113

Анонимен

преди 1 година

доказателство за саботаж от ФАЩ, факт и медийте мълчат или даже обвиняват самата Русия която има точно 0 интерес да си унищожава притока на доходи.

112

sd

преди 1 година

маймуни са руснаците и русоидите, ще бъдат избити до един , няма да ги оставят живи. Коментаторите казаха че руснаците не изнасят труповете от фронта, Донбас бил запълнен с камари разлагащи се трупове, чакат екологична катастрофа.

111

Илиана

преди 1 година

Чета тази статия и си мисля, че тази цивилизация е към своя край. Не може хора да се държат като маймуни, та маймуните имат повече съвест от нас хората. Някои хора, като отвъд океана са жалки, в стремежа си да "победат" една голяма и богата страна, за да може да и вземат природните богатства за лично благодеталстване за още 100 год. може би. И направиха по този повод погром в околната среда!!! Защо някой не каже нещо?! Всички мълчат. Но всеки си получава това, което върши....

110

Анонимен

преди 1 година

Това Северен поток 3 ли?

109

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно да видим скоро още взривове пак в северното море.и така Европа ще спечели достатъчно. Нека си вървят ханша.

108

Анонимен

преди 1 година

Е какво толкова, малко тъмно и студено зимата и вдигане на цените, ама после иде пролет, пей сърце!

107

Кой знае

преди 1 година

кой може да подготви и произведе такава мощна експлозия? Знам коя държава е най-великата, с най-мощната икономика, с най-развита демокрация и всичко "най", ама те казват и че са най-добрите от всички добри. Тогава кой? Сигурен съм, че този път не е Путин, защото руснаците нищо не могат, камо ли такава яка експлозия. Сигурно е някой? Да му се връща, както на заем брашно,...тъпкано.

106

Анонимен

преди 1 година

На никой от ЕС не му е зор за този газопровод. Това трябваше да се направи веднага щом руснаците вдигнаха цените на газа и едностранно решиха да променят параметрите по договорите.

105

Анонимен

преди 1 година

Руският газ е само 7% в момента от това, което внася ЕС. И без Русия ще минем. Но Русия без ЕС не може да мине.

104

Поро

преди 1 година

До ГергиЩо, той носи ли пари на България? - не Българския данъкоплатец ли го плати - да. На кого подаряваха джипове от фирмата - на Севда. А чекмеджето беше достатъчно красноречиво. Аз не знам откъде се пръквате такива *** на ГРУ платени и нискоинтелигентни предатели.

103

САЩ И ДАЛАВЕРА

преди 1 година

САМО 40% ОТ ГАЗА БЕШЕ РУСКА. СЕГА СЛЕД ПРЕКЪСВАНЕТО ЦЕНАТА В ГЕРМАНИЯ СКОЧИ 10 ПЪТИ. ЗАЩО ПРИ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА ЛИПСИ, СЕНАТА Е 10Х. БРАТСКИЯТ АМЕРИКАНСКИ НАРОД ТАКА ПОМАГА НА ГЕРМАНИЯ И ЕС, КАТО ИМ ПРОДАВА ПО БРАТСКИ ЦЕНИ, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕ В НУЖДА!!!

102

Леле

преди 1 година

Интересно е зимъска колко газопровода, кораба и...ще гърмят.

101

Герги

преди 1 година

До Поро Ахаха даже в троен размер .... абе от къде се пръквате такива?

100

Таня

преди 1 година

Браво. Остава и южен поток и след това нефтопроводите. И край с руския шантаж. Да вървят на...

99

Поро

преди 1 година

Сега е време и за Южен поток за литне към рая. А Бойко и Севда да платят 3 милиарда за него на държавата от джоба си.

98

Анонимен

преди 1 година

От 20 години американците саботират преноса на руски енергийни източници към Европа.От 20 години американските мозъчни тръстове се занимават с това как да заменят руските енергийни доставки за Европа с американски.Това е тяхната цел Номер 1.Затова се затваряха АЕЦ-ОВЕТЕ източноевропейски държави.Затова се пречеше на изграждането на Северен и Южен поток.Затова се организира и Майдана и дойде нацисткия режим в Киев.За да бъдат накарани руснаците да воюват и да бъдат злепоставени.Затова е и взрива

97

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са полезни хора. Руснаците са открили Перпетум мобиле, от произведената енергия, да се получва повече енергия, отколкото се изразходва, дали е вярно не знам, но вижте статията в "Да булгариан таймс" , че не мога да копирам текста, интересна статия!

96

История даге

преди 1 година

До АнонименБългария 6 години след обявяване на независимост превзема считания за най-добре укрепен в Света Одрин,а 1917г. по площ сме били с 51% по- големи от сега .После идват братята руснаци,сърби,гърци и французи и разграбват 51% от територията ни.С две думи след 500г. турско робство за 30 години ставаме в топ 6 на Европа,а след 50 годишна руска дружба сме все още в дъната на всички класации.

95

баба мара

преди 1 година

това е работа на сащ и на кримския мост също те не могат да стоят мирни и еднаминута провокации саботажи убиха двама иранци с картечница с изк интелект исега пискат че иран дава дронове на русия и защо да не им дава западът защопраща оръжие и пари на украина а не направи финансов одит на украина

94

Анонимен

преди 1 година

Искаме мир в Европа и свобода за европейските държави, също и да управляваме държавите си както намерим за добре, да не ни налагат с кого можем и с кого не можем да търгуваме и дружим, да спре русофобията, лъжите и насаждането на омраза,да не убиват повече славяни, да не ни блокират руската газ, руснаците са добри хора и където стъпят, винаги строят и създават, а не рушат, не пречат на никой, даже са полезни за нас и европейските държави, стига агресия, интриги,лъжи,страх,лицемерие че ни писна!