109

Анонимен

преди 1 година

"Въздушните бомбардировки показват апетита на новия командир към цивилни жертви"Ейй един път поне да бяхте писали същите израчения за Фащ и отан..

108

1

преди 1 година

Украйна не е Сирия. А скоро и в Русия като гледам ще имат проблеми.

107

Алекс

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТЗащо все още не си мобилизиран? Остави клавиатурата и хващай автомата.Покажи,че наистина обичаш Путин.Не бъди мишка.

106

Анонимен

преди 1 година

аз не знам защо толкоз го бавят Зеленката,, ако бех аз да съм го ПОРАЗИЛ с поразяваща ръка още преди 6-7 месеца .. омръзна ми да му гледам муцуната по Тж и сайтова ..хаде да го премахват с един искандер* по бързо и да миряса Окрайна

105

Алекс

преди 1 година

ВСУ да разбомбят Ростов и Краснодар и Жужака ще се кротне.

104

Бай Шиле

преди 1 година

До Татул -Що с Павлик Морозовци по-добре ли беше?

103

Армагедон

преди 1 година

Защо в окрайна няма ток ?

102

Татул

преди 1 година

Димко, Димко. Сърцатите българи свършиха с гробовете на дядовците ни. Сега само *** и наркомани има. Ново поамериканчено поколение. Пълна тотал щета.

101

Бай Шиле

преди 1 година

Всички русофили са българофоби!!!!

100

ДА ЖИВЕЕ!

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!!!

99

Димко

преди 1 година

Чевек, мислиш ли че има българин, който се страхува от война? Че на нашите територии има войни от повече от 4000 години. Тука ако няма сърцати войници, никъде няма да има. За това и войната на НАТО с Русия ще започне в България. Тук сме най-сърцатите войни. От РИМ до сега.

98

Вече нямам бълхи.

преди 1 година

От както сме в ЕС, вече нямам бълхи и въшки. Ядем качествена храна, няма такава голяма престъпност, както беше преди това, станах n-пъти по-богат. Не е лошо. Помня, когато бяхме по руско, как ядях картофи, филии с олио и шарена сол и ако пия някъде Кока-Кола, беше празник. Помните ли, как най-луксозното кафе беше Lavazza? Никой нямаше хал-хабер за Illy и за 5-звездни Мишлен ресторанти. Всичко това се промени, защото сме в ЕС.

97

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат е напълно отчаян. В Москва има масови арести на бивши и настоящи военни. Явно е имало опит за преврат.

96

Мъжкар

преди 1 година

руснак мъж някога да сте виждали? Всички са нежни китки с тънички кокълчета на шамар живот.

95

Русия

преди 1 година

Русия иска да превземе България. Добре че сме в НАТО. Ако ни посегне, ще я разцепим като мече дувар.

94

пУТИН

преди 1 година

ПУТИН Е ге--Й, (ГЕРОЙ)

93

Анонимен

преди 1 година

Той и Хитлер така беше. Проблема на Путин обаче е, че не е Хитлер. Хитлер разполагаше с милиони ОРГАНИЗИРАНИ, ДИСЦИПЛИНИРАНИ, БЕЗГРЕШНИ бойци. *** разполага с има-нема 50 милиона пийняци.

92

Рашистан тан тан

преди 1 година

Тоя мяза на леко неадекватен. Къде гледа на снимката тоя? В червената армия явно такива кухи *** са за предпочитане стига да са "жестоки" и да нямат съвест.

91

123

преди 1 година

До Анонимен 97. Не са много копейките. Нали ги видяхме на изборите - 10 %. Просто като всички нискоинтелигенти същества си мислят, че ако много кудкудякат значи са много силни.

90

Въййй Чуьиеек!!

преди 1 година

Тоз бръснътьия кък го нъпраьех на Румьен Радьев, братльееее!!! Туй нье ье рьеално.