60

Иван

преди 1 година

Разкъсахте ми сърцето с тая художествена фантасмагория! В Буча, Артур в киноснимките ли е участвал?!

59

Мен

преди 1 година

Семейна драма! Американците къде са?

58

Мечо Пух

преди 1 година

Пародия на статия, написана по нелеп начин! Наистина има огромна мъка за много хора живеещи на територията на Украйна и Русия, но да се използва за пропаганда по такъв жалък начин, е нечовешко!

57

Анонимен

преди 1 година

Представям си някой македонски дядо и сегашен зомбиран македонец един срещу друг....Кой е предателя?? Смешна пропаганда!! Не може баща ти да е французин, а ти ...корсиканец....

56

Христо

преди 1 година

Русия е пълен провал като военна сила и като икономика 1000човека добре другите зле като тука.Никои не ходи в Русия да изкарва пари а всички в САЩ,Европа ,???????

55

Аанонимен

преди 1 година

Тази война е договорка между Русия и САЩ.Всичко започна от 2014.Заради свалянето на марионетното проруско правителство е Украйна. САЩ загуби много сфери на влияние през годините на управление на Путин.Дали пръст в Майдана са имали американски тайни служби можем само да гадаем.От друга страна РФ не обичат разказване от тяхната сфера на влияние и раздават шамари на всеки един непосредствен съсед.Да не изброявам всичките примери от 1990 до сега.За мен укритие са между чук и наковалня в избора си.

54

Международни приказк

преди 1 година

А къде е майка на крал Артур ? Тя няма ли отношение към възпитанието на сина си За бащата разбрахме вече Въпроса е кой по ред баща на Артър е Олег защото май често ги сменя Какви бащи само Синовете им пострелят малко ей така по тях и тези бащи вече никакви ги нема налегнали като в Б уча.се

53

Монката

преди 1 година

И аз си направих труда да прочета коментарите по долу и се чудя тези които ги пишат що за интелект,морал и качества имат.дано те и роднините им имат съдбата на зверски убитите украинци в Буча и Изюм.а после и билет за концерт на кобзон

52

Анонимен

преди 1 година

Нищо за мармота със станиол не научихме

51

Morski

преди 1 година

Това само доказва ,че не може сегашните руснаци да ни натякват постоянно за "освобождението "направено от техните прадядовци!!! СЕГАШНИТЕ РУСНАЦИ С НИЩО НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ НАШЕТО УВАЖЕНИЕ! ТО НЕ СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО!

50

Българин

преди 1 година

Жалко,че белогвардейците едно време не успяха да одържат червената ***.

49

Хахаха

преди 1 година

Много ми е интересно как така,когато се разпадаше СССР 91ва,краварите не се обявиха за териториалната му цялост,както сега милеят за териториалната цялост на Украйна.Още повече,че преди болшевишката революция,земите на Украйна са били неделимо цяло с Русия,като дори от там е тръгнала руската държавност.

48

2

преди 1 година

***.....Войната е между САЩ и Русия...само където САЩ дават пари а кръв леят *** , които успяха за 20 години да им промият мозъците и да настроят руснаци срещу руснаци....няма украинска нация.

47

Анонимен

преди 1 година

четох до буча и престанах да чета това са бг медии на драскача се поставя оценка 6 за измислената глупост моля на бога да ги накаже тези медии които исползват живота на хората които загиват за своя лъжа и пропаганди нека ръчичките им да изсъхат да не пипат втори път молив или химикал

46

Анонимен

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли над подобна глупащина. Дали наистина хората в Европа се връзват на този пасквил, ако е така, то този свят е обречен.

45

Анонимен

преди 1 година

Дори не прочетох цялата тая помия,отвратителна е

44

Анонимен

преди 1 година

Тарас Булба......

43

Чудесен

преди 1 година

научнофантастичен разказ със силни драматични евроатлантически чувства,***!Просълзих се още след първите редове и не успях да го прочета заради замрежения ми от горчиви демократични сълзи поглед! Прекланям се пред таланта Ви и горещите ви евроатлантически ценности! Урсула би се гордяла с Вас! Браво!

42

Анонимен

преди 1 година

Не проблем че се пускат такива статии, хората имат нужда от смях и забавления, проблема е че има бавно развиващи които им вярват.

41

Анонимен

преди 1 година

Направо ще се разплача, от смях. Мисирката *** продължава да преписва евтините пропагандни статии на краварите за да изкара 2 лева повече. Жалка картинка.