49

Орк

преди 1 година

Завод ама пълен с азовчета, абе къде отидоха тия пичове голем го вадеха ама

48

Е друго е!

преди 1 година

"Миролюбиво" да залееш цяла Рака със бял фосфор! Американците правят барбекю - не леят кръв!

47

Сина

преди 1 година

Абе днеска протести имало в Германия, що не дават нищо по новините, баа това ЕССР в който живеем баа

46

Анонимен

преди 1 година

Целият свят вече мечтае да види Путин мъртъв. Този може и да свърши като Ленин. Ленин накрая полудява и започва да моли мебелите за прошка, за зверствата които е вършил. Ако сте виждали снимки на "вожда" в края на живота му сте виждали безумният му поглед. Путин вече на там отива. Някакви неестествени изцъклени очи.

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Има една китайска поговорка - Не еважно дали котката е черна или бяла! Важното е да лови киевски нацисти! Кофтито в случай е, че след като Генерал Армагедон срине енергийната система на Украйна ще дойде генерал Мраз !

44

Анонимен

преди 1 година

И къде са огромните щети сред местното население?Даже и според западните медии и самите украинци след изстреляни над сто ракети,цивилните жертви са едва 19!

43

Така де!

преди 1 година

До Анонимен: ТО същото бе! "Всяка инфраструктура на запад, която се използва и за военни цели е легитимна цел, по всички закони на войната." Само им се чудя на търпението на руснаците - как още не са ошамари всичкия прайд пудели от бившия източен блок?

42

Сина

преди 1 година

Запада вместо да блее като теле и да изпълнява командите на сащ да махнат шмъркалото зелено и да седнат да говорят с руския президент за мир!

41

ako e ефективно

преди 1 година

Защо лечението срещу краварски наемен тероризъм да не се прилага отново?

40

Анонимен

преди 1 година

Всяка инфраструктура в Русия, която се използва и за военни цели е легитимна цел, по всички закони на войната. Русия бомбардира Украйна, както Хитлер - Лондон. Путин е терорист!

39

Анонимен

преди 1 година

Те и успехиите им в Сирия и в Украйна са срещу цивилни граждани. Руските сили напредваха към Киев докато не срещнаха армия, после като срещнаха ВСУ бързо се "прагрупираха" , после се "прегрупираха" при Змииския остров, после при Изюм, после при Лиман. Сега бомбят по градове, а ВСУ скоро щи ги прегрупира и при Херсон. Разликата в подхода и видима -ВСУ има успехи срещу РА , а РА има успехи срещу блокове и градинки, и превзема села в които няма армия. Огромния успех на РА е че превзеха завод

38

Анонимен

преди 1 година

E да де, но украинците не са арабската папла4, дето не може да воюва. На руснаците ще им се стъжни. А Путин нищо добро не го очаква.

37

Орк

преди 1 година

Па ние от кога го чакаме да ги запука как си знае

36

Анонимен

преди 1 година

Руски ботуш няма да стъпи никога в Киев.Светът го е решил.

35

Натали Трифонова

преди 1 година

А не бе, ще ги бави! До сега ги щадеше и онези се помислиха за велики :) Путин си прибра четирите области, край! Само евреина Зеленски иска кръв в сегашната ситуация

34

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ...Надявай се........на пиян.........

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17..Ся...оти ривеш....гледа ли кадри от Донецк..га трепаа...твойте ора...не...ама ся гледаш с кьоравото око.кво стаа...Голям селски бек си....

32

ПУТИН ЩЕ СПАСИ БГ

преди 1 година

КАТО ПУСНЕ 2,3 РАКЕТИ КЪМ БЪЛГАРИЯ (ДАЙ БОЖЕ) - И РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ИЗМРАТ ДО КРАК(ДАЙ БОЖЕ)

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

За Украйна има една добра новина и ред кофти ! Добрата новина е, че Русия има 80 ракети по-малко. Лошите са : 1 - Русия има още 1800 ракети ! 2 - С тях ще се унищожават инфраструктура от енергийната система, складове за ГСМ и оръжие, летища и ЖП стратегически центрове. 3- Украйна няма да може да сиспази ангажимента към ЕС за доставка на евтин ток в замяна на оръжие ! 3- Оръжие ще има все по-малко! И за ЕС има кофти новина - Няма да има евтин ток от Украйна! А иде Зима !

30

Говедо

преди 1 година

Като думнаха Моста ,два дена национален празник,а сега "нас пък защо ни бият?..."