20

Анонимен

преди 1 година

Пак някакъв *** украинец. Кво ме интересуват историите на некви клетници? :D

19

Анонимен

преди 1 година

Неизбежно е да има такива случаи... Всеки човек си има гледната точка според съзнанието и качеството на сивото вещество в главата си... Определено сина воюва за кауза в, която вярва и е убеден.

18

Изрожденци

преди 1 година

Я вървете там да ви подпукат снарядите и Азов, не тука на жълтите павета да се борите за милата ви Россия на приказки! Вече е шест цифрово число паркирани с краката на Изток, повече от избирателите ви!

17

Анонимен

преди 1 година

Историята на украинеца Артур ХАХАХАХАХ-ХАХАХА-ХА-ХА-ХААААААААА

16

Анонимен

преди 1 година

До 15....Украйна е самостоятелна държава.Тешенията които взима са си лични техни Както те не ни съдят за нашите умове и мозъци в парламента .Които докараха държавата ни до бедност и разруха.Така и ние с никакво право нямаме да се намираме в техните дела Другото е незаконна агресия

15

Анонимен

преди 1 година

До 13....нещо си се объркал.През 998 година е нямало в Европа Европейски съюз , а Римска империя.Кнвз Владимир е православен кръстен Но факт че бяга в Скандинавия за помощ от варягитв , показва какви са корените му.Макар майка му да е българка.

14

13

преди 1 година

Не се шегувам , има такава информация. Помислете си, , няявам се да можете все още) какви мозъци водят Украйна и какви мозъци в България поддържат въпросните украинци.

13

Може

преди 1 година

ако някой от Възраждане отиде да се бие за любимата си Разия/което няма никога да стане/, пък душевно да страда от раздялата с баща си европеист!

12

Анонимен

преди 1 година

Министерството на външните работи на Украйна било пуснало в Туитър, че княз Владимир през 988 г. като създал държавата, веднага поикал тя да влезе в Европейския съюз.

11

Говедо

преди 1 година

Почти бях пуснал една сълза,когато стигнах до Буча,сетих се откъде ми е познат Артур,беше в масовката...

10

Анонимен

преди 1 година

Много ми напомня за филмите от Сталинския период.Хората са объркани Не знаят кой е им врагът.Кремълската пропаганда говори едно Реалността е друга.Дин други се преследват и убиват Но никой не знае защо другия му е враг Путин това върна.Русиа 70 години назад Докато Европа се обединява .И живее в мирно съжителство.Вярно е че има различни култури и традиции.Но не с военна сила се постига резултат

9

Анонимен

преди 1 година

Путин е вербуван от ЦРУ, задачата му е била да корумпира всички руски структури с некадърни кадри, после да нападне Украйна за да унищожи каквото е останало от руската армия, да съсипе руската икономика, да мобилизира много народ от мюсюлманските републики за да се разбунтуват и да се отделят от Русия. Скоро тайно е получил медал за специални заслуги от Белия дом.

8

Уф Нвлкееее,

преди 1 година

Как ги измисляте тези про сто тии бе!? Цял свят разбра, че Буча е фейк

7

Така е

преди 1 година

Не трябва да застреля баща си, а както се казва тука, като бащата кажел-съжалявам че те направих, достойния син отговарял- надупи се да ти върна семето!

6

Анонимен

преди 1 година

Путин върна Сталинските времена Като противопостави син с баща .Съпруга с децата .Тази човеконенавист която отрови поколения.

5

Анонимен

преди 1 година

Отделът за дезинформация неуморно съчинява приказка след приказка.

4

Анонимен

преди 1 година

Само Хитлер така е манипулирал и нагнетяват агресия между хората .И озлоблението между човек и човек Това го повтори Путин През 21 век.

3

Майстора

преди 1 година

Министерството на Пропагандата и Манипулацията е отчаяно. Дори умерената употреба на наркотични вещества и алкохолни напитки вече не е достатъчна за съчиняването ва вдъхновени приказки за героизъм, саможертва и напредък към победата. Вчесто това, стажантът даде нахвърлян на салфетки горният текст. Поради липса на алтернатива, изпратиха го на медиите-слуги за публикуване. Тъжно.

2

Анонимен

преди 1 година

АКО Е ВЯРНО, то да благодарят на САЩ и колективния запад за колонизаторското поведение в последните 35 години и частично на зелената кокаинова кукла нана американски конци

1

Анонимен

преди 1 година

Представете си каква е дезинформацията и заблудата на населението в Русия