40

Христо

преди 1 година

Пуснах сълза от умиление.Добричките украинци и лошите руснаци.Ама защо пак само едната страна се дава.Ама нали сме демокрация ,вземете интервю и от бащата на украта.Свобода на словото е в края на краищата....опссссс май изръсих голяма глупост.Айде трийте и тоя коментар ,който чел чел.Демокрация е все пак.

39

киро-факиро

преди 1 година

Поредната история изсмукана от пръстите в стил "Призрака от Киев"! Поне вече се споменават някои истини че има гражданска война от 2014г. и в нея се избиват бивши и настоящи украинци.До инвазията или пряката намеса на Путин в нея се твърдеше че такова нещо няма а Донецк и Луганск са окупирани от ***,елфи и други приказни герои.Русия се намеси пряко а ние косвено.Време е Киро и Асен както и от Дай България да се намесят пряко и с боен вик УРА да превземат руските позиции.

38

Анонимен

преди 1 година

Един на нула за англосаксонските кравари.Направиха два братски народа да се избиват и никога вече да не бъдат същите.Но основната цел беше да спрат експанзията на Газпромкъм Европа и да вземат техните дялове.От 38% в момента Газпром изпраща за Европа по малко от 10%.Целта е към Европа да бъдат нула.А унищожиш ли основния икономически носител на БВП на Русия ти я ликвидираш.Така беше създадена ситуацията от САЩ чрез Украйна че Русия да посегне към газовото оръжие .От това следва загуби и загуби

37

Анонимен

преди 1 година

Най голямата атака срещу европейска държава? 100-на ракети?А бе що си спомням масираните бомбардировки от демократите задбокеанс над Югославия? Обрднен уран, болници, църкви...Айде да не сме с къса памет като вас драскачите на поръчка.

36

Рашист

преди 1 година

Хаха. Ква ефтина пропаганда. Падам от смях. Случайно щерката на Путин да не е мед сестра в някой укро батальон;)))

35

Анонимен

преди 1 година

Много сърцераздирателно! А кученца няма ли нещо в тая история, защото западната публика обича да има и кученца.

34

Анонимен

преди 1 година

какво ни говори статията? Че за украйнският народ няма никакво значение роднински или приятелски отношения.Важно е какво ще им каже съответно плешивото джудже в Кремъл или брадатото джудже в Киев.По тяхна команда баща прерязва гърлото на синът си а син хвърля граната в спалнята на майка си а след това я довършва с автомата.Важно е да има команда от бащицата -вожд.След това всички се наливат с водка и крещят "слава на украйна" Не хора а титани ,свърхчовеци и умни и добри.

33

Км

преди 1 година

Слаб сюжет.Не става за четене,а камо ли за филм.До пролетта малкия ще разбере,че е сбъркал.

32

Анонимен

преди 1 година

До 29....объркан си.Но се объркваш сам.Тогава значи ли Че и Симеон е поискал членство в ЕС.През далечната 920 година.Бил е готов да приеме царска титла от Рим.Бо по случайност приема от Византия.А за Калоян не знаеш ли ?..И той е бил готов да приеме Римска корона Всички ли са ,,геьове"според тебе.Това е политика и държавни решения А не братска любов.и сантименти

31

Анонимен

преди 1 година

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

30

Анонимен

преди 1 година

До 35....информацията ти е същата като прокремълската пропаганда.Лъжи и измислици.

29

Анонимен

преди 1 година

Гръмни се ти копейкин.

28

Анонимен

преди 1 година

До 25Историята на бащата е описана. Кой да чете?

27

Анонимен

преди 1 година

И трябва сега да се разплача за Артуринио ли? Да се гръмне, ако ще, боли ме целия за него хаха

26

13

преди 1 година

Обърканият НЕ СЪМ АЗ. Има снимка на поста с официалното лого на министерството на външните работи на Украйна. Именно затова го пиша. С надежда поне някой от апологетите на "демократична страдаща и от сорта" Украйна мъъъъъъничко да се замисли къде го водят. Текстът е на английски, разчитата явно на кухоглавите западноевропейци. Който е отвавял сайта ARTE уж за култура, история и зикуство, знае каква бълвоч се лее.

25

Анонимен

преди 1 година

Пак ни заливат с евроатлантическа пропаганда, която трябва да ни просълзи и накара да хлипаме пред екраните. МЕРСИ :D

24

Анонимен

преди 1 година

Да не би нашите управници да са с добри мозъци.Че сме тръгнали да обсъждаме мозъците на управляващите в Украйна.Техни са си.И земите са си техни Решават какво да правят със земите си сами Държава са както всеки Това , че Русия не им позволява....е нарушение на международните спогодби за ненамеса.Утре Путин може да каже и на нас да не влизаме в ЕС ...Длъжни ли сме да го следваме?? А , русофили Нед,ни?

23

НЯКОЙ

преди 1 година

Ако бяхте написали и историята на бащата на Артур тогава щяхме да ви повярваме, защото никога половината истина не може да бъде цялата истина. От цялата статия най-много лъха евроатлантизъм.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако искам да разбера тъжна история, ще излезна по улиците на София и ще питам бездомниците за животите им. Кво ни занимавате с на Артучо сторито, дето няма никакво отношение към България?

21

Анонимен

преди 1 година

Напишете историята на пропагандата, какво стана с въздушния ас,