129

Анонимен

преди 1 година

МИЗЕРИЯТА НА БИТИЕТО ИЗГРАЖДА МИЗЕРИЯТА НА ДУХА, А СЕГА С МАПС ОТВОРИ ТРОНДХАЙМ 183400 ЖИТЕЛИ НОРВЕГИЯ- ПОДРЕДЕНО, УДОБНО, НАПРАВЕНО С УВАЖЕНИЕ- КЪМ ЖИВЕЕЩИТЕ, МИН ЗАПЛАТА- 2368 ЕВРО, СРЕДНА ЗАПЛАТА- 3347 ЕВРО СЕГА ОТВОРЕТЕ ГРАД ЧЕРЕПОВЕЦ- 300 000 ГРАДЪТ НА МИЛИАРДЕРА АЛЕКСЕЙ МОРДАШОВ- МИЗЕРИЯ НАЛИ- МИН ЗАПЛАТА 130ЕВРО- НО ПЪК В РУСИЯ ИМА НАЙ МНОГО МИЛИАРДЕРИ КОИТО НА ПОСЛЕДЪК СИ ЗАМИНАВАТ СТРАННО..ЗАЩО НЕ СИ ПОДРЕДИХА ДЪРЖАВАТА А ТРЪГНАХА ДА УБИВАТ И РУШАТ.

128

Спеца

преди 1 година

Защо тая статия е пълна с толкова лъжи?Колко цивилни са убити при тоя масиран обстрел на военни складове и енергийна инфраструктура в цяла Украйна?Нито една точна цифра , само бля,бля,бля ....антируска истерия!

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нищо не си разбрал от биографията на този генерал. Заключенията ти са пълни глупости. Достатъчно е да се сетиш, че този генерал командваше действията на Русия в Сирия и ще се сетиш колко са смешни заключенията ти за него.

126

Анонимен

преди 1 година

Гледам нашите рашистки поцелуйковци сън не ги хваща. Не могат да спят, будуват в очакване на нови ракети и скорошното падане на Киев, след това и на ... Лисабон. Така вече един век чакат краят на Америка, а той все не идва и не идва.

125

Анонимен

преди 1 година

Биографията на този генерал показва, че е постигнал успехи най-вече воювайки срещу гражданското население.

124

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е Алепо и скоро това ще им стане ясно на русНАЦИте. В Днипро една ракета падна върху булевард и изрови голяма яма. 24 ч. по-късно ямата бе запълнена и булевардът беше с нов асфалт. И Хитлер тормозеше Лондон чак до март 1945 г. оръжието чудо Фау 2, но загуби войната. Украинците няма да се огънат, защото става въпрос за тяхната свобода и родна земя.

123

пуйката

преди 1 година

Плагиати бе,заимствали са тактика на Чърчил от Втората световна война срещу мирното немско население в градовете.И за да няма спекулации около Дрезден като най-пострадал, на 13 февруари не са загинали от 35 000 до 70 хиляди,а само 25 000 според доклада на ковисията назначена от градския съвет пред 2004 и публикуван през 2010.За Дрезден от DW.

122

Математик

преди 1 година

От 2001 г до сега САЩ води на Русия със 2.5 млн цивилни жертви !

121

Анонимен

преди 1 година

Генерал Арми гибонще одуха сватбарски ракетите и когато наистина им трябват, няма да са останали

120

Двойникът и Прасето

преди 1 година

си раздават комплименти. Както лимузината била удължение на члена.

119

А сега де

преди 1 година

Генерал Армагедон ще накаже украинците а ние европейците трябва да се готвим за среща с генерал ... Зима !

118

Анонимен

преди 1 година

Неосталиниста путин със сигурност иска да вземе и Одеса, за това не я бомбардира, обаче силиците му се свършиха и сега убива жени и деца защото е бесен.

117

Анонимен

преди 1 година

А къде е камиона,на снимките показани не се вижда,въпреки че има пожар по цистерните и гасене с въртолети,а автомобилното платно разрушено и през насрещнато платно е далече от железопътните платна как отделна конструкци вертикално и хоризонтално,че да се получи пожар от тез разстояния на транспортиране,що мерени с линейка за сравнение по дължина като се използва дължината на вагон или на брой вагони,що интересно огънатото платно не пропаднало изцяло във водата за место на взрив над плитко дъно.

116

Сирийски наемници

преди 1 година

Наети от Путин са пратени в Украйна. Сирийски наемници ежедневно влизат и в България.Да му мислят дъщерите и жените на русофилите - хахахаха.

115

Анонимен

преди 1 година

Руския е терористична държава.

114

ДВАМА ЛУ.ДИ.......

преди 1 година

НА СНИМКАТА.... ОЧЕИЗВАДНО Е....

113

Васил

преди 1 година

И на двете места борбата е с терористи...

112

Труе стори

преди 1 година

Тези, които избиха стотици хиляди с ядрено оръжие, тези които избиха милиони невинни в Корея, Виетнам, Ирак, Югославия, Либия, Сирия, Йемен, Афганистан, са мъртви души. Нямат думата, нито правото, нито бъдеще. Под земята сте, и.змет. От.пад.ък.

111

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите се притесняват:)

110

КУК

преди 1 година

В Сирия този генерал ги пържеше в тиган, като цаца. При изнежените ЛГБТ украинци, няма да му се налага да ползва мазнина. Ще ги обръща подмятайки ги, като палачинки.