярно е ,че експлозиите са саботаж.Вярно е и че СП - 2 не беше сертифициран,за да тече газ по него за Германия.Сега остава да докажат кой е автора на съботата.

5

Анонимен

преди 1 година

Бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън:ФБР промени историята като подпомогна избирането на Джо Байдън през 2020 г.Преди изборите за президент на САЩ през есента на 2020г.Тони Бобулински изнесе данни, че Джо Байдън е излъгал многократно, твърдейки че няма нищо общо с бизнес сделките на сина си.Едно нещо, което не трябва да съществува в демокрация е мощна федерална агенция, която да работи тайно да повлияе върху изхода на президенстките избори. И все пак това се случи на последните избори от ФБР.

4

Анонимен

преди 1 година

Скоро някой ще плаче за тази глупост и няма да е Русия

3

Анонимен

преди 1 година

Самолет отвлечен от терористи от Ал Кайда ли е пак?

2

Анонимен

преди 1 година

Американците са го взривили с торпеда за да възстановят справедливата пазарна логика.

1

Видели са го

преди 1 година

Путин с акваланг и торба в района, ясно е какво е правил